Kehtaavat kutsua kahvikupiksi tuota munakuppia

_MG_0230 kopio

Yökyläkaverin parhaita puolia on, että hän jättää jälkeensä sohvalle levitetyt vierasvuodevaatteet. Ylimääräinen sänky olohuoneessa kutsuu hyppäämään päiväunten maille. Melkein kuin retkelle lähtisi, kun punkkaakin tutun ja turvallisen tuplapeiton sijaan yksinäisen vieraspeiton alla.

Peittomajasta voi sitten huudella tutulle ja turvalliselle kämppikselle, että saisko tänne nyt sitä puolukkasmoothieta. Ja kahvia kans. Paljon ja mustana.

Vaikka juon kyllä määrällisesti nykyään melko vähän aamukahvia. Olen ostanut jopa muutaman 2 desilitraa vetävän mukin, vaikka pidin niitä ennen maailman suurimpana vitsinä. Purskahdin aina nauruun sellaisen nähdessäni. ”Kehtaavat kutsua kahvikupiksi tuota munakuppia!

_MG_0191 kopio _MG_0194 kopio_MG_0212 kopio_MG_0224 kopio

Jos yökyläkaveri on niin läheinen kuin sisko, ei peittomajan valtaamista tarvitse odottaa vieraan lähtöön. Sitä voi olla heti aamusta sopuisasti lusikassa ja tilata tarjoilijalta kahvit ja puolukkasmoothiet molemmille.

Tuntuu kuin olisi teille paljonkin kirjoitettavaa, mutta oikeastaan pää on viikonloppua vasten aika tyhjä. Tunteita kyllä on, mutta ei sanoja niitä kuvatakseen. Ja tarvitseeko sitä aina kaikkea sanoiksi purkaakaan?

Nyt vaihdan avaruustakin farkkuihin ja farkkupaitaan. Ystäväni antoi minulle joulukuussa synttärilahjaksi ”puuhapäivän”. En tiedä päivän sisällöstä muuta kuin, että tapaamme 11:55 tietyssä osoitteessa ja tarvitsen mukaani tyhjän vatsan ja iloista mieltä. Iik!

Nautitaan viikonlopusta, auringosta, aukikirjoittamattomista tunteista.

-Henriikka

4 kommenttia

 1. HANNA 3.4.2016

  Ihana synttärilahja :)

  Vastaa
  • Henriikka 20.5.2016

   Eikös vain olekin! Ihan huippu. Voisi varastaa tämän idean ja laittaa jakoon jollekin toiselle ystävälle.

   Vastaa
 2. Inga 15.4.2016

  Mistä tuo ”avaruustakki” on kotoisin? Mahtava vaate, voisin hankkia itsellenikin! :)

  Vastaa
  • Henriikka 15.4.2016

   Moikka! Se on valitettavasti kirppikseltä löytynyt ja pari vuotta sitten Monkissa ollut myynnissä. Voi olla kovin vaikea enää löytää.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.