Kluuvin kirppis, taas yksi elämys lisää.

Taas yksi hassunhauska kokemus lisää: Indiedayssin fashion weekend päättyi bloggaajien kirppikseen. Saavuin reilu tunti sitten väsyneenä ja hilpeänä takaisin kotiin. Jalkoja pakotti ja päässä pyöri: onkohan minusta kuitenkaan tähän touhuun? Takana mahtava kirppistuokio, josta ohessa taas monenmonta ruutua. 
Saavuimme klo 11 Kluuviin. Olin hyvin hämmentynyt eteisessä ja kauppakeskuksen edessä parveilevista odottelijoista: 12 reikäreikä aukeasivat vasta nuo kirppiksen lasiset ovet sepposen selälleen. Rahtasimme kamaa yläkertaan ja tunsin eläväni haaveita todeksi, kun kerrankin kirpputorimiljöö oli puhtoinen ja kaunis: valkoiset seinät ja verhot, ihanat valaistukset ja suuret lasiovet. ’Mitä edes teen täällä?’, kävi monesti mielessäni, kun tunnistin monia tuttuja bloggaajanaamoja hälinän ja järjestelyn keskellä.
Päivän asuksi olin valinnut farkkua: amerikan lipun väreissä sain viettää päivää. Taiwanista viime elokuussa ostamani paita on juurikin niitä paitoja, jotka pelastavat kehnot vaatepäivät. Punaiset kynnet, niin kuin miltei aina ja tummansinistä farkkua jalassa. Perusmeiningit hop! Pian se oma myyntipöytäkin järjestäytyi: 15 villapaitaa, 15 takkia, paitaa, housua, farkkuja, pipoja… Suurin osa vanhana haalittuja, mutta rakkaudella kannettuja.
Mutta nyt tullaakin vasta asiaan! Arvatkaapa millainen shokki oli, kun järjestelyn jälkeen kurkkasin lasiseinien eteen vedettyjen verhojen taakse. Tsekatkaapa samantien seuraavat kuvat:
Vintti oli täpösen täynnä kaikenkarvaista odottelijaa. Hyperventiloin ja polvissa tutisi. Pysyisivätkö ovet ehjinä? Kaatuisivatko rekit ja myyntipöydät? Nenät lasissa kauniit ja komiat vieraat odottivat kahdentoista kellonlyömää. Jannen kanssa lausuimme viimeisiä sanoja toisillemme ja tunnustimme syvimmät salaisuutemme: jos litistymiskuolema kohtaisi, olisi sydän ainakin puhuttu puhtaaksi. 
Ovet aukesivat ja porukkaa rynni sisälle. Siis ihanaa, kuinka sankoin joukoin! Siis vaikka rutistin silmäni kiinni ja jännitin silmät päästäni tätä touhua, niin olihan se nyt älyttömän siistiä kuinka jengi oli lähtenyt liikkelle. Portsari annosteli ihmisiä sisälle ja meno oli hulvaton. Hurraa siis teille, jotka tulitte! 
Cool n Bored:n Peeta
MouMou:n Iina
Pupulandia:n Jenni
Kaikki villapaidat menivät, hyvä villapaita-ihmiset! Paljon meni muutakin. Viidestä Ikea-kassista oli loppujen lopuksi jäljellä reilun yhden verran. Blogin oli tarkoitus kestää neljään saakka, mutta arvatkaapa mitä kävi? Tavara loppui kesken. Minkä sitä sille kukaan mahtaa, vaikka tietysti pahoittelut niille, jotka saapuivat myöhemmin paikalle. Niinpä myyjät hiljalleen lipuivat koteihinsa, varmasti jokainen mielissään mukavasta tunnelmasta, joka paikalla vallitsi. Ja varmasti myös hitusen hikisenä ja väsyneenä.
White Trash Disease:n Nata ja Thelma partnereineen

Naapurimyyjäni Peetan sumennettuun ilmeilyyn, sekä Are you feeling fashionable:n Nadjaan on hyvä päättää tämä kertomus. Oli mahtava saada nimille kasvoja ja ääniä, kiitos kollegoille kivasta päivästä. Kiitos myöskin mukaville vierailijoille ja lukijoille, jotka saapuivat moikkailemaan. Anteeksi, että minulla oli rohtuneet huulet. Haha. And thank you Indiedays pöytäpaikasta. Oven vieressä oli mukavan vilkasta ja vaarallista. Hihah.

Nyt kauppaan ja ruoanlaittoon. Rakennettiin eilen meidän olohuoneeseen maja, niin on sopiva löllimiskolokin.

Henriikka

Ps. Etenkin niille, jotka tänään jäivät paitsi kirppistelyistä: muistakaa adidas-huutokauppa, joka loppuu tiistaina!

35 kommenttia

 1. Hosuli 26.2.2012

  Näyttääpä ihanan siistiltä kirppispaikalta tosiaan! Kunpa ne ois aina puhtaita ja tyylikkäitä eikä pölyisiä ja sekaisia.

  MAJA! Haluan nähdä kuvan majasta! <3

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Hosuli oot kovin oikeassa, puhtoset pöydät olis ain parempi. Voin vaan kuvitella mitä pöytävuokraus maksaisi, jos tollaiset puitteet olisi joka viikonloppuisessa käytössä!

   Saat nähdä majan, i promise.

   Vastaa
 2. jaana 26.2.2012

  Hei täällä yksi aktiivinen, innokas ja blogiisi kerrassaan hurahtanut lukija! :)) Olipa kyllä vain markkinat Kluuvissa. Hienot puitteet, tiivis tunnelma ja porukkaa niin ettei eteensä nähny. Haaveilin hieman mielessäni, että olisin voinut tulla ihan kasvotusten sulle hehkuttamaan tätä arkipäivien piristäjää, mutta siinä tungoksessahan se oli suorastaan mahdotonta. Siispä tässä jälkeenpäin tarinointia. :D

  Nauttikaahan sunnuntai-illasta vauhdikkaan päivän jälkeen! :)) Voimia tulevaan viikkoon.
  -jaana-

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Oivoi siinäpä söpö Jaana ja hänen kommenttinsa. Ehkä hyväkin, ettet tullut hehkuttamaan kasvotusten. Mun uskottavuus olisi saattanut kärsiä: hikinen naama, rohtuneet huulet. Oivoi. Mutta kiitos kivoista sanoista, voimia myös sinulle ja ehk joskus suotuisampi tilaisuus antaa meille mahdollisuuden jutella face to face!

   Vastaa
 3. ♥ Marja 26.2.2012

  Oi vitsi oispa ite päässy tonne ostelemaan! :)

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Ehkä näitä kirppiksiä vielä tulee ja sit voit sännätä eturivissä!

   Vastaa
 4. Iris 26.2.2012

  Oli kyllä aivan mahtava meno! Mukavaa kun tälläinen kirppis järjestettiin, toivottavasti myös pian uudelleen;)! Itse en juurikaan päässyt pöytääsi käsiksi tungosten takia, mutta kiva, että sait vanhoja vaatteita pois nurkista pyörimästä ja varmasti ihan kivasti rahaakin:,D!
  Aurinkoisin terveisin, Iris
  http://pleaseusecutesocks.blogspot.com

  Ah ja tosiaan, saisinko käyttää tuota kuvaa 7 omassa blogissani, jossa oma naamanikin vilahtaa? Tuolla tungoksen keskellä oli nimittäin aivan hirveän vaikea ottaa kuvia, pystyt varmasti kuvittelemaan;)?

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Tavaraa lähti ja rahaa tuli, oikein hyvä kiertokulku! Meno oli riehakas ja mahtava, melkein kun jonkun etelän maan markkinatunnelma. Ehkä ensi kirppiksellä pääset ostamaan myös mun kledjuja hihah. Olettaen että pääsen taas myymän. Mukavaa pivää!

   Ps. kuvia saa käyttää aina, kunhan merkitsee valokuvaajaksi ”Henriikka/aamukahvilla” ja laittaa linkin tänne mun blogiin.

   Vastaa
 5. Thelma 26.2.2012

  voi tätä postausta katsoessani alkoi niiin harmittaa etten oikein jaksanut kuvata ollenkaan tuolla!
  ihana postaus!

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   No minulla oli onneksi hovikuvaaja matkassa. Lopuksi havahduin, että oho pitäisi kai muutama kuva räpsäistä ja onneksi onnistuivat ihan kelpoisasti. Hei harmi kun en ehtinyt tulla enenpi juttelee, mut ehk taas koittaa joku uus häppeninki!

   Vastaa
 6. Laapa 26.2.2012

  Hih, harmi etten asu pk-seudulla, olisin tullut paikalle! :) Ihania kuvia, ihania tunnelmia. Tykkään <3

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Se on kyllä sääli, että suurin osa jutuista tapahtuu ain Helsingissä. Mutta ehkäpä joskus vielä muualla jotaki vastaavaa. Sitä odotellessa. Ja kiitos, tunnelma onkin välittynyt ihan hyvin kuviin tällä kertaa!

   Vastaa
 7. Iltsu 26.2.2012

  Sulla oli kyllä kivoja tavaroita myynnissä! Ja ostinkin sulta kaks tavaraa, ei ollut liian kallista, kun kaveri pelkäsi :))

  Kivaa kyllä oli, ja pelottavaa olla siellä ihmisjoukon litistyksissä :D

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   kyllä vain ostitkin, pahoitteluni siitä kiireestä ja häsellyksestä. En ehkä ollut aivan täysin edukseni tällä kertaa. Kiva kun kävit tukemassa minua taloudellisesti!

   Litistyskuolemalta vältyttiin molemmat, huh huh!

   Vastaa
 8. CECILIA 26.2.2012

  En oo tainnu sun blogiin koskaan kommentoidakaan, mutta pakko vaan sanoa, että tää sun blogis ulkoasu on aivan mahtava! Me likes :)

  http://sadehtivaa.blogspot.com/

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Hei kiitos kovasti. Sekä ensimmäisestä kommentista, ja uskalluksesta siihe, että itse kehusta. Minustakin tämä toimii oikein hyvin teemassaan ja blogin aiheissa. Mukavaa päivää!

   Vastaa
 9. Hanna 26.2.2012

  voi että ku kävin ostamassa sulta ton sinisen kimaltelevan neuleen niin olisin vaan samalla halunnu sanoo, että oot niin ihana!! ja jannelle oisin halunnu sanoo, että idän ihmeet on tosi ihana myös mut jäädyin ja ujostelin vaan joten piti nyt tulla vasta täällä jälkeenpäin toteamaan nää … :)

  Vastaa
  • meri 26.2.2012

   hei idän ihmeet tosiaanki….♥

   Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Hanna: Onneksi se kertominen käy hyvin täällä blogin puolellakin. Ihana että tulit ostelee ja pahoittelut kaikesta häsäämisestä ja kiireestä. Ihanat lukijat on minulla. Ja ehdottomasti myös ihana Janne!

   Meri: olet niin oikeassa :-)

   Vastaa
 10. Sita 26.2.2012

  Oijoijoi mikä postaus! Kerroit tosi hyvin tuosta tapahtumasta, paremmin kuin monet muut bloggaajat – tuli jotenkin ihana fiilis tätä lukiessa :) Vaikutat niin mukavalta ja suloiselta tyypiltä, oon ihan innoissaan sun blogista je.

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Hei ihan tosi ihana kuulla, että on onnistunut juttu hyvin. Se on ain ilo tietää, jos on onnistunut kirjoittamaan ainakin suhteellisen laadukasta tavaraa. Ja ihanaa, että oot innoissasi. Minäkin oon käynyt tutkimusmatkoilla sun blogissasi, pidetään me hiphoptypyt yhtä!

   Vastaa
 11. HANNA ALISSA 26.2.2012

  Oi näyttääpä kivalta! Ja olet oikeassa, kirppis muuttuu heti hohdokkaammaksi, kun tila on valoisa ja tavarat kauniisti aseteltu.

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Oot oikeessa, aivan eri tunnelma. Kunpa tälläisiä olisi useammankin.

   Ps. Vaikka tavarat pysyivätkin kauniissa riveissä ensimmäiset kolme sekuntia!

   Vastaa
 12. Nata 27.2.2012

  jeah! onneks jollain on kuvia, me ei paljo keretty räpsiä. oli hauskaa, otetaa uusiks joku päivä!

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Niitä saa täältä nappailla, Janne onneksi kuvasi kun minä panikoin ja hyperventiloin, pelkäsin viimeisten hetkeni tulleen. Ja jeah, oli kyllä kivaa. Toivottavasti näitä järkätään (myös meille kakkosbloggaajille haha) tulevaisuudessa lisää.

   Vastaa
 13. Tara 27.2.2012

  Voi vitsi, kun meno näytti hyvältä tuolla! Olisinpa ittekki voinu päästä sinne… Olis ollu kiva kokea ”puhdas” kirppari! :D

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Meno oli hulvaton, markkinatunnelmaaa! Ehkäpä pääset paikalle, jos seuraava kirppis järkätään.

   Vastaa
 14. neila 27.2.2012

  Oli kyllä niin paljon porukkaa, että! En päässyt lähellekkään pöytiä höh. Kiitos muuten kortista!

  Vastaa
  • Henriikka 27.2.2012

   Sinä kuljeskelit liian nöyränä, niitä kyynerpäätaistelijoita oli hauska katsella haha. Toivpttavasti kuitenkin nautit päivästä edes pikkuisen, kai kokemuksena ainakin uusi- Vaikkakin hitusen ahdistava- mukavaa päivää!

   Vastaa
 15. Sensaatio 27.2.2012

  Kävin kurkkimassa kirppistä tuon alkurysän jälkeen, aika vähän oli tavaraa itse kullakin jäljellä, mutta oli kyllä hauskaa nähdä bloggaajia livenä.. Olisin halunnut tulla juttelemaan, mutta loppujen lopuksi olin liian ujo… Olet muuten todella suloinen luonnossa(kin) :)

  Vastaa
  • Henriikka 28.2.2012

   Oivoi, mulla oli kyllä sunnuntaina semmoinne vähä hikinen päivä. Onneksi kuitenkin sanot noin. Karseeta olis kuulla, että livenä olit aikamoinen hirviö.

   Ehkäpä viel törmätään jossain ja voit voittaa ujoutesi, hih. Mukavaa päivää!

   Vastaa
 16. MouMou 27.2.2012

  Oli kiva törmätä!:)<3

  Vastaa
  • Henriikka 28.2.2012

   Hei kun myös! Vaikkakin ain yhtä absurdia, kun tapais julkkiksen hahaha.

   Vastaa
 17. Girl in a million 29.2.2012

  Minäkin näyn! Tosin takaapäin…….:D
  Tärkeä info selvästi..

  Vastaa
  • Henriikka 1.3.2012

   Hei mahtavaaa! missä, missä missä? Haluan bongata.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.