Turhat kivat muistikirjat

Hehkuttelin tässä joitain päiviä sitten yritystä nimeltä Joutomaa (http://aamukahvilla.blogspot.com/2011/07/joutomaa-ja-mika-se-on.html). Ja kappas kummaa, törmäsin eräässä Harjun paperi-nimisessä putiikissa Jyväskylän keskustassa Joutomaan tuotteita. Olen ahkera päiväkirjan rustaaja, pöytälaatikkotekstien vääntäjä ja satunnaisten piirustelujen harrastelija ja paperikaupasta löytynyt muistikirja houkutti minut omistamaan taas yhden vihkosen enemmän.

Kannessa komistelevat norsut tornissa ja sivut ovat puhtaanvalkoiset ja JES rivittömät (enemmän vapautta!). Jos joku vaikka haluaisi samanmoisen, niin huomasin niitä löytyvän madeby.fi-sivustolta Joutomaan muiden tuotteiden seasta. 
Eläköön kauniit muistikirjat, jotka voisimme tahtoessamme korvata kymmenenkertaa edullisemmilla, tylsillä ja rivillisillä vaihtoehdoilla!
Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.