Laineilla keinui pieni paatti vain

Mitä ihmettä mä hekotan ja vääntelehdin? Tarkoitus oli esitellä kirpputorilta löydetty vene-villapaita, mutta tuossa edellisessä kuvassa näkyy miltei pelkkää mustaa. Ja valkoiset etuhampaat. Tampereen Kyttälän kirppikseltä löytyi kahdella eurolla ja kahdellakymmenellä sentillä mukava valkoinen villis. Tykkään kovasti laivoista, purjehtimisesta ja merestä (merestä vain kun paistaa aurinko), ja lähiaikoina olen havitellut myös antiikkiliikkeiden pienoismalleja. Verrattuna tähän parin euron rutkuun, ne pulloihin sullotut veneet on kuitenkin hitusen tyyriitä, ja siksipä porskutan nyt vene ainoastaan paidassani.
Ja mikä virhe olikaan laittaa ruskeat sukat ja mustat pöksyt? Olenpa minäkin muotibloggaaja. Erheitä sattuu, oppikaamme niistä. Vai onko mielestänne karsean näköistä? Tarkoituksenani tuolla kuvalla oli kuitenkin esitellä kengät. Elelemme nimittäin syksyn vimosia päiviä, jolloin tuollaisia heppoisia, kevyitä kenkiä voi käyttää. Kulahtaneet siniset kirppikseltä löydetyt kengät sulattivat sydämeni viime kesänä, enkä ole ollut aikeissa niistä luopua. Meri-teemaisesti laitoin vielä itsetekemät nappikorvikset korvaan: Olenko ainut daiju, joka jotenkin yhdistää napit ja merimiehet?
Minulla on täällä vieraita kylässä, siskoni ja ystäväni. Siksipä en tuhlaa enempää aikaa nördäilyyn. Viettäkää kiva päivä ja eläkää ihmisiksi.
Henriikka

9 kommenttia

 1. Anonymous 24.10.2011

  ihanan aito kuva tuo ensimmäinen! Paitakin on sopivan nuhjunen ollakseen siisti.

  Vastaa
 2. Anonymous 24.10.2011

  Aivan ihana paita ja tykkään koko asukokonaisuudesta! :)

  Eikä minua ainakaan nuo ruskeat sukat häiritse :)

  Vastaa
 3. Anonymous 24.10.2011

  Se istuu kuin nappi… öö korvaan. Sama sävy kuin paidassa mutta paidassa ei ole napin hiventä joten korvassa sitten. Loistoyhdistelmä! Kenkien sävyyn olisin itse viritellyt ehkä (istuvampaa) tummansinistä takkia…. – Funny

  Vastaa
 4. Anonymous 24.10.2011

  sulla on tosi ihania vaatteita ! löydätkö kaikki kirppiksiltä vai?

  Vastaa
 5. Henriikka 24.10.2011

  Hei kiitos taasen kaikille. Hyvä kun ei ruskeat sukatkaan saanut täystyrmäystä!

  Funny, joudut taas odottelemaa istuvia takkeja. Minä kun niin pidän noista lötjäkkeistä.

  JA kyllä vaan, pyrin löytämään releeni kirpputoreilta (ja kyllä niissä kiertelyyn uppoaakin aikaa), mutta kyllä toisinaan hamstraan muualtakin. Ja esim farkkuja oon joutunut monesti etiskelemään kirppiksiltä turhaan tai juhlamekkoja.

  Vastaa
 6. Anonymous 25.10.2011

  heippa vain! tykkään tosi kovaan sun tästä blogista, ja löyty iha sattumalta ja hyvä niin!!!! (=
  mutmut tuli nyt mieleen ku sulla on tossa korvassa rusto- ja traguskoru, niin sattuuko niitten laitto ja tuliko jotain ongelmii laiton jälkeen? ku oon harkinnu kauan jo laittaa mutta ei saa ikinä aikaseksi.
  ps. tykkään sun tyylistä! ja hihiheeee olen nähny miehesi livenä,jejejeeee…… ku idän ihmeet tuli yhelle leirille,jossa satuin olemaan, niin että ompas maailma pieni ja tittidii löysin vielä tämän blogin x)

  Vastaa
 7. Henriikka 26.10.2011

  ’Oho tulipas suloinen viesti. Kiitos kaikista kehuista ja hauskaa kun pikkupiirien ja pikkuSuomen tarinat yhdistyy! Kiva että tyyli kelpaa ja blogikikin.

  Rusto- ja traguskorun laittamiset ei ollu mun mielestä mitenkä jäätävän kivuliaita. Rustoon mä ammuin joskus pikkusena, se ei sattunut lainkaan kun oli niin nopeesti ohi. Nykyään ampumista vaan kehotetaan välttämään viimeseen asti. Traguskoru on mun rakkaus, se sattui niin paljon kuin mitä ne pihdit sattui jotka sitä nipukkaa puristaa. Aluks ei ollu ongelmii, jonku ajan päästä kasvoi taakse semmoinen rustopalllo, joka lähti sit ajan kanssa pois. Sen jälkeen ei oo tullut mitään ongelmaa.

  Vastaa
 8. Marianna 27.10.2011

  Heissun Henska! Olet ihana ja on ihanaa, että sun blogia voi lukea kun susta ei muuten tietäisi enää mitään. Tämä on jo hetken vanha päivitys, mutta piti jo aiemmin mainita, että on ihan järkyttävää kuinka paljon näytät Jannelta tossa ylimmässä kuvassa. Mitä!

  Vastaa
 9. Henriikka 28.10.2011

  Hahahah ihana marianna! Täältä voit käydä kurkkaamassa naaman ja lukemassa pinnallisimmat uutiset hih.

  JA AI KARSEE, vai jannelta. Mitenhän nyt niin. Kai meillä sitten on naimanaamat.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.