Muotibrunssilla

IMG_8454 (kopio)IMG_8458 (kopio)IMG_8466 (kopio)IMG_8500 (kopio)IMG_8444 (kopio)

Klaus K -hotellissa on järjestetty fashionbrunsseja jo jonkun aikaa, mutta itse tajusin osallistua kyseiseen muotiruokahulinaan vasta viime lauantaina. Järjestäjänä oli URBAN A (uijui, ihan suosikki). Olemme käyneet pari kertaa Klausin brunssilla juhlan kunniaksi ja ruoka on ollut ihan mielettömän hyvää. Mietin, että jos muotia tulee vielä kaupan päälle, niin konsepti varmaan hyrrää hyvin.

Ja hyrräsihän se, vaikka aika maltillisesti. Jotenkin oletin muodin olevan vielä kokonaisvaltaisempi osa brunssia, mutta se näyttäytyikin vain pöytien välissä kulkevan muotinäytöksen ja kynsienlakkauksen puitteissa. Ja tällä en siis tarkoita, etteikö se olisi ollut ihanaa ja piristävää. Ennakko-oletukseni olivat vain olleet erilaiset. Toisaalta fashionbrunssi oli vain kolme euroa tavallaista viikonloppubrunssia hintavampi (38€/35€) ja muutama hassu euro on kyllä pieni hinta muotinäytöksestä ja kauniista, kirkkaanturkooseista kynsistä.

Kyllä kukkaroni on vielä sen verran pieni, että Klaus K säästyy edelleen juhlahetkiin. Mutta fashionbrunssi oli hengähdyshetki, josta nautti kunnolla. Ruoka oli taas kerran liian hyvää. Aika lensi ystäväni Lauran kanssa ja huomasimme lopulta, että olimme istuneet nojatuoleissamme yli kolme tuntia, tappiin asti.

Elämää parhaimmillaan. Ja täydellisiä viikunoita.

-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.