Kaikki rakastavat Kööpenhaminaa.

Saavuimme Tanskan pääkaupunkiin kauniina torstai-iltapäivänä muutaman tunnin junamatkan jälkeen. Ensireaktio oli jonkinmoinen shokki: kaupunki, jota useat olivat meille kehuneet Pohjoismaiden parhaana pääkaupunkina ei näyttänyt mielikuviemme vastineelta. Henriikka sanoi kokeneensa saman noustessaan ensimmäistä kertaa New Yorkin metroverkostosta katutasolle. Ei katujen kuulu olla näin ruuhkaisia ja tunnelman näin meluinen. Göteborg oli ehkä lähempänä aivoissamme vellonutta mielikuvaa Kööpenhaminasta.

Minuutti minuutilta, tunti tunnilta kaupunki alkoi kuitenkin aueta. Ennakko-oletusten tilalle tuli kasa omia kokemuksia, milteinpä pelkästään positiivisia sellaisia ja muutaman päivän reissun loputtua kaupunkia jäi todella kaipaamaan. Tänne tulemme takaisin. 

6 kommenttia

 1. Pieni Lintu 6.8.2013

  Näyttää kivalle! :)

  Vastaa
 2. Karoliina 6.8.2013

  Aivan ihana lukea teidän reilijuttuja, saa pienen maistiaisen monesta paikasta. Kivaa reissua ja terkkuja rakkauslomalta Venetsiasta! -Karkki

  Vastaa
  • Henriikka 27.8.2013

   Kovasti paljon kiitoksia kaunis ihana vaimo. Olipa ilo olla teidän häissä ja odotan kovasti, että päästään lähitulevaisuudessa kahvittelemaan.

   Vastaa
 3. julia 7.8.2013

  Oisin kyl vähän säikähtäny, jos ette ois tykänny! Olitte näköjään samassa hostellissa ku mekin ja tuo pyöräkuva on otettu vastapäätä meidän cs-hostien kotia! Hassua :-) Vitsi oon vähän kateellinen teidän reissusta. Tai aika paljonkin. Pitäkää ihanaa!

  Vastaa
  • Henriikka 27.8.2013

   Se olisi kyllä ollut aikamoinen shokki, jos Kööpenhamina ei olisi ollut meille sopiva. Oi minä sinun Köpis-juttuja luinkin ennen reissua. Paljon mahtuu pieneen värikkääseen kaupunkiin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.