Mummojen tyyliin

Eihän tästä ole kaunkaan, kun avauduin uudesta huppuhuivistani (Huppuhuivi ja sen uusi omistaja). Oli niin ihana, ettei palella takaraivoa eikä niskaa, että päätin yrittää vääntää myös vanhoja huivejani hupulle. En siis ommellut, ainoastaan käärin huivini uudella lailla. Eikä tämä todellakaan ole mikään uusi keksintö, ainahan mummot kietoutuvat kaulahuiveihinsa ja olen useasti ennenkin kietonut huivini pääni yli. Nyt en kuitenkaan tehnyt sitä äärimmäisen kylmyyden ajamana, vaan ihan alusta asti suunnitellen. Huivin on toki oltava suht suuri, jotta sitä pystyy kieputtamaan tällä lailla: Etiopiasta ostamani raitahuivi toimi tässä tilanteessa mitä mainioimmin. Jos huivia ei rullannut kaulalle paksusti, niin huivi mahtui hyvin takin alle. Mielestäni se sopi kuitenkin hyvin myös kaulalle kiedottuna. 
Elellään jänniä päiviä, kun joulu alkaa tulla hiljalleen. Lisäksi on töitä, koulua, erilaisia projekteja ja ensi perjantaina taas yhdet teemakekkerit. Josko sitä itsekin tässä jotkut juhlat vääntäisi. Tai ehkä joulutorttuja.
Henriikka

3 kommenttia

 1. Anonymous 7.11.2011

  voi kuinka tykkään sun asusta ja huivista =)
  nasu86

  Vastaa
 2. katriina 8.11.2011

  haluan juhliin teille jippii.

  Vastaa
 3. Henriikka 9.11.2011

  Kiitos nasulle!

  JA kata, meil on aina juhlat. oot tervetullut.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.