Palautetta ja juttutoiveita vuodelle 2013

Niin siinä vaan kävi, että vuodelle 2012 oli aika jättää hyvästit. En ole sen koommin puinut edellisvuoden antia, mutta pohtinut kyllä, mitä tämä nykyinen ja uusi tuo tullessaan. 2013 kuulostaa suurelta. Käsittämätöntä, kuinka monta vuotta Millenium-hypetyksestä jo on! Varsinaisia uuden vuoden lupauksia en tee, mutta jotain sinne päin. Yritän toteuttaa pienempiä ja suurempia unelmia ehkä vielä ahkerammin kuin ennen ja hahmottaa, mitä lähivuosiin voisi kuulua. Lisäksi lupaan vähän säästää (mikä surukseni tarkoittaa myös matkustelusta tinkimistä, dääm) ja jos kaikki menee nappiin, niin palaan ehkä taas tanssisaliin hiphop-kengissä muutaman kerran viikossa.

Ja mitä blogiin tulee, niin lupaan käsi sydämellä, että ensi vuonna vastaan nopeammin kommentteihin täällä blogin puolella. Ja tammikuun loppuun mennessä vastaan kaikkiin rästiinjääneisiin viesteihin, joita Tansanian reissusta lähtien on kertynyt. Kylläpä hävettää, anteeksi. Haluisin kuitenkin myös (kuvasta huolimatta) alkavana vuonna yhä enemmän panostaa blogiin ja sen sisältöön. Siksi kysyisinkin nyt teiltä jelppiä: Olisi mahtava saada palautetta aamukahvilla-blogista. Mikä on mainiointa? Mikä vaatii kehittämistä/mikä ärsyttää? Toiseksi nyt saisi antaa palaa niitä juttutoiveita, joita sitten yritän toteuttaa ahkerasti tänä vuonna. Mistä haluaisit lukea? Millaisia juttuja tänne kaivattaisiin? 

Nyt niitä ideoita kehiin, olen kovin kiitollinen jokaisesta sanasesta. 
Lupaan, etten pohdi kritiikkiä loppuvuoteen saakka itku silmässä.


Terveisiä Bangkokin yöstä, olette mukavat.

Henriikka


Kuva: http://chibird.tumblr.com/

50 kommenttia

 1. Anonymous 1.1.2013

  Tää blogi on aivan mahtava! Vinkit on parhautta ja siksi toivoisin sulta sellasta vaatteiden säilytysvinkkiä, jos sulla sellasii on. Itelleni on tosi vaikee esim. saada mahtumaan kaikki vaatteet kaappiin. Sulla kumminki on iha hirveesti vaatteita nii mite mahutat ne kaikki johonki? Ois kiva sellane postaus sun vaatekaappitsydeemistä.

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Hei kiitos kovasti ja kiitos tästä vinkistä. Oon jo pidempään harkinnut tällaista juttua ja oon sellaisen tekemässäkin. Ongelmana on ainoastaan se, etten oo yhtään tyytyväinen omaan systeemiini. Ehkä teenkin sellaisen: ”tässä ovat säilytyssysteemini, pliis auttakaa ja kertokaa kuinka tekisin tämän paremmin?”

   mutta kyllä, aion sellaisen väsätä.

   Vastaa
 2. Anonymous 1.1.2013

  Nyt on aivan pakko! Jos sulla vain on kuvia, niin laita susta kuva esim. 1 kuva/ vuosi vaikka jostain 7lk lähtien tähän päivään:D jos vaan on kuvat tallessa. Kiva ois nähä miten oot muuttunu ja miten tyylis on muuttunu:)

  Vastaa
  • Essi 1.1.2013

   ^ Ihan samaa mietin itekin! Mutta joo, blogis on aivan ihana ja tykkään siitä tosi paljon, ei mulla oo oikeastaan mitään kritiikkiä! :>

   Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   OH NO, suostun, mutta siitä tulee vasta hulvatonta! Mutta selvä pyy, laitan sellaisen vinkin muistiin ja lupaan toteuttaa vastaavanlaisen jutun.

   Vastaa
 3. Ellu-Kana 1.1.2013

  Sun blogis on ehdottomasti lempi blogini kaikista, joten aivan huikea! Sulla on ihana tyyli ja ihanan kepeä elämä. Olisi kiva joskus, että kirjoittaisit jonkun jutun omista ajatuksistasi, arvoistasi, mielipiteistäsi yms. :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Sinä se vasta oot ihana ja ihanan kannustava aina. Oon yrittänyt ympätä arvoja, mielipiteitä, yms tänne sekaan koko ajan, mutta voi olla että se on vähän liian suuri aihe käsiteltäväksi omana juttunaan. Tai mitenhän ihmeessä se onnistuisi?

   Vastaa
 4. Anonymous 1.1.2013

  Ihana Henriikka oot miun lempparibloggaaja :) Sellain musiikkipostaus oli tosi kiva, missä esittelisit hyvii jammailu ja herkistely biisei ((:

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Vinkkisi on kuultu ja toteutetaan tämän vuoden aikana aivan varmasti. Kiitos kovin kovasti, on ilo olla jonkun lemppari.

   Vastaa
 5. Linda 1.1.2013

  Tää sun blogi on ihan huippu! Kiva on nähdä nuita reissukuvia ja kertomuksia sekä asukuviasi ja mitä nyt ootkaan tänne postaillut, kaikki on ollut mukavaa luettavaa ja katsottavaa (: Tuo oli hyvä idea, minkä äskeinen aonnyymi kirjoitti! Kannatan ehdotusta (;

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Kiitos Linda- Tästä voin lukea, että ehk olen tehnyt ainakin jotakin oikein. Jatkan siis tututtuun tapaani kirjoittaa ja kuvailla. Musiikkijuttu tulossa, pysykää linjoilla.

   Vastaa
 6. Milla 1.1.2013

  Ihailen sun omaperäistä tyyliä ja tapaa yhdistellä vaatteita. Aamukahvilla on ehdottomasti mun lemppariblogi, ja jokainen postaus on ihan yhtä hyvä, joten en esitä mitään juttutoivetta, toivon vain että jatkat samaan malliin. Mahtavaa uutta vuotta sulle!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Kuin myös sulle hyvää uutta vuotta ja lämmin halaus oikein oikein ihanasta palautteesta.

   Vastaa
 7. Anonymous 1.1.2013

  Tää on kyllä ihan ykkös blogi :) Jatkat vaan samaan malliin! Juttu toiveita … Joku ”listaus” juttu sun lempipaikoista?

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   LEMPIPAIKAT. Ihana idea! Vinkki otettu talteen. Kiitos paljon!

   Vastaa
 8. Anonymous 1.1.2013

  lisää diy- ja sisustusjuttuja! ja päiväni kuvina -postauksia :3 tai ylipäänsä enemmän juttuja sun arjesta ja paikoista joissa käyt! ja sun musiikki- ja leffamausta ois kiva kuulla myös. oot ihana!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Eli enemmän sellaista ihan jokapäiväistä eleskelyä? Se on varmasti tulevana vuonna helpompaa, kun en ole niin hirvittävän paljon poissa kuvioista, muilla mailla kaukahilla. Tämä pitääkin huomioida, vaikka ei arkeni niin kovin ihmeellistä olekaan. DIY-juttuja pitäisi ainakin olla luvassa lisää.

   Vastaa
 9. Anonymous 1.1.2013

  en tykkää tekstien fontista mutta muuten tekstit on very nice :D ja oot super kaunis ja omaperänen ja aito jajaja.. tykkään noista matkailu vinkeistä (esim. kirpparit) ku näyt reissaavan aika paljon! lisää niitä aina kun on mahdollista! myös suomen eri kaupunkien matkailu vinkit ois kivoi! eipä mulla muuta kun että jatka samaan malliin!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Oijoijoi mikä fontissa mättää? Ollaan yrittetty valita sellainen, jota olisi helppo lukea ja mikä ei rasittaisi silmää.

   Ja taidat lukea mun ajatuksia, sillä just Suomen kaupunkien vinkkejä oon pohtinut todella useasti ja ensi vuosi voisi olla niiden esittelylle otollinen.

   Vastaa
 10. Anonymous 1.1.2013

  Sun blogis on tosi ihana ja mielenkiintonen ja postaukset on laadukkaita ja viimeisteltyjä. Kiitos siitä!! Sellanen postaus mis kerrot x-määrän (ei liian vähän!) randomeita faktoja ittestäs ois tosi kiva!

  Vastaa
 11. sannero 1.1.2013

  Sun blogista on kehkeytynyt mun ehdoton suosikkiblogini ja toivon, että se jatkuu entisellään. Parhautta on se, miten usein jaksat päivitellä ja miten itsesi näköisesti osatkaan kaikesta kirjoittaa. Niin monet blogit pursuavat nykyään pelkkiä mainoksia ja kiiltokuvaposeerauksia, mutta tämä blogi on jotain ainutlaatuista. Tekstisi pursuavat onnellisuutta ja elämäniloa ja sinä jos kuka vaikutat ihmiseltä, joka haluaa tehdä tästä maailmasta kaikille paremman paikan elää. KIITOS!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Pyhä tarkoitukseni olisi yrittää edes omalta osaltani vähän tätä maailmaa kohentaa. Toisaalta blogi voi antaa itsestäni vähän silotellun kuvan tässäkin suhteessa (en aina jaksa kierrättää! uijui).

   Kiitos tosi paljon sanoistasi. Ja kiitos että jaksat aina kerta toisensa jälkeen tulla kommentoimaan ja olemaan positiivinen.

   Vastaa
 12. Anonymous 2.1.2013

  Enemmä semmosii normaali päivä ja kuulumis-postauksia:D

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Tässä on ongelmana ainoastaan se, että tahtoisin pitää sellaisen tietyn vahvan yksityisyyden ja siksi en usein keskity siihen ”mitä mulle kuuluu”. Mutta sellaisia arkisempisia juttuja voisin hyvin lisätä, josko se olis yhtään sitä mitä hait? :-)

   Vastaa
 13. Anonymous 2.1.2013

  Sun blogi on kyllä mun suosikki! Se on musta hyvä, ettet liikaa yritä miellyttää lukijoita ja teet postauksia niistä jutuista sun elämässä jotka haluat lukijoille jakaa. Jatka samaan malliin vain :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Kiitos sulle. Kiva kuulla että nykyinenkin linja on vallan hyvä, eikä hirveästi tarvitse lähteä vääntämään ja säätämään. Tykkään kirjoittaa tätä ja se on ehkä se paras lähtökohta koko hommalle.

   Vastaa
 14. Anonymous 2.1.2013

  Heipähei! Mainiota on se, että kirjoitat mukaansatempaavasti ja elävästi. Teksti on hauskaa ja ilostuttavaa. Sinulla on hassuja ja myöskin ilostuttavia vaaatteita, ja usein jos kirpputorilla näkee erikoisen vaatteen, tulee mieleen että sen voisi kuvitella juuri sinun päällesi! Mutta sehän on vain positiivinen asia: hyvä että ihmiset uskaltavat hassutella, eivätkä aina suhtaudu niin vakavasti pukeutumiseen!

  Kivaa on myös se, että jaksat panostaa blogiin ja juttujen taso on oikein mukava silloinkin, kun olet reissussa.

  Risuja en oikein keksi muusta kuin postauksista, jotka eivät niin itseäni kiinnosta esimerkiksi muoti-ihmiset (suunnittelijat ym.). Eikä sellaisiakaan kovin usein ole. Ja toisaalta jotain, ja mikä tärkeintä: sinua, ne varmasti kiinnostavat :)

  Toivoisin postauksia ihan arkipäivän kulkuun liittyvistä asioista. Eli ei aina pelkästään vaatteista. Esimerkiksi kokkailujutut olisivat oiva lisä blogiin (jos siis sellaista harrastat). Muuan karkkikauppapostauksesi oli yksi lempipostauksistani ja sen tyylisiä juttuja olisi ihana lukea lisää!

  Vastaa
  • Anonymous 2.1.2013

   Mikä karkkikauppapostaus? Mistä löytyy, haluan lukea! :D

   Vastaa
  • Anonymous 6.1.2013

   http://aamukahvilla.blogspot.fi/2012/04/sopivasti-saippuaa-ja-sokeria.html

   Täältäpä löytyy :)

   Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   HAHAHAHAHAHAHHA. Karkkikauppapostaus ain mielessäin! Mahtavaa, että joku vielä muistaa. Ehk mun pitäs tehdä päivitetty versio, sillä hävettää myöntää että mun lapsen karkkimaku on vähän aikuistumassa.

   Kiitän suuresti ja arvostan kovasti, että jaksoit panostaa ja antaa palautetta. Saa paljon irti, kun on kirjoitettu perustellusti ja hyvin. Otan vinkit mieleeni ja kehut sydämeen ja jatkan yhtä uutteraan tahtiin kuin ennenkin. Kiitos.

   Vastaa
 15. Anonymous 2.1.2013

  voisitko kertoo sun ja jannen tarinan/ees osan siitä, ja jotain sun uskosta? :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Voi että kun mun täytyy kyllä näihin ehdotuksiin sanoa, että menee niin kauas siltä yleiseltä tasolta, jota haluan ylläpitää, että näitä juttuja en ala kirjoittamaan. Uskossa kyllä olen ja toivon, että se näkyy ihan kaikissa jutuissa elämän kautta. Ja jannesta ja minusta sen verran, että tapasimme Ryttylässä taideleirillä, kun tanssimme samassa breakdance-pajassa. Hahaha. Kiitos ehdotuksista, mutta yksityiselämän haluan pitää turvallisen kaukana julkisesta blogimaailmasta.

   Vastaa
  • Anonymous 27.1.2013

   Onko usko yksityisasia?

   Vastaa
  • Henriikka 2.2.2013

   Usko on jokaiselle henkiökohtainen, mutta yhteisöllinen asia. En halua kirjoittaa suoraan uskostani, koska en koe sitä lainkaan omaksi tavakseni tuoda asiaa esiin. Toivottavasti ymmärrät ja kunnioitat kantaani :-)

   Vastaa
 16. Anonymous 2.1.2013

  Hiusjuttuja, ruokajuttuja ja sitten jos luet paljon, ni hauskimmat kirjat mitä ooot ikinä lukenu :) Ja sit itkettävimmät (romanttisimmat) ja kauheimmat ja itkettävimmät (surullisimmat) kirjat, ja vaikka elokuvatki :) Ois huikeeta.

  Ja kuten jo sanottu, vaikutat ihanalta ihmiseltä ja blogis on huikee! :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Kirjajuttua oliskin tulossa tässä ihan lähiaikoina. Tai no, en mene lupaamaan, mutta ainakin parin kuukauden sisään. Elokuvista olis myös mukava kirjoittaa, joskin niihin oon viime hetkinä keskittynyt vähemmän.

   Ruoka- ja hiusjuttuja pitäs ehdottomasti tehdä lisää. Siinä oot ihan oikeassa. Kiitos vinkeistä!

   Vastaa
 17. sunnuntailapsi 2.1.2013

  Tää on mun lemppariblogi ollu jo pitkään! Sä teet kaiken vaan niin paljon ihanemmin ja paremmin! Hirmusti on tullu inspiraatoo, intoo ja ideoita täältä. Postausideoista sen verran että edelleen kaipaan sitä kaiken kattavaa reilausopastus postausta! Ja kaikki DIY ja sisustusjutut kiinnostaisi myös!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   No voehan mikä ihana viesti ! Arvostan ja kiitän suuresti, että olen saanut toimia inspiraationlähteenä ja innoittajana. Mikään ei voisi olla parempaa, kun saada vastaavanlaista palautetta.

   DIYTA tulossa, pysy kanavalla.

   Vastaa
 18. Ansku 3.1.2013

  Voinen tällaisessa tilanteessa avautua, että mua vähän harmittaa miten tää blogi on muuttunut siitä kun kauan sitten tähän törmäsin ja innostuin niin, että aloin lukea. Liikaa asukuvia ja liian vähän kaikkea sitä muuta mistä aikoinaan kirjoitit enemmän.
  Eniten mua ehkä otti päähän miten alkoi tuntua että suorastaan peittelet uskoasi, kun omistit kokonaisen postauksen Fidan lähetystorin esittelylle muttet kertaakaan maininnut, että sen takana on helluntaiseurakunnat.

  Kirjoitat siis kyllä ihanasti, mutta oon (omissa silmissäni) tason laskemisen jälkeen kyllästynyt usein myös lukemaan.
  Kauheasti haluaisin nyt toteuttaa hampurilaismallia ja sanoa myös jotain positiivista, mutta tämä nyt päällimmäisenä on mielessä :D Oot kyllä varmaankin alitajuntaisesti vaikuttanut myös mun tyyliin, että tänks!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Voi että, kylläpä mua harmitti tämä alusta lähtien ja harmittaa vieläkin. Hienoa, että kirjoitit, mutta valitettavasti mun täytyy sanoa, että mielestäni en peittele uskoani ollenkaan. En ole koskaan kieltänyt olevani kristitty ja sen pitäisi aika vahvasti paistaa kaiken kirjoituksen läpi. En juhli, liioin ryyppää, kiroile yms. ja pidän yllä kristittyjä arvoja täällä blogissakin. En halua kirjoittaa suoraan uskostani, koska en koe sitä lainkaan omaksi tavakseni tuoda asiaa esiin. Blogin kautta kun siitä saisi niin rajatun käsityksen ja siksi puhun asiasta mieluummin livenä. Eikai kristitty kitaristikaan kerro välttämättä kitarablogissaan uskostaan? Tämä on kuitenkin lähinnä muotiblogi, eikä uskoni liity tyyliini erityisen vahvasti.

   Fidan tapauksesta täytyy sanoa, että oma tapani on esitellä ensin tuotteet ja niiden laatu, jonka kautta ihminen voi itse paneutua taustalla toimiviin organisaatoihin. Kun esittelen vaatteen, en ala kirjoittamaan pidemmästi suunnittelijasta. Toivon että ihmiset löytävät suositukseni avulla Fidalle ja hoksaavat itse taustalla pyörivät arvolataukset.

   Itse laatuasiaan on varmasti niin monta mielipidettä kuin on lukijaakin. Harmittavaa kuulla, että itse koet laadun laskeneen. Hyvää uutta vuotta!

   Vastaa
 19. Anonymous 3.1.2013

  Tää blogi on just sun näkönen omaperäinen, omalaatuinen, rohkea, witty in a twisted way, elämänmakuinen, lahjakas, valoisa ja hyväntuulinen. Samoin se, että jaksat käydä läpi ihmisten kommentit ja vastata niihin ajan kanssa, on silinterihatun noston arvoinen osa tätä blogia. Ja jos vain mahdollista, älä anna blogin tehdä susta sen renkiä vaan pidä blogi sun renkinä! ;)

  Ps. Pelailin joulun aikaan netistä löytämääni muotipeliä, jossa piti etsiä nopeasti vaatteita mallien ylle annetuissa tyylilajeissa. Classicit, westernit, futuristicit, punkit ja casual fridayt meni kuin vettä, samoin gootit, glamit, tomboyt, shabby ja boho chicit. Ainoa kymmenistä tyylilajeista, joista sain aina surkeat rähmäpisteet, oli hipster!! Vaikka yritin miten päin mielessäni käännellä hipsteriyden ydintä, mikään ei auttanut. Joten luultavasti (nöyrryn myöntämään, vaikka tässä vuosien saatossa olen langennut sitä ilkkumaan), sen hallitsemiseen vaaditaan erityislaatuista urbaaniälyä.

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   THANK YOU verimakkara. Onpa sulla vasta veikeä tyyli kirjoittaa. Josko mä sitten jatkaisin mun hipsterilinjalla ja sä keskittyisit noihin super-kommenteihin ja classiciin, westerniin ynnä muuhun, jonka hallitset kuin kuningas.

   Pitäydyn siinä, että blogi on renki. Kiitos vinkistä.

   Vastaa
 20. Anonymous 3.1.2013

  Mä kaipaisin enemmän jotain arki hömppä postauksia ja vähemmän asu/muoti postauksia. Joku kysymys postaus olisi kiva :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Tää on kyllä huvittava ilmiö, että on niin monia ihmisiä, jotka ei niin välitä vaatejutuista, vaikka tämähän on muotiblogi. MUTTA pyyntösi on kuultu, pyrin nimittäin ensi vuonna lisäämään muidenkin juttujen määrää ja laatua.

   Vastaa
 21. Sofia 3.1.2013

  Voi kun taa blogi on niin upea! Tulee aina niin hyvalle mielelle kun sita lukee, ja on tosi vaikea keksia jotain, missa on parantamisen varaan. Aiheet on ihanan erillaisia aina, mutta lopulta niita kaikkia yhdistaa hauska ja persoonallinen kirjoitustyylisi, jota lukee ilolla! Jos nyt on pakko sanoa jotain, niin olisi mielenkiintoista lukea enemman mita teet arkena, ja tyoksesi. Mutta tahan mennessa blogisi on tayttanyt kaikki ”kriteerini”, ja on yksi lemppareista! Toivottavasti blogi pysyy samanlaisena!

  :)

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Kiitos Sofia. Kivoja sanoja, kivojen sanojen perään. Hyvä vinkki tuo työjuttu! Täytyykin ottaa selvää, josko duuneissani olisi ookoo, että kirjoitan heistä ja niistä.

   Uskon, että blogi pysyy aika lailla samanlaisena. Sama ihminenhän tätä kuitenkin tulevaisuudessakin pyörittää.

   Vastaa
 22. Roosa 4.1.2013

  Tykkään sun blogsita paljon! etenkin kaikista hausoista lukijoitakin mukaanottavista ideoista:) MUTTA: joskus postaukset venyy aikalailla pitkiksi ja vähän kyllästyttäviksikin. Esim. New Yorkin postauksia en oikein jaksanut lukea loppuun ja asupostauksetkin on jokus vähän turhan perusteellisia:D älä nyt ymmärrä väärin, tykkään kyllä lukea matkoista ja asuista, mutta tiivistäminen vois tulla tarpeeseen… Myös uusien juttujen, näyttelyjen tms esittely on musta hyvää tässä blogissa, ne pistää itekin innostumaan!

  Vastaa
  • Milla 7.1.2013

   Musta pitkät postaukset on parhautta! Niihin on nähty vaivaa ja niitä on ihana lukea.

   Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Toiset tykkää muhkummasta, niinhän se menee. Tärkeintä on kai muistaa, että juttuja ei tarvitse lukea, jos kuvat riittävät. Tai sitten voi lukea lauseita sieltä täältä tjsp.

   Tapahtumavinkkejä voisi oikeastikin antaa enemmän, kiitos vinkistä. Myös lukijoita mukaanottavat jutut tulevat varmasti pysymään mukana kokonaisuudessa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.