Kurt Kellermann nevö hööd

Piknikillä ilta-auringossa. Käsittämätöntä, että aurinko voi viipyä niin pitkään. Oi oi miten se syleilee. Päällä kirpputorilta löydetty takki ja Ninjan aurinkolasit, joita luulin ruskeiksi, kuvissa ne näyttävät aivan punaisilta. Viekussa ihana Janne bodari-topissaan ja hippitukassaan. Tätä on tää kesä. Purjehduskengät löysin muutama vuosi takaperin joltakin Kouvolan kirpputorilta. Ne on ehdottomat kesäntuojat.

Ei sukkia! Kukkakuosi tuo semmoisen vanhahtavan fiiliksen.
Ei siis sellaista, että tuntisin itseni iäkkääksi,
vaan sellaisen, että tässähän on pompsahdettu
pari vuosikymmentä taaksepäin. 
Njää tai ehkä ei, ehkä vain haluaisin sen luovan jotain sellaista
-nolo.

Mun isoveljillä oli purjehduskengät aina juhlissa, kun oltiin pieniä. Purkkarit piti pitää siistinä ja ne tuntuivat kestävän tuhannet juhlat. Ja vaikka nuo nahkakengännauhat aika usein aukeaa, niin jotenkin annan sen anteeksi noille sympaattisille kengille.
Ja nyt sataa. Se on hyvä. Pääsee madot valloilleen. 
 
Henriikka

(Ps. Googlasin Kurt Kellermanista, tuosta kukkatakin merkistä. Löytyi nettihuutokaupasta kyseisen merkin design retro-asu kokoa 36. Itkekää kaikki, sillä kohde oli jo suljettu. Noin muuten Kurt Kellermann jäi hämäräjengiin.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.