Aivojen irtiotto

_MG_0144 kopio
_MG_0181 kopio_MG_0212 kopio
_MG_0215 kopio_MG_0155 kopio_MG_0135 kopio

Sunnuntai, sunnuntai. Talvikauden viimeinen laskupäivä Messilässä, toimivilla tykkilumilla, kelpo seurassa. Nyt istun koneen ääreessä ystäväni liian iso trikoinen poolopaita päällä ja kuuntelen Spotifystä fiilismusiikkia. Mainoksetkaan eivät lannista, paitsi vähän. Etenkin Canesten Kombi. Sam Smith soi ja antaa elämänohjeita. Aina toisinaan pitää nostaa kädet näppiksiltä ja nostaa ne ylös ilmaan heilumaan. Etenkin C-osa kaipaa käsiäni. Keittiönpöydällä raakasuklaavermeet odottavat tekijäänsä, vaan saas nähdä jaksanko.

Aurinko on paistanut niin, ja puiset plehat ovat olleet aktiivikäytössä koko viikonlopun. Myös aivoni ovat saaneet auringonpistoksen, sillä yleensä en ikinä näe unia ja nyt olen sekä viime että toissayönä. Lauantain vastaisena yönä järjestimme Jannen kanssa suuren juhannusjuhlan. Kutsuimme koolle kaikki ystävämme sekä vanhempani ja heidän ystävänsä. Kun juhlat alkoivat, laitoimme rati-riti-rallan soimaan ja pistimme piirileikiksi. Kaikki ystävämme lähtivät lätkimään, koska juhlamme olivat heidän makuunsa liian tylsät, ja jäimme keski-ikäisemmän väestön kanssa tanssahtelemaan.

Viime yönä kärsin vakavasta muistihäiriöstä, mutta se oli ensimmäiseen uneen verrattuna kymmenesti ahdistavampi ja sadasti tylsempi. En saanut pyöriä pallokellohameessani kesäyössä. Mutta pian saan, sillä kesä tulee. Tunnen sen. Hrrrrr.

Luonto taitaa kuitenkin kutsua suklaan pariin. Joten adios, kuomat. Lupaattehan nauttia keväästä?

– Henriikka

takki ja hattu/Minimum, laukku/Lumi (saatu), kengät/Bianco, aurinkolasit/Mahonki (saatu), legginsit & mekko/second hand

6 kommenttia

 1. Ansku 15.3.2015

  Mitä kuvia! Olet ihana :D

  http://www.peaceandstyle.fi

  Vastaa
 2. eve 15.3.2015

  Sam ♥. Ja semmosta vielä, että en tiiä kuuletko tätä miten usein, mutta ihana että jaksat turista meille lukijoille vielä aika pitkänkin ajan jälkeen. Oot parasta!

  Vastaa
  • Henriikka 3.5.2015

   Ihanasti sanottu. Minä yritän parhaani. Kiitos ihan erityisen paljon, Eve :’)

   Vastaa
 3. Heta 15.3.2015

  Tällaset postaukset on parhaita! Sun blogi on mun fiilisblogien ykkönen tällä hetkellä :) Aivan mahtavaa lukea sun postauksia, ku vaikka itellä ois huono pvä, ei voi olla hymyilemättä ja miettimättä, miks ite on allapäin :)

  Vastaa
  • Henriikka 3.5.2015

   Oh, miten mukava kuulla. Minä kiitän ja kumarran! On ihan huippua, jos voin edes pikkuisen piristää niitä, jotka kokevat, että elämä potkii päähän. Hihi.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.