Latvialainen karjakko tai sairaanhoitaja

IMG_2305 (kopio)

Kuinka paljon voikaan yksi asukokonaisuus kerätä keskustelua ja hilpeyttä! Ollakko sairaanhoitaja vai eikö olla? Ollako latvialainen karjakko vai kokonaan väärältä vuosikymmeneltä? Kyllä kävi duunipaikan kahvikeskustelut aktiivisina, kun analysoinnin kohteena oli tällä kertaa ulkoinen olemukseni otsaletteineen kaikkineen.

Olen ottanut linjan työpukeutumiseeni: yritän ravistella rajoja. Käytännössä se tarkoittaa, että yritän mahdollisimman vähän erottaa vapaa-ajan vaatteet työunivormusta. Teen tämän itseäni varten. Yritän saada itselleni parempaa mieltä mieleisistä vaatteista, ja jos siitä joku muu saa rohkeutta, energiaa tai vaikka sitä jutunjuurta, niin even bättre.

IMG_2373 (kopio)IMG_2345 (kopio)IMG_2366 (kopio)

Latvialaistukka on yksi yksinkertaisimmista kampauksista (Perusteellisia ohjeita kaipaako joku? Oma artikkeli aiheesta on erittäin mahdollinen). Tällä kertaa se syntyi häiden jälkeen puolivahingossa, kun ylösletitetyt hiukset valahtivat alas otsalle. Sliipattu olisi tietysti mahdollinen, mutta nääh, letkeä mikä letkeä.

Tipumekko on kirpputorilta, totta kai. Jenny Hellströmin mallistoa, sopivasti outo, sopivasti sairaanhoitaja. Lääkeruisku korvan taakse ja baanalle.

IMG_2343 (kopio)IMG_2403 (kopio)IMG_2428 (kopio)
Neuvoja kaikille (myös minulle) tähän viikkoon:
Ravistellaan rajoja, nautitaan syksystä. Tartutaan hetkeen, ei olla turhan tärkeitä. Ei luulla itsestämme liikoja, paitsi joskus, kun pieni rohkaisu on tarpeen. Pyritään tekemään hyvää, välttämään valkoisia valkoisia valheita ja ymmärtämään arvomme. Puhutaan selän takana vain parasta ja kasvotusten kahta enemmän. Ei hypätä sokeasti virtaan, vaan tarrataan lujasti omiin arvoihin. Ei pyritä kiireeseen, ei ihannoida stressiä. Lasketaan välillä luuri kädestä ja annetaan kyllästymisen tulla kylään.
Ihanaa viikkoa,
Henriikka

11 kommenttia

 1. Nimetön 6.10.2014

  Rohkeaa pukeutua siten, että näyttää hirmu lyhyeltä!

  Vastaa
  • Henriikka 6.10.2014

   Hahahaha mahtavaa! Mä en tiedä onko se nyt niin rohkeaa, mutta vaihtoehtoja ei tällaisella tapilla paljon ole.

   Vastaa
 2. Ihana nainen.

  (Haha luin vasta kirjoitettuani tuon ylemmän kommentin ja hajosin pahasti :—-D a) Mikä siinä on niin hirmurohkeaa – ihan kuin siinä olisi jotain välteltävää ja piiloteltavaa olla lyhyt? Ymmarra ei. b) Et edes näyttänyt näissä mitenkään tapilta! Tai sitten minä, kanssatappina, en vaan erota tappia kun sellaisen näen.)

  Mutta niin. Ihana, ihana nainen.

  Vastaa
  • Henriikka 6.10.2014

   hihi siellä se toinen ihana vaan huutelee! Kiitos Emmi.

   Kuinka erottaa tappi tappina? Kuinka erottaa tappi tapilta? Siinäpä vasta visaisia pulmia.

   Vastaa
  • Nimetön 6.10.2014

   Ehkä tolla tarkotettiin et perinteisesti pukeutuessa pyritään noudattaan jotain klassisia kauneusihanteita, näyttämään pitkiltä ja hoikilta ja korostaa jotain tiettyjä piirteitä. Ja sit jos rikkoo niitä tahallaan niin se on rohkeeta…?

   Vastaa
   • Henriikka 6.10.2014

    Hei,

    oikein hyvä pointti kyllä! Eihän tällaisen lyhyenlännän mimmin kai median ynnä muun jengin mukaan pitäis käyttää tuon mittaista hametta, ainakaan matalien kenkien kanssa ymsyms.

    Ja siis haluan täsmentää, etten ottanut itseeni tuosta kommentista. Hymyilytti vaan. Oli vaan hyvin hämmentävästi muotoiltu kommentti.

    Vastaa
 3. ada 6.10.2014

  Joo lettitutoriaali! Tahtoo tommoisen tukan joojoojoo! ❤

  Vastaa
  • Henriikka 6.10.2014

   Minäpä teen! Maailman simppelein kampaus sitä paitsi.

   Vastaa
 4. peikkotyttö 7.10.2014

  lettiohje, voi kyllä! oon tässä ihan kädettömänä ihmetellyt että oispa kiva saada tukalle muutakin twistiä kuin se perusletti ja toi on ihan jumalainen. joo! jee!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.