Ekologista designia saman saitin alla.

isoweecos

Laatu. Design. Kestävyys -kolme kovaa, eikö?

Olen seurannut tässä muutaman kuukauden ajan nettikauppa Weecosin puuhia ja tämä kirjoitus on toteutettu yhteistyössä heidän kanssaan. Weecos on nettikauppa, joka kokoaa ekologista designia eri brändeiltä saman nettisivun alle. On ihan mahtavaa, että jo nettikaupan valinnalla pystyy tietämään, onko kantamassa kortensa kekoon kestävän kehityksen puolesta. Minäkin olen sellainen laiskanpulskea peruskölliäinen, että mieluummin teen asiat helpon kuin vaikean kautta. Siinä missä ennen laadukasta, kestävää designia on ripoteltu sinne sun tänne, nyt sitä on tarjolla paljon ja simppelisti.

Keräsin ylimpään kuvaan Weecosin kolme tämänhetkistä suosikkiani. RCM:n t-paidan, Saanan ja Ollin sisustustyynyn ja Beloved by Brunoun kakkulapion.

IMG_7258_8

Ai mistäkö voi tietää, että nettikaupan tavara on oikeasti näiden arvojen mukaista? Weecos on listannut nettisivuilleen julkisen selostuksen siitä, mitkä kriteerit mukaan tulevien yritysten tulee täyttää. Itse liputan läpinäkyvyyttä tällaisten asioiden kanssa ja tuntuu kivalta nähdä faktat aukikirjoitettuina.

Olen toitottanut tässä syksyn mittaan vuoden parhaita lahjaideoita. Lavian lonkkareiden ja Mahongin lasien jälkeen tuon tapetille Weecosin tarjonnan. Nämä ehtivät vielä hyvin mukaan lahjakasseihin. Ja vinkiksi, että tuollaiseen kakkulapioon saa haluamansa tekstin!

IMG_7518_8IMG_7252_8

Weecos läpäisee suosiotestin ja Jannelle melkein täydet posepisteet. Joulu on jo aivan lähellä. Jättäkää vielä lahjat paketoimatta, sillä tämän vuoden pakettivinkit tulevat tällä viikolla, niin kuin olen jo paljastanut.

Meinasin tänään ostaa sellaisen huonekuusenkin, mutta en vielä uskaltanut. Tuntui niin aikuiselta. Eihän minulla ole ainutta kuusenkoristettakaan.

– Henriikka

Ps. Arvatkaa mille nauroin tänään huutonaurua? Sille, että Bella-blogien ihanan joulukalenterin tämänpäiväisessä luukussa osallistuttiin fanaattisesti arvontaan, jota ei edes ollut olemassa. ”Mukana arvonnassa!”

Ylimmät kuvat: Weecos

4 kommenttia

 1. MariWLZ 10.12.2013

  Hei! Blogilista ilmeisesti jummaa ja näyttää aina siun uuden postauksen olevan TOKYO:n joulumyyjäiset 2013 :D

  Vastaa
  • Henriikka 10.12.2013

   No voihan vitsi! Mä vähän luulen, että blogilistalla kestää hetken aikaa saada vaihdettua uuteen osoitteeseen. Tokyon joulumyyjäiset kun oli viimeinen juttu, jonka kirjoitin bloggerin puolelle.

   Toivottavasti kaikki eksyneet lampaat löytävät takaisin joukkoon.

   Vastaa
 2. Liina 11.12.2013

  Hienoja juttuja! Mukana arvonnassa :P

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.