Sinisiäpunasiaruusunkukkia kannan hameessani

Tämä viikonloppu menee aika lailla Valtterin kirpputorin myyntipöydän takana. Ensimmäinen päivä on nyt ohi ja siihen kun päälle vielä heitetään miekka-aiheiset tupaantuliaiset, niin ei ihme että jutun tekstiosuus jää nyt hieman lyhykäiseksi. Huomenna toisen kirpputoripäivän jälkeen aijon paneutua viikonlopun saloihin ja kertoilla kuinka siellä sujui, mutta tänään lätkäsen tulemaan muutaman kuvan viimeviikkoisesta asukokonaisuudesta, jonka väkertelin kukkakuosisen hameen ympärille.
Hyvinkin perinteiseen työttömäiseen tyyliin kuuluivat viininpunainen pitkähihainen t-paita, löysä ruskea ”rinkula”-huivi, hame ja mustat kuviosukkahousut. Koska hame on löysänpuoleinen vyötäröltä, niin Vilan napakkaa ja suhteellisen leveää vyötä tarvittiin. Korviin napsautin suuret helmiäis-nappikorvikset ja poskille sattumalta aiheeseen sopivaa Body Shopin ruusu-poskipunaa. Kesäkuosia syksynväreissä, naminam.

Jäniskevennyksenä Jannen taiteellinen näkökulma asustani ulkoilmassa. Enjoy!

3 kommenttia

 1. Life On Plate 25.9.2011

  Ihan mahtava toi hame, tosi kaunis !

  Vastaa
 2. Anonymous 25.9.2011

  Hei kiva blogi sul. :) Oot ilmeisesti mennyt jokin aika sitten naimisiin, joten ajattelin pyytää, että voisitko laittaa jossain vaiheessa vaikka jotain kuvia tai juttuja häistäsi. Itse suunnittelen paraikaa häitä ja vinkit olis tervetulleita. :)

  Vastaa
 3. Henriikka 25.9.2011

  Hei kiitos LOP (Life on plate), harmittavaa että se on pikkuisen iso. Yritän kuitenkin vyöttää sen aina sitkeästi.

  Ja Anonyymille hyviä uutisia: hääjuttu on tulossa monista toiveista johtuen. En kuitenkaan oo vielä ehtinyt etsiä sopivia kuvia yms, joten hetkonen ainakin vierähtää vielä. Mutta kyllä se vielä tupsahtaa! Meillä oli häät siis heinäkuussa. Ja kiva että myös muu blogi kiinnostaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.