Riemupaniikki ! !!

_MG_0216 kopio_MG_0299 kopio

Tässä näet kaksi kuvaa perjantailta valmistumisjuhlan jälkeisistä tunnelmista. En osaa sanoa, kumman kuvan fiilis sopii paremmin tähän hetkeen.

Takana on tiukka pakkaamisrundi, valmistelu ja asioiden armoton järjestely. Olen kirjoittanut 17 blogijuttua ajastetuiksi matkan ajalle ja siivonnut juhlatunnelmien jälkeiset sotkut pois taloudesta. Laskut on maksettu, läheiset informoitu ja kotiavaimet luovutettu sijaiselle. Erityiskiitos etenkin pikkusiskolle, joka pitää huolta siskostaan enkeli-henkivartija-sisäkkö-terapeutin lailla.

Edessä on kolmen viikon seikkailu. Tänään lähdemme yöjunalla Moskovaan, jossa vietämme muutaman päivän. Sieltä juna kuljettaa Irkutskiin, sieltä Ulan Udden kautta bussilla Mongoliaan, Ulan Batoriin. Ulan Batorista toivottamasti päädymme Pekingiin, ehkä jeepillä, ehkä junalla. Ehkä näemme Kiinan muurinkin. Lentokone viskaa meidät juhannuslauantaiksi takaisin kotiin. Huikkaan silloin itsestäni viimeistään ja kerron valmistujaisista ja kaikesta. Luultavasti instagramista löydätte matkakuvia aiemminkin.

Ajattelin ottaa Sinuhen haasteeksi, varoitteluista huolimatta. Mutta vain, jos löydän sen rautatieaseman läheisestä kirjakaupasta pokkariversiona. Jos sitä ei löydy, en ota matkaan ehkä kuin iloista, odottavaa ja lievästi jännittynyttä mieltä. Ja niin minä vain viheltelen matkallani. Tuijottelen kaikkea uutta ja kakkaan kiskoille.

Kevät on ollut vauhdikas. Kommentteihin on vastattu täällä blogin puolella aikamoisella viiveellä, mutta on sentään vastattu. En aio ottaa reissulle läppäriä mukaan lainkaan, pidän lomaa vähän kaikesta. Olen kuitenkin ajastanut artikkeleita lähes jokaiselle päivälle. Luvassa on myös juttuja Jannelta ja siskoltani, ei siis mitään maanantai-sisältöä. Jos en paljastaisi, niin ette edes huomaisi että olen kaukana poissa.

Mutta nyt on loma ja aikamoinen loma onkin. Riemupaniikki päällä. Mitähän tästäkin seuraa? Vähintään jotain uutta. Nauttikaa kesästä!

– Henriikka

14 kommenttia

 1. Laura - Made by me 31.5.2015

  Onnea kulttuurituottajalle, huikeaa reissua ja kivaa lomaa!

  Vastaa
 2. Marie 31.5.2015

  Onnittelut valmistumisen johdosta ja aivan mahtavaa reissua ja kesää myös sinulle. :)

  Vastaa
  • Henriikka 17.7.2015

   Kiitos kovasti Marie. Ja hyvää kesänjatkoa sinullekin.

   Vastaa
 3. Nettanen 31.5.2015

  Ihanaa matkaa sinulle Henriikka! :)

  Vastaa
  • Henriikka 17.7.2015

   Kiitos kiitos Nettanen. Meidän reissu oli aivan huikea.

   Vastaa
 4. Onnea valmistumisesta ja mielettömän ihanaa matkaa!

  Vastaa
  • Henriikka 17.7.2015

   Jee, kiitos Jaana. Matka oli ihan sanojesi mukaan kyllä mielettömän ihana.

   Vastaa
 5. ida365 1.6.2015

  Näytät niin ihanan huojentuneelta ekassa ja sit tokassa just siltä, miltä tuollaiseen reissuun lähtijän voi odottaakin, hahaa! Oot rakas, mahtavaa reissua! <3

  Vastaa
  • Henriikka 17.7.2015

   Heehee, mä taisin olla vähän molempia noina hetkinä. Joka toinen hetki mietitytti ja jännitti ja sitten oli taas että JEE.

   <3

   Vastaa
 6. Tiia 1.6.2015

  Mahtavaa reissua sulle ja onnea valmistumisen johdosta! Nyt on pakko vielä kysäistä: Mistä olet haalinut nuo ihanat kengät ja niitäkin ihanamman mekon? Näytät todella tyylikkäältä kuvissa! Upea mimmi! :)

  Vastaa
  • Henriikka 20.7.2015

   Hello Tiia! Ja suurkiitokset. Hyvä, että juhlalook kelpaa. Kengät ovat Vagabondin, saisivat makuuni olla vähän korkeammat mutta ihanat ovat noinkin. Mekko on niinkin kämäsestä paikasta kuin Zara, mutta lyhennetty oston jälkeen ompelijalla.

   Vastaa
 7. Misorella 9.6.2015

  Onnea kulttuurituottajalle! <3

  Vastaa
  • Henriikka 17.7.2015

   Kiitos paljon. On kivaa olla kulttuurituottaja, hihhii.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.