Pitkäaikainen koruystävä

yhteistyössä Nouseva Myrsky

IMG_9162 (kopio)

Minulla on vain muutamia uskollisia koruystäviä. Ystäviä, jotka eivät petä hädän tullen ja joihin voi aina luottaa. Ystäviä jotka eivät muutu liikaa maailman myllertäessä, vuosien kuluessa, mutta jotka kuitenkin uudistuvat yhtä tahtia kanssani. Yksi sellainen on Nouseva Myrsky.

Ostin ensimmäiset korut Nousevalta Myrskyltä kesällä 2012, merkin alkutaipaleella. Parin kuukauden päästä siitä olin merkille korumallina ja taas viime kesänä Nousevan Myrskyn uutuudet nousivat kesän suosikkikoruiksi. Paljon on parissa vuodessa muuttunut ja uudistunut, mutta uskollinen ystävä on säilynyt.

IMG_9230 (kopio)IMG_9371 (kopio)IMG_9081 (kopio)

Tätä kesää on tahdittanut etenkin yksi näyttävä kaulakoru: alemmassa kuvassa lähikuvana oleva Öljyinen Lintu. Öljyinen Lintu -korusarja koostuu uniikkikappaleista, jotka on valmistettu erityisellä ajatuksella. Koru on kaunis, mutta pysäyttävä muistutus vastuusta.

Sen lisäksi tänä kesänä käytössä ovat olleet Vesi-korvakorut ja Valkoinen Mänty-riipus. Mäntyriipus tuntui aluksi aika vieraalta, yksinkertaisuus kuin suht harvoin kuuluu asukokonaisuuksiini. Muutaman käyttökerran jälkeen koru alkoi kuitenkin löytämään paikkansa. Vesi-korvikset ovat simppelit arkipäivän korut, helpot ja katsetta kestävät.

IMG_9124 (kopio)IMG_9147 (kopio)IMG_9292 (kopio)

Kiva huomata, että on koruja, jotka sopivat asusta huolimatta kaikkeen. Näidenkin kolmen korun kanssa sopivat samat vaatteet. Jollain juhlavimmilla vaatteilla korut olisivat salonkikelpoiset ja toisaalta myös farkku- ja t-paitalinja sopisi.

Joululahjalistalle taitaa päätyä Solmu-rannekoru. Muita uudempia ja kiinnostavia, mutta vähän erilaisia koruja Nousevalta Myrskyltä ovat Kivi-korvakorut ja Suo-riipukset.

IMG_9120 (kopio)IMG_9209 (kopio)IMG_9133 (kopio)

Millaisia koruystäviä on kuulunut teidän kesään?
Lämpöä kaikkien sunnuntai-iltaan. Kuppi kuumaa ja kauniita koruja.

– Henriikka

Ps. Koodilla ”AAMUKAHVILLA” saa 20% Nousevan Myrskyn verkkokaupasta viikon ajan, 24.8. saakka.

4 kommenttia

  1. moi 17.8.2014

    Ihaniiii kuviiii!

    Vastaa
  2. roosaliina 17.8.2014

    on kyllä hienoja koruja!! ja kaunis sisko. erityisesti pidän ensimmäisestä kuvasta.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.