Dodiin, vihdoin lunta.

zara4

Hei kuomat, nyt sitä tuli! Lunta. Iloitsen ensilumesta, joka vihdoin laskeutui Helsinkiin ja valkeudesta kaikkialla. Sain pukea tänään untuvatakin, mutta eilen olin astetta tyhmempi. Pakkasennusteet unohtuivat (olen ennenkin kertonut, etten seuraa säätiedotteita) ja päälle pistetty välikausitakki oli surkea valinta pakkaseen.

zara1zara6

Jos kylmyyttä ei lasketa, on munanmallinen takki on joka pennin arvoinen. XL-kokoinen leopardipalttoo lyhentää minua noin puolella, mutta kun alunperinkin olen tällainen tappi, ei se loppujen lopuksi tee montaa senttiä.

Joudun ehkä joitain vaatteita siirtämään nyt talven tieltä kanahäkkiin, mutta lenkkareiden kanssa yritän pyristellä. Kunnon sniikkerit tuntuvat pitävän myös kohtalaisesti lämpöä.

zara5zara2

Naama on valkea kuin lumi ja pian sitä ei erota maisemasta.
Parempi sekin kuin oranssi.

– Henriikka

huivi/Balmuir, laukku/Lumi (saatu), farkut & takki/Zara, kengät/second hand,

12 kommenttia

 1. Satu 13.1.2014

  Voi lumi! Huomenna pakotan itseni ulos, vaikka edes korttelin ympäri tai heitän itseni puistossa puskan takana piilossa hankeen ..Kipeä tai ei! :D Kaikki talvijutut on jäänyt ihan kokonaan kokematta tänä ”talvena”, luistimet ruostuu varastossa ja takit pölyttyy komerossa. Möh. Ihana asu muuten. Olen varmaan yhtä tappi tyttö 1,6 m varrellani mutta tykkään takistasi kovasti ! :> Ja mitkä söpöt korvat koruja täys.

  Satu
  Indie by heart

  Vastaa
  • Henriikka 22.1.2014

   Tiedätkö, tämä kommentti oli mennyt aluksi roskapostiin. Onneksi huomasin ja nappasin sieltä pois, oli erittäin ilahduttava.

   1,60 on erittäin hyvä pituus. Pidetään me tapit yhtä!

   Vastaa
 2. Eva 13.1.2014

  Wonderful photos!!

  Vastaa
 3. Rousa 14.1.2014

  Pitkän tauon jälkeen aloin nyt lukemaan sun blogia uudelleen ja en ymmärrä miten joskus saatoin jättää tämän! Sulla on kyllä parhaat tekstit ja elävimmät kuvat mitä koko blogimaailmasta löytyy!:) Sellasta mietiskelin joskus, että ootko sä uskovainen, kun Jannehan nyt on mukana gospelbändissä jne mut sun oma kanta ei oikein oo koskaan tullu näistä teksteistä selville? Jos menee liian henkilökohtaisuuksiin, niin jätä toki vastaamatta!:)

  Vastaa
  • Henriikka 22.1.2014

   Miten ihana viesti. On ehkä parasta kuulla tuollainen palaute. Kiva, että tulit taas tänne ja toivottavasti jäät pidemmäksikin aikaa.

   Joo, Jannella on bändi, joka soittaa gospelia. Kristittyjä ollaan molemmat. Samasta narusta nyitää näissä asioissa.

   Vastaa
 4. Margareta 14.1.2014

  Ihanan lämpimän ja muhkean näkönen tuo sun huivi!

  Vastaa
 5. Nimetön 14.1.2014

  Hehkutin sua mun blogissa ;) Oot aivan mainio!

  http://just-add-imagination.blogspot.fi/2014/01/hitosti-faktoja-minusta-ja-haaste-kera.html

  Vastaa
 6. Kiia 18.1.2014

  Lumi kuuluu tähän vuodenaikaan, tuntuu että ilman lunta ei talvea tule, joten on onni saada nyt nauttia siitä. Kohtahan onkin jo kevät ja lämmin kesä koputtelee ovelle, siispä nyt pitää etsiä talvestakin parhaimmat puolet ja nauttia niistä niin hyvin kuin osaa! Kaunista mielikuvitusta sinulta jälleen, kun yhdistät hienon takkisi lenkkareihin, se on ihanaa ja omaperäistä.

  Vastaa
  • Henriikka 22.1.2014

   Onni oli, että lunta laskeutui Helsinkiin, vihdoin ja viimein.

   Tosin täytyy mainita, että lenkkarit olivat kyllä vihoviimeinen valinta pakkaseen. Varpaat kuoliossa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.