SHUFFLING SHUFFLING

Hei kuomat. Saatte vielä muutaman päivän nauttia vähän vapputunnelmista. Kuten ehkä olette huomanneet, rakastan kultaa. Blingblingbling ja tätä rataa, mutta mieluummin old- kuin new school -meiningillä. Oksentelen nykyräbäreitten kaulakorujen päälle ja kierrän kirppikset löytääkseni kunnon kulta-aikojen tuotteita. Onhan tässäkin kahtiajaossa toki poikkeuksia: EVERYDAY I’M SHUFFLING SHUFFLING! Siinä musiikkivideolla on moitteetonta menoa, vaikka vuosituhat alkaakin numerolla 2. Taitaapi silläkin joukkiolla kuitenkin visiot olla kiinni menneissä vuosikymmenissä.
Tämä takki on Hakaniemen Fidalta. Sinne on mukavasti keräilty kulta-aikoja ja jopa näitä kultatakkeja. Kunnon kasa sormuksia kaiffariksi ja asuun ei oikein muuta sitten tarvitsekaan. Hiukset rennosti laineilla ja aurinkolasit nenällä. Kelpaa juhlistella vappua! Jos överimpää kokonaisuutta kaipaa, niin tietysti takin voisi yhdistää kuoseihin tai väreihin. Olen kuitenkin huomannut, että vaatteitteni ensiesiintymiset nähdään usein mustaan yhdisteltynä. Totuttelun jälkeen voi sitten alkaa rellestää.

 Elellään villejä viikkoja, kun on kasottain hommaa ja aurinkoa. Pystyn onneksi keräämään duunipäiviä varten D-vitamiinia auringosta tuohon takkiini.
Henriikka
aurinkolasit ja sormukset/H&M, takki/Fida

15 kommenttia

 1. Tuuli 2.5.2012

  Heh, hauska asu :-D Ja tuo kappale on ihan kamala, sitä ei saa pois päästä millään….se tulee popsahtelemaan päähän vuosienkin päästä…

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2012

   Riittää, kun kuule tuon sanan. Alkaa soimaan: ”dii dii dii dii di di di diii.. everyday im….” Haha kiitos!

   Vastaa
 2. Peeta 2.5.2012

  Joo toi biisi on kyllä paha, heti alko soimaan päässä! :D siisti rotsi!

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2012

   KIDOS. Joo se on mahtava ja hirveä, Mahtava silloin kun on menomuudi, mutta esim nukkumaanmeno aikaan järjetön.

   Vastaa
 3. Aino 2.5.2012

  Voi että, ihana teksti ja kuvat!! Sulla ei muuten usein ainakaan postauksissa näy hiuksia auki, harmi, sopivat noin tosi hyvin:)

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2012

   Jooo latvat on ollut surkeessa kunnossa, niin en oo oikein kehdannu. Niin kui tässäkin kuvassa. Mutta nyt kävin pätkäisemässä, niin voin taas hyvillä mielin kulkea hiukset hulmuten.

   Vastaa
 4. Maria 2.5.2012

  Miten siisti rotsi!!

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2012

   Kiitän ja kumarran- viihdyn siinä itsekin, vaikka mummot katsoo joskus pitkään. Toisaalta, se on varmasti jonkun mummon vanha, joten turhaan tuijottelevat.

   Vastaa
 5. Korvistyttö 2.5.2012

  niin makee takki! jaja hiuksesi näyttävät erityisen kivoilta tässä :3

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2012

   Kiitos. Löyhillä lettikiharoilla, ehkä mun pitäs useammanki toteuttaa muuta kuin se turvanuttura pään päälle keikkumaan.

   Vastaa
 6. Laura 3.5.2012

  Komppaan edellistä. Hiukset on hauskat! :) Ja tosi ihania kuvia edellisessä postauksessa. Matkakuumetta pukkaa täälläkin.

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2012

   Oi kiitos Laura. Matkakuume leviää ain talvisin koko Suomen ylle. Miltein. Toivotaan, että molemmat päästään pian reissuun !

   Vastaa
 7. Anonymous 3.5.2012

  Bongattu Kouvolan kävelykadulla maanantaina! Sun pullokorkkikorviksista ei voi erehtyä, eihän? :D

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2012

   Ou NOUH. toivottavasti käyttäydyin siivosti? Käyttäydyinkö?

   Vastaa
  • Anonymous 4.5.2012

   Kyllä käyttäydyit :D Ei huolta!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.