Moukan mäihä !

IMG_9940 copy

Tiedän, kirppislöydöistä kertoessaan saattaa helposti myös ärsyttää. Mutta pakkohan sitä on ulvoa tuuleen, jos on löytänyt jotain näin uskomatonta! A-a–a-a-aaauuuu! Timberlandin legendaariset Yellow Bootsit kympillä kotiin. Juuri minun koossani, kyllä.

Miten monta kertaa olenkaan käynyt hypistelemässä tätä paria kaupassa, sovittanut yhtä monta kertaa ja tepsutellut ympäri ämpäri ihastellen omia jalkojani. Mutta jostain syystä olen aina jättänyt ne hyllylle. Ja nyt sitten löydän omani aivan yllättäen (aivan kuin kirppislöydöt joskus olisivat jotain muuta kuin yllättäviä), ja second hand -aspekti tekee asiasta vielä astetta hienomman.

IMG_9964 copyIMG_9947 copy

Työkengiksi suunnitellut nahkapopot löytävät varmasti paikkansa kenkähyllyltäni. Tai oikeastaan sen vierestä, sillä taloyhtiömme roskakatoksesta löytynyt hyllykkö on auttamattoman pieni. Parempi kuitenkin odottaa, että löytää paremman ilmaiseksi, kuin mennä ja tuhlata rahansa uuteen. Kova odotus palkitaan, näin todisti tämä kenkätapauksin.

Ystävä kipeänä, tulin tuomaan Carmolis-tippoja ja suklaata. Parempi tarjota seuraakin. Siis lopetan ulvomisen.
Myöhemmin illalla Mewin keikalle Tavastialle. Super.

– Henriikka

HUOM! BLOGI SIIRTYY 1.12. LÄHTIEN OSOITTEESEEN WWW.AAMUKAHVILLA.FI

6 kommenttia

 1. emm 5.11.2014

  ÄÄäää mikä tsäkäilijänainen! ite en tosin löydä kirppareilta tms mitään koskaan koska en esim käy ku kerran vuoteen joten mäihäkerroin asettuu liian korkeeksi.

  Vastaa
 2. Henrika 5.11.2014

  Hei! Ajattelin viikonloppuna suunnata Helsinkiin kirppiskierrokselle, osaisitko neuvoa muutaman, sinun mielestäsi kivan kirpparin, joilla kannattaisi käydä pyörähtämässä? :-)

  Vastaa
  • Henriikka 7.11.2014

   Moikka!

   Helsingin parhaat kirppikset ovat ehdottomasti itsepalvelukirppiksiä, jotka järjestetään vähän harvemmin kuin joka viikko. Oliskohan tästä fb-sivusta sulle apua?

   https://www.facebook.com/groups/729648007053224/

   Sunnuntaina on ainakin Pasilan veturihallin kirppis ja sitten on Malmintorin kirppis. Joka viikonloppu on ainakin auki jäähallin kirpputori. Suosittelen suuntaamaan Veturihallille, jos näistä pitää valita.

   Vastaa
 3. Nimetön 7.11.2014

  Niin että sullahan ei ollut vielä blogiyhteistyöllä saatuja tällaisia, vaan piti hehkuttaa vielä identtistä kirpparilöytöä? Hohhoijjaa.

  Vastaa
  • Henriikka 7.11.2014

   No mutta hei. Toiset ovat talvimallia ja eri materiaalia, olen etsiskellyt näitä originaaleja. Mutta ehkä olet oikeassa, olenpa saanut enemmän kuin on tarvis, ei ehkä tarvitsisi näin riemuita.

   Vastaa
 4. Henriikka 20.11.2014

  TSÄKÄNAINEN todellakin. Ai että kuinka tuuletankaan näitä kenkiä! Tai siis tuuletan itse, kun sain nämä kengät hahha.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.