PoppoppoppoppoppopmusiikkiaEternal Yesterday is a three-piece Pop band from Helsinki, Finland. Together since 2008, they’ve released three singles, which have all been received very well and even rewarded with radio airplay in Finland as well as in Germany. In May 2010, the guys were privileged enough to be the warm-up act for the latest Finnish Idol-winner Koop Arponen. Last November Eternal Yesterday visited beautiful Germany and made a tour with local pop sensation, Fertig, Los!. Next single is coming out in two months and next German tour has been organized for the late spring 2011. EY keeps eyes in the future.

(http://www.myspace.com/eternalyesterday)
Tässäpä kyseisestä bändistä. Hauska juttu poseerata nousevien tähtien sinkun kannessa herkkänä alastonilluusiona. Ja mainio huomata, että taitavan valokuvaajan kuvauksessa ja kuvankäsittelyssä pimeässä pölyisessä varastossa otetuista tuubitoppikuvista voi tulla ihan kelpokuvia. Niin kelpoisia ettei nenän vinouskaan haittaa kovin.

Tälläisille prokkiksille täytyy aina huutaa ”JOOO!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.