Postiluukusta tipahti onnea

Joulun välipäivinä, juuri parahiksi joulupakettien jälkeen, tipahti kotimme postiluukusta vielä yksi ihana yllätys. Yhtä aikaa ihanaa ja pelottavaa oli, että olin unohtanut joulukuun alussa tekemäni nettitilauksen Frankie-lehdeltä. Tästähän olen jo ennenkin höpötellyt, mutta kerrottakoon, ettei rakkauteni kyseistä lehteä kohtaan ole laskenut. Odotan joka kuukausi, että irtonumeron hinta tipahtaa nettikaupassa puoleen hintaan, ja laitan tilauksen tulemaan. Ajoitus on tärkein, sillä hetken päästä lehti palaa taas normaalihintaiseksi.

Mutta mutta, tällä kertaa en tyytynyt vain lehteen, vaan mukaan lähti myös alkaneen vuoden seinäkalenteri. En ole harrastanut moisia muistaakseni sitten Nalle Puh -aikojeni, mutta tulevana vuonna aion pysyä esteettisesti ajan tasalla.

Frankie-hetkeni veivät taas mukanaan- Lehti oli lempparein moneen kuukauteen. Lehden kuvaus Design/Art/Photography/Fashion/Travel/Music/Craft/Home/Life on sopivasti laajasti kaikkea, vaikkakin laajudessaan miltei koominen. Toivoisin kyseisen litanjan sopivan passelisti myös blogini kuvaukseksi. Frankiessä on kuitenkin sellaista kosmista neroutta, joka ilmenee monin tavoin. Tässä irtonumerossa jäin pitkiksi hetkiksi tuijottamaan tuota kansitoteutuksen luovuutta: kansi oli painettu niin, että kuviot näyttivät aivan ristipistotöiltä. Va-a-a-au.

Mitä kalenteriin tulee, niin en olisi voinut itselleni sopivampaa toivoa. Kuvat ovat laadukasta taidetta ja grafiikkaa, kuvat ovat monipuolisia ja kalenteri sopivan suuri. Itse teksti-osio on jätetty simppeliksi, mutta toimii. Kalenteri kustansi muutamaa penniä vaille 30 dollaria, kun taas lehden irtonumero sen vajaa 10 dollaria. Päälle lisätään postikulut (muistaakseni vajaa 10), jotka tietysti nostavat koko potin hintaa.

Postiluukusta tipahti niin paljon onnea tämän paketin myötä, 
että hyrisin koko loppupäivän ja hyrisen vieläkin.
Tänään suuntaamme Bangkokista kohti Thaimaan eteläosia ja saaristoa. Yöjuna vie meidät pääkaupungista kohti rauhallisempia seutuja ja mikä parasta, merta! Buddhalaiset temppelit, tornitalot ja yömarketit jo nähty, mutta riippumatto ja pokkarit polttelevat repussa kuumana.
ขอบคุณครับ/ค่ะ, eli kiitos!
Henriikka

11 kommenttia

 1. EMMI 3.1.2013

  Siunkin lähettämä ihaaana ylläri tipahti pari päivää sitten postiluukusta, kiiitos hurjan paljon! Tykkäsin! ((:

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Iiiiihanaa, että löysi omistajansa ja oli mieleinen. Arkinen, mutta varmaankin toivottavasti ihan käytännöllinen.

   Vastaa
 2. Anonymous 3.1.2013

  Hejj millo saapuu kiertävät kertakäyttökamerat postiin? Vai onks joku pölliny ne matkan varrella! Ö

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   psssst! toinen saapui jo ja kiemurtelen innostuksesta. Kukaan ei ole pöllinyt toistakaan, sillä tietojeni mukaan se on viimeisellä osanottajalla.

   Vastaa
 3. Näyttääpä hurjan kivalta, lehti ja kalenteri! Kiitos vinkistä!

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Kannattaa käydä tutustumassa. Itselleni tämä on ihan sellainen arjen must-juttu.

   Vastaa
 4. indie by heart 4.1.2013

  Voi miten sulonen kalenteri, ja huippu lehti ! :> Tuollaisen (kalenterin) kun saisi taskuversiona se sopisi omiin tarpeisiin.

  Satu
  Indie by heart

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Oi olispa sellainen taskukoko kertakaikkiaan ihana. Ehkä pitäskin ehdottaa Frankielle….. hmmmm.

   Vastaa
 5. Jenni 8.1.2013

  Voi miten mahtavaa kuulla, että myös sinä olet löytänyt Frankien. :) Niin täydellinen lehti ja ihana visuaalinen maailma! <3

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Oon todella löytänyt, vai löysiköhän se mut? Joka tapauksessa tykkään älyttömästi, enkä tingi lehdestä, vaikka tilaajaksi en ole vielä uskaltanutkaan. Pitäisköhän?

   Vastaa
 6. […] en ole vielä ehtinyt esitellä. Minulla on totuttuun tapaan Frankien seinäkalenteri, Moleskinen ”Planner” ja sitten on yksi, joka kuvissakin esitellään: söpö […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.