Lokakuun tyyli

”Onneksi olkoon, sinut on valittu Indiedaysin lookbookin lokakuun lookiksi.”
Kerroinkin tästä jo aiemmin, eli jotakuinkin kuukausi sitten sain viestin mailiini. Onni oli kolahtanut kohdalleni ja sain kunnian olla palkittuna lookbookin kuukauden tyylistä. Yllä oleva kuva oli kolahtanut tuomareihin tälläisin meriitein:
”Ihastuttava look on rento, mutta tyylikäs. Huppu tuo nahkatakkiin käytännöllisyyden lisäksi persoonallisuutta. Hupparimaisen takin ja löysien housujen kavereiksi valitut nilkkurit tuovat asuun rokkia ja tyyliä.”
 
Palkinnoksi sain 100 euron lahjakortin Sokoksen kauneuden verkkokauppaan. Ah, mikä ihana yllätys keskelle pimeää (väärin! suomalaisen mystistä hämärää) marraskuuta. Koin hitusen hankalaksi arpoa verkkokaupan väripalkkien mukaan esimerkiksi poski- ja huulipunia ja siksi kävinkin keskustan Sokoksessa valitsemassa itselleni ne parahimmat ja tarpeellisimmat tuotteet, jotka sitten rustasin muistiin ja tilasin netistä. Ihan kaikkea ei nettikaupasta löydy, sillä esimerkiksi Make Up Storen tuotteita löytyy itse kaupasta, mutta ei netistä. Hyvinhän tuota tavaraa silti oli saatavilla ja keskityinkin meikkipussin päivittämiseen.
 
Olin hitusen hidas toimissani ja vasta muutama päivä sitten sain paketin postiin. Postikulutkin kuuluivat kauppaan ja paketti tuli lähimpään postiin onnistuneesti ja ilman kolhuja. Paketin avaaminen jännitti kuin jouluaattona, vaikka tiesinkin tasan tarkkaan sen sisällön. Tai luulin tietäväni.

Pakettin valikoitui seuraavat tuotteet:

– 3 kappaletta Clipperin teepaketteja (kyllä, nämä kuuluvat kauneuden verkkokaupan vatsa ja ruoansulatus -osioon)
– Lumene Gloss and Care -vahvistava aluslakka
– Lumene Gloss and Care -suojaava päällyslakka
– Mavala -väritön kynsilakka
– Lumene blueberry -kulmakynä
– Loreal Paris Color Appeal Trio -luomiväripaletti, 408 night&day black
– Maybelline New York Volum’express -ripsiväri, musta
– Dr.Hausckha -huultenrajauskynä, warm red
– Lumene Wild Rose kosteuttava -huulipuna, 10 nights/yö saapuu
– Lumene Wild Rose kosteuttava -huulipuna, 12 wild rose/villi ruusu
– Lumene Touch of Radiance -poskipuna, 1 radiant blush

Ja tuotteet, joista en tiennyt, mutta jotka kuitenkin paketissa törröttivät:

– Lumene radiant glow -kevyesti päivettävä vartalovoide (hitusen epäilyttää.. tietääkö joku tästä enemmän?)
– Kosteuttava huulirasva, joka nähtävästi on jäänyt kuvasta pois kovan käyttönsä takia.

No, mimmone paketti oli? Löytyikö inhokkeja tai kestokavereita? Nyt minä lähden töihin ja illalla saapuu taas kotiin lauma kavereita. Sitä se teettää, kun on siippa keikoillaan.

Henriikka

4 kommenttia

 1. annie 8.12.2011

  Hei onnittelut tosta ! Sun tyylis uppoo aina ja toi ylläoleva on yks mun lemppareista sun asuista. Oon kyllä hieman kaateellinen tuosta lahjastas, mutta ehkäpä pääsen sen yli :)

  Vastaa
 2. Elina 9.12.2011

  Ei pelkoa Lumenen itseruskettavan kosteusvoiteen kanssa! Itselläni on ollut kyseinen tuote jo useamman vuoden käytössä, sillä se sopii meille albiinoille vuoden ympäri. Tämä soosi ei tuhoa vaatteita, jätä ihoa oranssiksi edes 10 käyttökerran jälkeen ja tuoksuukin aivan ihanalle. Clipperin teet on jo asunsa vuoksi tilauksen arvoiset eli hyviä valintoja olet tehnyt!

  http://thatturnip.blogspot.com/

  Vastaa
 3. (sulkatyttö) 10.12.2011

  Hei! Onko sattunut hämmästyttävä yhdennäköisyys, onko silmissäni vikaa vai soittaako miehesi kenties yhtyeessä Idän Ihmeet? Lueskelin ystäväni blogia ja hämmennyin:D
  http://musicsavedmefromsuicide.blogspot.com/ tässä se postaus.

  Vastaa
 4. Henriikka 12.12.2011

  Annie: Että kun jaksat aina olla niin piristävä! Hymyilytti, kun tuo ylläoleva kuva on otettu päivällä, jolloin aamulla ajattelin: ”tänään oikein panostan ja ajattelen kunnolla mitä päälleni laitan” SE kannatti! Ei ei kannatta kateellisuus, paitsi ehkä pikkuisen hihi.

  Elina: Paljon paljon kiitoksia neuvoista ja tiedoista. Hyödyttävät kyllä sikana, uskallan ehkä joskus testata tuota vaaleisiin jalkoihini. Lakantuoksu kyllä houkuttaa, ai että.

  Sulkatyttö: Ei ole hämmästyttävää yhdennäköisyyttä, vaan kyllä se on se minun janne juurkin se idän ihmeitten rumpalipoika. Keikkalesken elämää saan yllättävän usein viettää. Älä siis hämmenny, tämä on oikeinkin loogista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.