Jyväskylässä on rallit

Jyväskylässä on rallit ja kaupunki täyttyy ihmisistä. Täällä riittää kyllä mielestäni porukkaa ja älämölöä jo noin muuten, mutta yhtäkkiä kaduilla kuulee muutakin kuin suomen kieltä ja terassit täyttyy rallikansasta. Tiistaina istuskelimme iltaa yhdellä terassilla ja pohdin pitkään, että onpa jäänyt huomaamatta, miten kansainvälinen kaupunki Jyväskylä on. Hetkonen meni, ennen kuin muistin koko urheilutouhun ja karu totuus paljastui.
Tämä se vasta on mukavaa, saa nähdä hulinaa ja vilinää. Ja kun lähtee ystävien kanssa pihalle istuskelemaan, niin ei tarvitse olla niitä ainoita pöydäntäyttäjiä. McDonaldsikin on tehnyt ”ralli-aterian” juhlan kunniaksi, kokeilkaa ihmeessä puolestani.
Eilen laitoin lämpöiseen kesäiltaan H&M:n mustan pitsimekon, jonka hihoihin olen kovasti kiintynyt. Jalassa ihanat ystäväpoppoolta ylioppilas-lahjaksi saadut kultaiset Converset, joiden toivoisin kuluvan hieman nöyremmiksi. Korvissa killuivat uudet kirpputori-korvikset ja olkinen laukku on äitin vanha. Tukka rehottaa tuttuun tapaan: Pyrin saamaan kovalla työllä sen sennäköiseksi, etten ole viitsinyt sitä laittaa. (genius!)

Nauttikaa ihmisen poikaset kesänrippeistä, käykää yöuinnilla isolla sakilla ja maistakaa uusia jätskejä. -H

5 kommenttia

 1. Anonymous 31.7.2011

  katos kehveli mimmoset jalka poset. palmin maikilla suht samanmoista settiä otettu keväällä oho.

  Vastaa
 2. Henriikka 31.7.2011

  jepaa, kenkäposet. täytyykin käydä tsekkaa jostakin maikin jalat.

  Vastaa
 3. Henriikka 31.7.2011

  löysin! olivat kyllä hienompia ja harkitumpia kuin nuo. mutta maikilla onkin balettitanssijan pohkeet :-)

  Vastaa
 4. Anonymous 23.3.2012

  ahh mikä tyyli näissä, ja ennenkaikkea mikä kesäfiilis! nam. ja hei, jos tuo pari postausta alempana näkyvä korallinvärinen pitsineule kyllästyttää, nii ostaisin! ;)

  -annika

  Vastaa
  • Henriikka 25.3.2012

   Hei kiitos mahtavaa, nämä heinäkuun päivät olivatkin huippuja, ai että.

   Ja vitsit, ehdin antaa tämän korallineuleen jo syksyllä ystävälleni. En sen takia, että olisin kyllästynyt, vaan sen takia että se kertakaikkiaan sopi paremmin hänelle.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.