Tanssia syyttä, tanssia vaan

pyorakuva

Tulin äsken kotiin pitkän, pitkän päivän jälkeen. Oli tarkoitus alkaa sillä lailla sallitusti, sopivasti kiukuttelemaan. Tiedättehän, tömäkästi polkemaan jalkaa ja vaatimaan kuumaa kaakaota. Väittämään, että minun päiväni se on toden teolla ollut raskas, varmasti puolta raskaampi kuin sinun. Huokailemaan raskaasti ja pudistamaan päätään: ”Ei ei, nyt olen kyllä liian väsynyt keskittymään sinun päiväsi kuulumisiin. Ymmärräthän?”

Ovelle tuli vastaan onnellinen mies. ”Aion kirjoittaa vielä blogiinkin”, sanoin. ”Saat tietysti kirjoittaa, mutta ajattelin että ensin tanssittaisiin, kun minulla on biisikin valmiina.

Kaiuttimista alkoi kuulua Justin Bieberin ”What do you mean?” ja sittenhän me jorattiin. Akvaariasunnostamme olisi nähnyt kilometrien päähän, mutta kuka nyt tuollaisella säällä olisi pihalla kuikuilemassa. Hypin, pompin ja tanssin silmät kiinni biisin viimeisiin sanoihin saakka.

Täysin puun takaa tulleen jamin jälkeen istuin tähän kirjoittamaan. Enkä nyt kertakaikkiaan voi kirjoittaa teille mitään muuta kuin kehotuksen tanssia useammin. Tanssia syyttä, tanssia vaan. Etenkin niin, että näyttää aivan typerältä.

Tanssikaa, toverit. Tanssikaa. Siitä ei voi seurata mitään muuta kuin hyvää.

-Henriikka

Ps. Blogin uusi ulkoasu, toisaalta niin tuttu ja toisaalta vieras. Mitä tykkäätte? Ja hei, arvostaisin todella paljon, jos kertoisitte mahdollisista teknisistä ongelmista.

8 kommenttia

 1. Jonsu 2.12.2015

  Toinen joulukuuta ja perinteisestä suklaajoulukalenteristani (tiedäthän, niitä joissa on pienet palat suklaata joka päivälle ja vuodesta toiseen ne maistuvat samalta) puuttui se suklaa. Asiasta hieman (hmm) tuohtuneena avasin koneen ja luettuani tämän tekstin tulin heti paremmalle tuulelle! Ehkä heitän itekkin kohta aamujamit ennen kouluun lähtöä. Tai sitten tanssin vasta ruotsin tunnilla.

  Ja ainiin, tutkittuani kalenteria tarkemmin huomasin sen tippuneen päivän 10 kanssa samalle kohdalle, joten on odotettavissa tuplayllätys. :D

  PS. Uusi ulkoasu oli yllätys, mutta kiva sellainen!

  Vastaa
  • Henriikka 12.12.2015

   Voi ei, mikä kohtalo! Mutta miten kiva sun olikaan avata torstain luukku, kun sieltä paljastuikin kaksi suklaata.

   Kiva, että ulkoasun muutos ei ollut negatiivinen yllätys. Kiitos kovasti!

   Vastaa
 2. hulda 2.12.2015

  ihana ihana teksti ja sitäkin oivallisempi muistutus! kiukkukuvaus osui ja upposi niin sutjakkaasti, että alkoi naurattaa oman kiukkupuuskan keskellä! keep up the good work xx

  Vastaa
  • Henriikka 12.12.2015

   Ihana ihana kommentti. Voi, miten hyvälle mielelle tulin siitä.

   Kiitos Hulda :-)

   Vastaa
 3. Suvi 3.12.2015

  Uus ulkoasu on kiva, sopivan yksinkertainen ja ei liian radikaalisti erilainen. Harmi, että se kahvitahra jäi pois ;) Opin muuten uuden sanan lukiessani tota kuka?-osiota: urbaani flaneeraus!

  Vastaa
  • Henriikka 12.12.2015

   Hei huippua kuulla, että tämäkin ulkoasu miellyttää. Vähän jännitti itseäni vastaanotto, vaikka aika samanlainenhan tämä on kuin aikasempikin. Ja niinkuin ootkin huomannut kahvitahra jäi tällä kertaa pois. Oon oppinut juomaan kahvia läikyttämättä hihih.

   Kiva, että kommentoit Suvi.

   Vastaa
 4. Ellae 6.12.2015

  <3 !! Hitsi miten ihana postaus :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.