Kun rakas ystävä menee naimisiin

Olen ollut koko loppuviikon täällä blogissa ihan hiljaa. On ollut vähän tärkeämpiä bisneksiä, sellaisia joita kokee vain harvoin. Nimittäin kaasobisneksiä.

Ystäväni Bean polttareita juhlittiin perjantaista lauantai-iltaan saakka. Näissä kuvissa olemme Långvikin rantasaunalla. Olen sydän kippuralla siitä, kuinka hyvin kaikki meni ja erityisesti siitä, miten onnellinen Bea oli koko ajan. Hän oikein sädehti. Kun on viikko- ja kuukausitolkulla pohtinut asiaa, niin kyllähän sitä nyt haluaa, että ystävä nauttii niin paljon kuin vain mahdollista.

(Tosin meillä oli sinänsä helppo lähtökohta, että Bea olisi ollut varmasti ikionnellinen uimahallireissusta ja piknikistä Koffin puistossa.)

(Miksi minun kylpytakki on noin valtava, kun muilla on tuollaiset sirommat? Myös hangessa törröttävä skumpankaula hihityttää.)

Luulen, että pääsen elämässäni olemaan kaasona ehkä hyvällä säkällä kahdesti (yritän parhaani mukaan olla tyrimättä maailman parasta siskosuhdetta ennen hänen häitään) ja haluan kyllä olla tehtävässäni maailman paras. En parempi kuin muut kaasot, vaan paras kaaso juuri Bealle hänen siskonsa rinnalla. Siinä ei paljon paina, jääkö blogikirjoituksia väliin puolikas tai kokonainen viikko, kun puhutaan tulenpunaisista rakkaushommista.

Jatkoimme polttareista vielä lauantai-iltana Bealle yllätyksenä kaasojen kanssa kahden yön Tallinnan minilomalle. Miten ihana vain lätkäistä toiselle passi kouraan ja sanoa, että nyt mennään. Mutta polttareista ja Tallinnasta kerron kunnolla ensi viikolla. Kun mukana oli esimerkiksi pahvinen aviomies, täytetty lemmikkipupu ja neljä Ikea-kassillista erärompetta, menee muutama hetki enemmän sulatella kaikkea.

(Kaiken ruoan sulattelusta puhumattakaan.)

-Henriikka

Kuvat: Eeva Mäkinen
(Olette nähneet niin monia Eevan ottamia, upeita kuvia täällä blogissa ja Instagramissanikin, että ajattelin teitä kiinnostavan tämä: Eeva järkkää luontoon keskittyvän valokuvaus-viikonlopun Liesjärven kansallispuistossa 1.–3.6. Lisätietoja täältä.)

1 kommentti

  1. Pipsa 10.4.2018

    Semmonen juttu että kun tuosta Eeva Mäkinen linkistä painaa, päätyy sun instasivulle. Olikohan se tarkoitus? :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.