Uuteen viikkoon uudessa ajassa

Kelloja käännettiin viikonloppuna, huraa. Yksi tunti enemmän vaikka mihin. Itselläni viikonloppu meni vähän kuumeen kanssa heiluessa, mutta olipa ainakin tunti enemmän aikaa lööbaa ja tervehtyä. Onkin jo paljon paremmat fiilikset, etenkin kun sain mättää tota vanhaa Nintendoa sieluni kyllyydestä. Aamupäivästä käväisin seinän-sisäis-elon jälkeen myös kirjamessuilla, jossa tein raporttia yhtä koulutehtävää varten. Aika- ja kelloaiheeseen liittyen lievänä aasinsiltana esittelen teille nyt kuitenkin kirppislöytöni parin viikon takaa: elikkäs rannekelloni. Pidempiaikaisena tavoitteenanihan on löytää suuri ja täydellinen miesten kello (http://aamukahvilla.blogspot.com/2011/08/iso-miesten-kello.html), mutta muutamalla eurolla löytynyt nahkarannekkeinen ja klassinen malli ei ole rinnalle lainkaan hassumpi. Jos se tuleva miesten kello olisi sitten teräksinen, niin olisi sitten terästä ja nahkaa (mennäänpä nyt jotenkin pelottavan paljon metalli-musiikin sanastossa..).
Kuvat ovat Tampereelta, mistä kellokin löytyi. Korvissa killuvat seepra-raitaiset korvikset, jotka ostin Etiopiasta siellä asuessani. Tutustuin erääseen lähellä kotiani työskentelevään kaupanmyyjään ja hänen työtänsä tukien ostin sieltä tuollaisia 20 sentin pareja itselleni ja tuliaiseksi vaikka kuinka monta. Pieni summa minulle, suuri hänelle. Tampere-päivään palatakseni päälläni oli Carlingsin söpö ja tyttömäinen, mutta löysyydessään ihanan rento pitsipaita. Paita on palvellut monissa tilanteissa, joihin pitäisi pukeutua hyvin muttei kuitenkaan tiukkapipoisesti: pitsi on helppo yhdistää ja sen luonne muuttuu eri vaatteiden kanssa huomattavasti. Parkatakki on yksi vaatekaappini tukipilareista: H&M:n lastenosaston poikien puolelta ale-rekistä löytynyt herkku ei kelvannut kohderyhmälle. Onnekseni, sillä sain sen -70 prosentin alennuksella. Minä vein rekistä toiseksi viimeisen, äidilleni jäi viimeinen. Edelleenkin kehotan unohtamaan toisinaan osastojen tiukat rajat: niin lasten-, kuin äitiys-vaatteidenkin puolelta voi löytää kuteiden kermaa.
Voi, kunpa ensi yöllekin jaettaisiin ylimääräinen tunti.
Nukkukaa hyvin ja suodattakaa teksteistäni turhanpäiväinen höpinä. Niinhän ne blogit kai toimii.
Henriikka

4 kommenttia

 1. Anonymous 31.10.2011

  Mulla on kans sama tapa shoppailla lastenosastoilla. Sieltä löytää monesti tuollaisia klassikoita paaaaaaljon edullisemmin kuin aikuisille suunnatuista vaatteista, eikä sitä eroa kuitenkaan huomaa. Ja sitten kun haluaa hullutella, sieltä löytää sit niitä övereitäkin. Omat suosikit on Zaran ja Hennesin lastenosastot.

  Kommentoin nyt ekaa kertaa tänne, vaikka vähän aikaa olen sun blogia jo lueskellut. Jatka samaan malliin! Olet piristävällä tavalla erilainen, kuin ”massamuoti-blogit”, kun kerrot kirpparilöydöistä tai bongailet sua reilu 10 vuotta nuoremmille tarkoitettuja vaatteita.

  T:Eeppi

  Vastaa
 2. Henriikka 1.11.2011

  Hei kiitos Eeppi, ihan todella kiva kommentti. Näiden takia sitä jaksaa kirjoittaa.

  Ja joo, ihan käsittämättömiä löytöjä tullut just lastenosastoilta. Sekä klassikkoja (niitä kun nykyään tehdään ihan pikkuruisille ihmisillekin) ja sit sarjassa Hello Kitty-college (ei, minulla ei ole sellaista). Hennes jyrää kyllä, Zaraan en oo niin kovasti tutustunut. Ehkäpä täytyy!

  Pyrin pitämään oman linjan, hieno kuulla ettei se häiritse. Mukavia päiviä!

  Vastaa
 3. Unknown 3.11.2011

  hei pakko munki kyl ekaa kertaa nyt kommentoida tänne! :) mut nii aivan tosi makee toi kello.. mä ainakin tykkään ihan järkyttävän paljon! :) toivottavasti on kovassa käytössä nyt :) sinuna en kyl enää ees kattelis muita kelloja vaan käyttäsin tuota ainaki niin kauan ku kestää.. on noi nahkahihnaset mun silmään vaan niin paljon makeempia :P

  Vastaa
 4. Henriikka 3.11.2011

  Ehkäpä toteutan ohjeesi ja jätän metsästyksen tältä erää. Josko tuo kello kestäisi jonkun aikaa. Pikkuisia merkkejä jätätyksestä on ilmoilla, toivottavasti kuvittelen.

  Ja hei kiitos kommentista, toivottavasti saan sulta niitä myöhemmin lisää. :-)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.