200 lukijaa -> Törkeen siisti arvonta!

Huhtikuussa 2011 perustin aamukahvilla-blogini. Heinäkuussa 2011 uskalsin sitä alkaa kirjoittaa. Nyt on kulunut reilu viisi kuukautta ja olen rakastunut koko päättömään touhuun jauhaa omasta navastaan. Tänään aamulla hurrasin, sillä 200 julkista lukijaa oli tullut täyteen. Juhlistin tätä suurella kupilla kahvia sekä joulukalenterista tulleella suklaapukilla. Mutta sainpa idean juhlistaa tätä hurjaa laumaa myös täällä blogin puolella. Ja mikäs muukaan olisi sopivan tavallista, turvallista, ihanan kliseistä ja muuta, kuin titttididiiii ARVONTA.

Blogini ei ole yltänyt näiden muutaman kuukauden aikana vielä hurjaan maailmanmaineeseen, joten täytynee toimia arvonnan kanssakin omakustanteisesti. Pohdiskelin mitä haluaisin arpoa: sellaista, joka tukee jotakin sinnikästä kotimaista taiteilijaa ja mikä on minusta fiilailemisen arvoista ja siistiä. Ja koska olin itse ajatellut tilata eräät printtipaidat meiksille sekä Jannelle jo alkusyksystä, niin sain idean viivästyttää tilausta vielä pari viikkoa. Näin arvonnan voittaja saa tilata kauttani haluamansa paidan itselleen iha ilmatteeksi.

Kyseessä ovat siis ”lle-shirt”-printtipaidat. 


Printtejä on kolme, ja voittaja saa valita niistä haluamansa. Myöskin koon ja paidan mallin sovin voittajan kanssa sähköpostitse arvonnan jälkeen, ei tarvitse siis pohdiskella tätä elämän vaikeaa kysymystä vielä. Kaikkien printtien ja mallien kuvat ja tiedot löytyvät nuoren kuvittajan ja taiteilijan blogista.

Arvontaan osallistut seuraavasti:
– kirjoita kommenttilootaan nimimerkillä aamukahvilla-blogin risut ja ruusut
(näin vuoden lopussa olisi kiva kuulla, missä ollaan onnistuttu ja mitä vois kehittää. Pohdi ajatuksella, olisi kiva. Ulkoasuun on tulossa muutosta enikeis, joten jotain muuta. Myös juttuvinkit ovat erittäin tervetulleita.)
kirjoita sähköpostiosoitteesi
(jos et halua julkistaa mailiasi, niin pelkkä nimimerkkikin käy. Siinä tapauksessa täytyy kuitenkin olla hereillä, kun voittaja julkistetaan blogin puolella.)
Osallistuminen on siis näinkin simppeliä. Arvon voittajan joulukuun 23.päivä, joten aikaa on ensi torstaihin 22.12 klo 00:00 saakka. Diilailen sitten voittajan kanssa paitakuviot sun muuta, nou hätä. Kaikille sikan onnea ja rehellinen palaute on enemmän kuin suotavaa! hiiohoi.
Puspuspuspus pus! (oksettavaa)
Henriikka

119 kommenttia

 1. Laura 17.12.2011

  – En tykkää ulkoasusta
  – Linkkien värit ei sovi ulkoasuun

  + Kuvia ja paljon!
  + Mukava kirjoitustyyli.

  laura.hiltunen@pp3.inet.fi

  Vastaa
 2. aliina 17.12.2011

  tykkään tosi paljon sun omaperäsestä kirjotustyylistä ja varsinkin sun tyylistä joka ei kulje massan mukana vaan keksit hienosti yhdistellä eritylisiä vaatteita. tykkään myös siitä, että sun blogi on tosi monipuolinen ja oon saanu monia hyviä ideoita esim korujen tekemisen suhteen. ainii ja se, että jaksat aina ottaa lukijat huomioon kyselemällä kuulumisia ja niin edelleen.

  huonoja puolia on vaikee keksiä. en tiiä huonoja puolia, mut voisit tehä esimerkiks sellasen postauksen, mihin lukijat saa linkkailla omia blogejaan ja sit esittelet niistä parhaat tai jotain. ja sit ois kiva sellanen postaus jossa esittelisit vähän teiän kotia tai jotain.

  amisporkkana@hotmail.com

  Vastaa
 3. Anonymous 17.12.2011

  bongasin sun blogin iha sattumalta hakusanalla sisustus. aloin sit selailemaan ja nyt onki sit tullu päivittäin seurailtua :)

  +sun tapa kirjottaa. selkeetä ja mukavaa luettavaa.
  +sun tyyli ofc. tosi persoonallinen
  +mukavia sisustusvinkkejä
  +MAATUSKAT, ne on lähellä sydäntä
  +tiheä postaustahti
  +ei mitää turhaa mainostusta
  +blogi joka ansaittis enemmän lukijoita
  +ja blogin nimi! aamukahvilla on niin loisto!

  keksinköhä mä mitää huonoo :D noh..

  -jotai do it yourself-juttuja. tuntuu että sulta saattas irrota sellasia.
  -noh tää ulkoasu ei oikee nappaa muakaa, mut siihenhä on muutosta luvassaki

  siinäpä se. hyvää joulun odotusta!

  -terhi

  terhihuh@suomi24.fi

  Vastaa
 4. henna 17.12.2011

  Oi vitsi, en oo aikaisemmin törmännyt noihin paitoihin tai kyseiseen taituriin, mutta nyt on pakkosaada-fiilis.

  Löysin sun blogiin vasta tänään idan blogin(365 days with ida) kautta, mut oon tässä nyt liian kauan (ruotsin kokeen kannalta) selaillut tätä ja voi vitsi tää on kiva blogi!

  Hyvää on se, että postailet usein. Kuvat on myös kivoja, niihin on selkeesti panostettu :) Postauksetkin on kivoja ja inspiroivia. Huomaa, että sä oot tosi mukava ja järkevä tyyppi :) Niin, ja plussaa on myös se, että vastaat kommentteihin ja vielä kivasti!

  Tää kommentti meni nyt kyllä vähän ylistykseksi, mutta en keksi mitään negatiivista. Tää on kuitenkin sun blogi, joten sä saat kirjoittaa tänne miten tykkäät, laittaa millaisia kuvia tykkäät ja toimia muutenkin tän blogin kanssa just niinkuin tykkäät. Sanoisin kuitenkin, jos keksisin jotain, mikä ärsyttää, mutta ei nyt tuu mieleen.

  Vastaa
 5. emmiskä 17.12.2011

  Jaahas, vai että ruusuja ja risuja.
  Hmm… luulenpa että miulla taitaa olla pelkkää hyvää sanottavaa siun blogista.

  Tykkään kovasti siitä, että uskallat kokeilla kaikkea erilaista, pukeutumisessa ja elämässäkin. Sie olet hyvin omaperäisen oloinen ja varmasti viihdyt kaikkien kanssa, joten tekstiäsikin on miellytävä lukea. Jotenkin tuntuu että aamusella selaillessa blogeja, sie oot aina sellainen piristysruiske ja hirrrrmuinen inspiraation lähde! (just äsken askartelin kertiskäyttö-kamera idean ja sinun ideoittes pohjalta valokuvaaja poikaystävälle joululahjan!). Lisäksi pakko sanoa, että pidän siitä, että blogisi on omannäköinen ja tuntuu että kirjoitat just etkä melkeen sellaisista asioista mistä pidät. :-)

  Huonoja puolia……… on todella vaikee _KEKSIÄ!!_ joten tähän sanoisin vaan että odotan hirmusti kaikkea uutta siulta ja uusia näkökulmia! :-)

  Vastaa
 6. routapisara 17.12.2011

  musta sulla on jotenkin ihanan valloittava tyyli pukeutua ja kirjoittaa tätä blogia. susta huokuu jotenkin hurjan positiivinen elämänasenne :-)
  ja tykkään kuvista. ne on aina vähän erilaisia ja kauniisti tekstin kanssa käyvät yksiin.

  ja sun blogista on saanu paljon inspiraatiota ja vinkkejä ( esimerkiksi se kertakäyttökamera joululahjavinkki on loistava ;))!

  pikkuruisena miinuksena tämä ulkoasu. jokin vaalea kera heleiden väriyksityiskohtien olisi oiva ja nätti :)

  olen ihanan ja valloittavan oloinen bloggaaja ja niin ihanan erilainen, mitä suurin osa blogeista on. ihania kirpparilöytöjä, omaperäisyyttä eikä niitä ainaisia ilmaislahjuksia ja bileitä.

  ps. ylikäytin sanan ihana, mutta olet vain niin ihana! :D

  ann.va@hotmail.com

  Vastaa
 7. Jenni 17.12.2011

  Ulkoasusta en tohdi miinuksia loruilla, kun tilaan blogiasi RSS-syötteenä syötteenlukijaani, eikä silloin tämä ulkoasu niin tähdellinen ole. Käyn kuitenkin tarkistamassa, jos muutosta tulee. :)

  Löysin blogiisi jonkun toisen blogin linkityksen kautta ja sitten mää hoksasin, että oot varmaan nätein tyttö ikinä. (Viimeksi eilen selasin mahallani sängyllä maaten kuviasi, ja huokailin omalle poikaystävälle ääneen asiaa.) Sulla on mieletön tyyli, jalat maan pinnalla ja vaikutat tosi herttaselta. Olenko mä jäljillä yhtään?

  En mä keksi mitään miinuksia. Minusta blogisi on ihana näin. Et ole kerenny vielä korruptoitua blogilahjoista. :) Olet aito. Ehkä jotain asuntopostausta kaipaisin.

  wintly(a)gmail.com

  Vastaa
 8. Aija 17.12.2011

  Oot kyllä lyhyessä ajassa noussu mun suokkariblogiksi. :] Mä en ees muista, mistä tän bongasin aluperin, mut en kadu sitä hetkeäkään. Ja oot kaikki 200 lukijaa ansainnu. Ja enemmänkin.

  Risuja tosta ulkoasusta, mut jos siihen on tulossa muutoksia anyways ni hyvä. :] Ja ruusuja nyt persoonallisesta otteesta ja hyvistä kuvista.

  Vastaa
 9. Jem 17.12.2011

  Hetki tullu jo blogia seurattua, mutta tietokoneeni kun on hieman vamma niin ei oo suostunut ’lisään’ muta tuonne julkiseksi lukijaksi!

  Kokonaisuudessaan tykkäile hurjati blogin sisällöstä. Välillä on super kiinnostavia postauksia ja välillä vähän vähemmän, mutta kaikki on hyviä ja mielenkiintosia.

  Yhdyn aijempii, että blogin ulkoasu ei välttämättä ole se kaikken silmiähivelevin… Mutta omalla tavalla tykkään paljon sun bannerista (:

  jemima.lindstrom@gmail.com

  Vastaa
 10. sonjam 17.12.2011

  nooo plussaa, että et postaa liikaa, etkä liian vähän. postaukset on kivoja aina/yleensä:) ei siis mitään turhia:D
  ja miinuksia en keksi(ellei sitten ulkoasu, mutta se on turha mainita:d)
  sonja.mutanen@hotmail.com

  Vastaa
 11. loviisa 17.12.2011

  +järkyttävän inspiroiva, ihana, rento, sulonen oot!
  +sulta saa myös muutenki ku pukeutumisessa järkyttävän hyviä vinkkejä (niinku esim kertokäyttökamera-lahjaa tässä toteuttelen)
  +ihanan monipuolinen ja ERILAINEN kun muut
  +piristää aina!
  +tästä blogista irtoo kaikille jotain

  sitte nää vaikeemminkeksittävät:
  -ehkä vähän liian harvoi asukuvia, vaikka ihmisiähä tässä kaikki ollaa
  -välillä niin pitkät teksit ettei millää jaksa lukee:–D toisaalta taas se on ihan super kiva et on jotai luettavaaki joskus ! joten ei sekään aina huono juttu oo:–D

  puspus!!
  loviisa.huuhka@hotmail.com

  Vastaa
 12. Anonymous 17.12.2011

  +omanlainen (ei liian ns. ammattimainen vaan just ihana ! .–) )

  +kivoja asuja ja kuvia ja asukuvia !

  +kivoja ajatuksia

  tässä oli mun ajatuksia siis :–)
  kari-maikki@hotmail.com

  Vastaa
 13. Eveliina 17.12.2011

  Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti.. Janne sillon sen facebookkiin linkkasi ja heti napsahti! Oot todella luova ja omalaatuinen. Tykkää juuri siittä että et mene massan mukana vaan tuot oman persoonasi esille. Tyylisi on myös pettämätön.
  + postauksiltasi voi odottaa mitä tahansa, jokaiselle löytyy jotakin ja olet pitänyt tahtia hyvin yllä.
  + pidän kirjoitus tavastasi ja siittä että uskallat olla erilainen.
  – välillä tekstit ovat hiukan pitkiä..
  Jatka samaan malliin!
  eveliinaj1@gmail.com

  Vastaa
 14. Anonymous 17.12.2011

  Olen tykästynyt syksyn aikana sun juttuihin kovasti. Jotenkin tästä blogista tulee aina hyvälle tuulelle! Kirjoitat hyvin ja aidosti ja blogisi on monipuolinen! Pidän myös blogisi ns. ekohenkisyydestä; ostat käytettyjä vaatteita yms. ja muokkaat niitä eikä vain uutta uuden perään kuten aika monessa ns. suositussa blogissa nykyään tehdään. Ja toisaalta muokkaat vaatteita myös niin, että niistä voi saada myös its inspiraatiota! Ja tykkään myös siitä, että täällä ei nähdä jatkuvasti jotain tuote-esittelyjä yms.

  Lukisin jatkossa vielä enemmän esimerkiksi opiskeluihisi liittyvistä jutuista, jos tahdot niitä täällä jakaa! Opiskelualasi vaikuttaa niin mielenkiintoiselta!

  Kiitos blogistasi ja mukavaa joulua! :)

  -Bertta-

  Vastaa
 15. Vilkku 17.12.2011

  Oon aika alkuperäinen lukija ja varmasti ennen 100 lukijaa liittynyt kaiketi, mutta nyt plussiin ja miinuksiin, mitkä on saanut mut päivittäin seuraamaan sun plogia:)
  +Omaperäinen ja jotenkin runollinen – sadunomainen (mikä nyt ois oikee sana kuvaamaan) kirjoitustyyli, josta saa hyvän kuvan persoonastasi
  +Hyvät postausideat
  +Ei mikään massablogi
  +Muotiblogi, mutta ei pelkästää, juttua löytyy paljosta muustakin
  +Vinkkejä omaan elämään
  +Postaustahti
  +Blogin ulkoasu tukee blogin tunnelmaa
  +Samoin nimi
  +Sopivasti kuvia
  +Tyylisi on ihanan rento, mutta tyylikäs!
  Miinukset.. näitä ei juuri ole omaan makuuni
  -Linkkien väri
  Ei keksi muuta :—-)
  Oikein ihanaa lauantain jatkoa!

  Vastaa
 16. Anonymous 17.12.2011

  ruusut = olet ihanan pirteä persoona.
  et kulje massamuodin mukana vaan olet ihana oma itsesi rohkeasti.
  kuvat ovat hyvä laatuisia

  risuja = ulkoasu kaipaa tosiaan uudistusta.

  ehdotuksia = lempi kirppis löydöt tältä vuodelta

  nasu86 nita15@suomi24.fi

  Vastaa
 17. Milla 17.12.2011

  Ihana toi karhuprintti! Tai oikeastaan nyt kun uudelleen katsoin ne kaikki on ihania! :)

  Mä olen seurannut sun blogiasi vasta parin viikon ajan, joten en vielä koe olevani valmis antamaan palautetta. :) Kiva blogi on, sillä muuten en olisi sitä alkanut seuraamaan! ;)

  millamainenblogi(at)gmail.com

  Vastaa
 18. Paula 17.12.2011

  Ihania printtejä!
  Ja ihana blogi. Oon yleensäki aika huono tässä ”rakentavassa kritiikissä”, mutta siun blogin kohalla miulla ei vaan kyllä oo oikeen mitään kehitysehotuksia. Juttuehotuksia kyllä vois löytyy. Päivä kuvina on aina kiva, ja sitten joku kodin lempparijutut vois olla kanssa kiinnostava.. ja yleensäkin tykkään postauksista, joissa on paljon kuvia. Miusta parhaat tekstit kuitenkin on yleensä niitä, kun bloggaaja kirjoittaa just siitä mistä itteä millonki kiinnostaa. :) Mutta niin, oot tosi virkistävän luonnollinen verrattuna semmoseen yleiseen bloggarityyliin.
  T. Paula S.

  Vastaa
 19. renja 17.12.2011

  +se, että oot niin omaperäinen ihminen
  +blogi on tosi innostava
  +rento ja erilainen tyyli sun blogilla
  +tekstit jotka oikeasti jaksan lukea
  +se että sulla on aina jotain asiaa, etkä vaan voivottele kuinka tylsää tai kuinka et keksi mitään kirjoitettavaa.
  +postaustahtikin on just kiva

  -silloin tällöin ei-niin-hyvät kuvat

  musta ois kivaa, jos teksisit joskus postauksen, jossa kertoisit itestäs paljon kaikkea.

  Hyvää joulua! :)
  renja.nurmi [a] hotmail.com

  Vastaa
 20. Anonymous 17.12.2011

  Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti. :)Tää oli itseasiassa ensimmäinen seuraamani blogi ikinä ja tähän mennessä se on ollut myös ainoa. Kiitos siis siitä, että eka blogikokemukseni ei olis voinut olla parempi!

  Ihaninta sun blogissa on ennen kaikkea taidokas kielenkäyttö ja laadukkaat kuvat. Sitten tietenkin sun upee tyyli ja se miten sen luot: opiskelijabudjetilla, mut kuitenkin just oikeita asioita arvostaen. Blogi on myös jutuiltaan tosi monipuolinen, mikään ei toista itseään. Ei edes ilmeet! Kiitos kuukauden takaisen sateisen päiväni pelastuksesta apinoinnillenne! :D

  Musta sun blogissa ei oo mitään parannettavaa! Ulkoasu on yks ja sama, plus siinä ei näinkään oo mitään vikaa. Just sympaattinen tuo lautaseinä. (ei ole myöskään tietoa paremmasta, tuskin sellasta löytyy):)

  Tässä yhen blogiummikon ajatuksia. Siunattua joulua ja ihanaa uutta vuotta ja elämää ja kevättä ja syksyä!

  – Emma emlevand@siba.fi

  Vastaa
 21. Maria 17.12.2011

  + ihana tyyli kirjoittaa
  + erottuu blogimassasta, persoonallinen!
  + kivoja asukuvia
  +paljon kuvia
  -ulkoasu vois olla vaikka vähän ”raikkaampi”

  kaikinpuolin erittäin kiva blogi :-)

  maria.vuolle@yahoo.com

  Vastaa
 22. Anonymous 17.12.2011

  Mä oon vasta jokusen viikon seurannut blogiasi, mutta ehdottomasti yksi lemppareistani tällä hetkellä. Tästä huokuu sellainen aitous, joka monesta blogista puuttuu.

  Parasta antia ehdottomasti vaihtelevat valokuvat ja aiheet sekä selkeä ja mukava kirjoitustapa. Jos jotain parannusehdotuksia toivot, niin blogin tausta ja banneri eivät ihan täydellisesti mätsää sisällön kanssa. Ulkoasusta tulee ehkä vähän tylsä vaikutelma, vaikka sisältö on ehdottomasti kaikkea muuta kuin sitä.

  ps. tosiaan törkeen siisti arvonta :)

  lourdeh(a)luukku.com

  Vastaa
 23. Claire 17.12.2011

  Tykkään siitä, että oot niin ihanan maanläheinen ja ihanasti erikoinen. Valokuvat on ihania ja kaikki kurkistukset sun parisuhteeseen, perhesiteisiin jne on suloista luettavaa. Pidät kuitenkin hyvin yksityisyyden rajat, ei oo koskaan tullut sellaista ”pitikösunnyttuokinkertoa” – fiilistä.

  Mistä en tykkää, pöh. Haluan kovasti antaa jotain rakentavaa kritiikkiä, kun sitä pyydettiin, mutta hirveen vaikee keksiä :D Lupaan kertoa heti, kun semmoista keksin.

  miija_@hotmail.com

  Vastaa
 24. Claire 17.12.2011

  Heijee, keksin sittenkin heti rakentavaa kritiikkia :D Eli risuja siitä, ettet juuri koskaan mainitse kirppislöytöjesi hintoja. Olis kiva tietää, millä budjetilla teet löytöjäsi :)

  Vastaa
 25. raparperi 17.12.2011

  Jipppiiiiiii!! vitsi tää on maailman paras arpajaispalkinto :>

  Joosiis eksyin blogiisi joskus ihan vähän aikaa sitten ja aluksi ajattelin vaan että ääh iha tylsä painanpas ruksia MUTTA sitten luin sen IHANANANAN hääpostauksen (oijoi noloa myöntää) ja jäin ihan koukkuun kun se oli niin hurmaavasti kirjoitettu ja kuvitettu ja siinä oli sitä jotakin ja aah. Sitten jatkoin selailua ja ryhdyin lukemaan. Ja kappas, pikkuhiljaa aloin tykästyä yhä enemmän teksteihisi, kuviisi sekä erityisesti omaperäiseen tyyliisi. Se kun ei ole mitäään perus massaa, muttei myöskään mikään liian outo. Se on just TÄYDELLINEN. Niin ja blogisi on kyllä aika mukava, mutta semmoinen juttu vaan, että voisit tehdä joskus esim sellaisen postauksen, että lukijat sais ehdotella kaikkia asioita, mitä sun pitää kuvata. Esim. aamupala, lemppari villasukat, aamunaama, karmein irvistys, maaiman onnellisin hetki, mitä on rakkaus, onni, suru, paahtoleivät…. :)

  Niin että eipä muuta kuin että olet ihana (oivoi taas sanon tämän täysin tuntemattomalle ihmiselle) ja blogisi on ihana niin kauan kuin teet siitä oman näköisen ja persoonallisen. Kirjoitat siitä, mistä tekee mieli ja kuvaat sitä mitä huvittaa. Pidät välillä vaikka kuukauden hermoloman tai julkaiset kolme postausta tunnissa. Kunhan olet sinä – se riittää. Kyllä sinä itse tiedät, milloin blogisi on täydellinen <3

  Oikein suloista joulua ja arpaonnea minulle, kiitos! hih :>

  (raparperitee (at) gmail.com)

  Vastaa
 26. marianne 17.12.2011

  Hmm löysin blogisi jokin aika sitten sattumalta ja olen siitä saakka aina kurkkinut anonyymisti että mitäs täältä löytyykään (: mnoh..
  Ruusuja:
  – Luonnollisuus, raikkaus, aitous. blogista ei huoku turha krääsä ja se että elämä pyörisi vain materialismin ympärillä.
  – Tekstisi on räiskyvää tai siis persoonallista
  -Olet luova, keksit uutta ja uskallat pitää oman tyylisi joka inspiroi
  -Kauniita asioita löytyy edulliseen hintaankin
  -Jaksat kirjoitella blogia usein, monikaan ei jaksa edes viikottain…
  -Tähän blogiin jää vaan koukkuun :p:D:)

  Kehitysideoita
  -En oikein tiedä, vaikka vielä vähän enemmän sisustukseen liittyvää, vaikka esitellä millainen koti teillä on jos vaan uskallusta sellaiseen on…
  -Mitä jouluperinteitä teillä on? Miten tulette viettämään tulevan joulun?

  s.posti: kalinha@suomi24.fi

  Vastaa
 27. martta 17.12.2011

  uijui noi paidat on aivan mahtavia! :-)

  no tyksin tosi paljon sun omaperäisyydestä ja kirjotustyylistä, ja rakastin sitä ilmepostausta! semmoset random hauskapostaukset on mukavia :-) ja sitte pidän siitä, ettei tää oo (viel) mikää överisuosittu että mainoksia pursuaa ja tursuaa ja sitte jos jaat lahjavinkkejä ja toteutan ne joillekki kavereille, ne ei oo viel kuullu niistä ;) ulkoasussa tykkään siitä ettei tää on mikää tylsä valkonen ja et noi linkit on tommoset ihanat mintunväriset ♥

  enkä oikeestaan keksi risuja muusta ku ulkoasusta. musta näiden kommenttien fontti on isolla ja nii. ei muuta!

  marttajee@hotmail.com

  Vastaa
 28. annie 17.12.2011

  Eniten sun blogissas miellyttää sun persoonas mikä sitten huokuu kuvissa ja tekstissä. Teksti on mukavan simppeliä ja sen jaksaa lukea ihan mielellään. Ainoo miinus on että se on suht pientä, joten välillä joutuu vähän silmiä siristää.
  Sun tyylis on sillä tavalla jännä, että kun löydät noita kirpparivaatteita niin saat ne näyttämään ihan mielettömän käheiltä. Mun äitin vaatekaappi pursuaa 80- ja 90-luvun vaatteita ja oon vaan kysynyt ääneen ’äiti miksi?!’ ja sitten sä tulit ja todistit et hei, ei mikään hullumpi tapa yhdistää noita nykypäivän tyylin kanssa.

  Muistaakseni kommentoin ihan ekana jotakin pöytäpostausta ja ei mitään tietoa miten jäin tähän koukkuun. Vissiin houkuttelit salakavalasti mut tähän. Palaan tähän, kun keksin jotain ’järkevää’

  Miinuksia ei tekstin pienyydestä huolimatta löydy. Blogin ulkonäkö ei varsinaisesti häiritse mua, kun kuitenkin keskityn sisältöön.

  Sen vaan sanon että postaustesi perusteella vaikutat tosi herttaselta tytöltä ja sen myötä mun usko aidosti hyviin ihmisiin on noussut. Tää postaus on ihan loistava esimerkki siitä. Enpä keksi ihan heti toista, joka omasta pussistaan pistäis rahaa omien lukijoidensa hyväksi. Sut ois kiva tuntea ’livenä’, jos näin voi sanoa.

  Vastaa
 29. MouMou 17.12.2011

  Tykkään siitä, että olet uskollinen itsellesi ja tyylillesi. Erotut massasta!:)

  Ainoat ”risut” tulevat siitä (ja tämäkin on enemmän vain kehitysidea), että blogin ulkonäkö voisi vielä enemmän heijastaa SINUA.

  Vastaa
 30. noora 17.12.2011

  Oon selaillut tässä viime päivinä blogisi kokonaan läpi ja voi että oikeesti, ihanaa löytää pitkästä aikaa blogi joka oikeesti kolahtaa ja kovaa kolahtaakin! Oon oikeesti ihan hymy korvissa, vähän samanlainen tunne kuin sillon kun tekee jonkun huipun kirppislöydön :) En mää muuta oikein osaa nyt sanoa, lähetän vaan paljon virtuaalihaleja ja -pusuja. <3

  noora–k@hotmail.com

  Vastaa
 31. Anonymous 17.12.2011

  Blogissasi on parasta se, että jotenkin sun onnellisuus heijastuu siitä. Se, että sä elät semmosta elämää ku haluut jne. Se on parasta, ja tästä blogista tulee aina niin hyvälle mielelle. R-A-K-A-S-T-A-N-! :))
  En mä mitään miinuksia tästä keksi, sori vaan. Jatka vaan samaan malliin. Voisit vaikka joskus esitellä sun kavereidenkin tyylejä kun nekin näyttää niin tyylikkäiltä. Jos niille vain passaa..

  -anso- o0koan01(ät)students.oamk.fi

  Vastaa
 32. jjehna 17.12.2011

  ruusuja eniten inspiroivuudesta (onkse sana?), erilaisuudesta ja ihanan aurinkoisesta kirjoitustyylistä!

  risuja sai kyllä ihan keksimällä keksiä, mutta ehkä tää ulkoasu ei ole eniten mun mieleen, mutta sehän onkin pelkkä makuasia:-) eli ei mitään valitettavaa! :-D

  jenna129@hotmail.com

  Vastaa
 33. Karoliina 18.12.2011

  Mukana ollaan!

  karoliina.viitanen@gmail.com

  Vastaa
 34. (sulkatyttö) 18.12.2011

  Liityin siksi blogisi lukijaksi koska vaikka tässä esitelläänkin paljon vaatelöytöjä, tämä ei tunnu kuitenkaan muotiblogilta, vaan kaikki yllätykset on sekoitettu kivaksi kokonaisuudeksi joka ei ällötä :)

  emm_k@windowslive.com

  Vastaa
 35. Sini 18.12.2011

  Aloitan nyt elämäntarinastani blogisi kanssa,joka on vain muutaman päivän vanha..

  Jossain toisessa blogissa oli linkki hyviin joululahjaidiksiin ja hei vitsit oikeesti, sika hyvä idea oli se kerttiskamera ja ohjeet! Mä toteutan ton vielä tulevaisuudessa kolmelle ystävälle..ja oon niin ilonen koska se on niin hyvä juttu! Kiitos kiitos kiitos siitä!!!:)

  Aluksi kun tulin blogiisi, aattelin et plääh emmä tätä varmaan jää seuraamaan, banneri ei herättänyt mitään ooh tunnetta(paitsi sopii tietty otsikkoon) ja rusehtava ulkoasu muutenkin ei saanu sydäntä pamppailemaan(oon varmaan tosi tylsä koska tää on kuitenkin erilainen kun semmoset valkoset perustaustat mikä on melkeen jokablogissa!!eli risu/ruusu tässä). No mutta sitten luin tekstiä ja jotenkin se oli niin kivasti soljuvaa ja kirjottelet mukavia ja hyödykkäitä asioita. Kivoja juttuja mitä vaan jää lukemaan.. kun on niitä blogeja missä selaa kuvat ja ei jaksa yhtään tekstiä, niin tää on yksi harvoista joissa se teksti on myös niin todellakin lukemisen arvosta (RUUSU)! Ja musta on hauskaa että kerrot tietoiskuja esim. aasialaisista malleista!
  Sivistystä saa siis blogiasi luettaessa myös(RUUSU). Sulla on roima postaustahti ja se on vaan plussaa aina(ruusu siis). Ja silti jaksat panostaa teksteihin.Se on makeeta!

  Oon saanut luettua nyt vasta joulukuun ja elokuun postaukset. Niitten perusteella oot ihailtava tyyppi jolla on super loistava tyylimaku.(RUUSU) Rakastan kirppiksiä, ja ymmärtääkseni sä myös, ja oon aika monista kirppisvaatteista sulle vähän kateellinen… Eli kun oot tommoinen kirppiskoluuja niin RUUSUU siitäkin! Sitten mulle tuli kuva että oot tasapainoinen ja hauska huumoriveikko! Ihan oikeesti, oon hymyilly muutamia kertoja muutenkin kun henkisesti (bongasin tän sanonnan, tosi hyvä,tosihyvä!) jutuillesi! Ja mulle tuli monopolipostauksesta niin hyvä mieli ja että tulin iloseksi että oot omistanut varmaan tasapainoisen lapsuuden mitä useilla nykymaailmassa ei oo! :( Okei toi ei liittyny ehkä asiaan..mut piti kertoo!

  Ja nyt täytyy vielä sanoa muutakin vaikka ihanku teksttii ei ois jo aika paljon kai! Tosta sun tyylistä… SE INSIPIROI MUA SUURESTI!! Oon nyt lukenu sellasia perusblogeja ja toteen noitten noin 50 luetun postauksen jälkeen et tää blogi ja on HELMI. Ja sä oot varmaan ihmisenäkin. Hitsin monia käteviä vinkkejä ei tartte enää lukee niksi pirkkaa kun tänne eksyin he he no joo.. emmä tiijä vaikutat vaan aidolle rehdille mukavalle tyylikkäälle kauniille tyypille ja sun blogihan on siis noita kaikkia! Enää ei häirtse ruskea pistemäinen lautaulkoasukaan,se sopii tähän toimenkuvaasi! Ja pinnallisuus on ihan hönttii, must tää sisältö on se juttu sulla!

  NONNI ehkä täs oli tarpeeks. Nii ja olis ylihullun siistii saaha valkata tollanen paita, meinaan oon katellu noita kanssa mutta en oo vielä uskaltanu tilata, en oo päässy aivan mukaan tähän tilaamisen aikakauteen, kaikkee pitää eka koskee ja kassankautta kotiin..

  EIKU AINII RAKENTAVAA KRITIIKIÄ VIELÄ… emmäkeksi. Eiku joo! pystyykö kun selaa alas alas alas päin niin ku postaukset yhtäkkii loppuu, niin voiko mistä klikata että vanhemmat postaukset! ehkä oon sokea. jaaa emmätiiä tää on kiva blogi kerrot asioita mitä haluut ni ne iskee muhunki. Älä yritä liikaa!! oo vaan oma ittes! Toivon ettei tämä kirjoitus ole uuvuttava.En nyt jaksa itekkään lukee läpi. Toivottavasti en kirjottanu liian sekavasti..

  Kivoja ja iloisia ja rauhaisiakin joulunpäiviä sinulle:) terveisin Sini

  sinttttu@hotmail.com

  Vastaa
 36. Sini 18.12.2011

  oho nyt mua alko hävettää ton kommentin pituus:S:S

  Vastaa
 37. eeva 18.12.2011

  Tästä blogista jotenkin huokuu sun persoonallisuus ja aitous. Postauksia tulee ihanan paljon ja ne on aina tosi laadukkaita. Et junnaa samoissa asioissa, vaan sulla on aina jotain uutta. Sun tyyli on tosi ihana ja inspiroiva. Myös kaikki askartelu ja kampaus ideat on kivoja(just nyt mulla on päässä hiukan epäonnistunut kikkarakeesi). Mitään risuja mulla ei taida olla. Olis kuitenkin kiva saada lisää jotain sisustusjuttuja :)

  aava.rantanen@elisanet.fi

  Vastaa
 38. siljapulla 18.12.2011

  Oot muute aikamoisen palkinnon löytäny kilpailuun! Yleensä en näihin ollenkaan jaksa osallistua mutta nyt on kyllä pakko. Ja jos en voita ni on ehkä myös pakko tilata sitte ite!

  Plussia sun blogissa on ehdottomasti sun rempseä tyyli ja persoona. Taidat kirjoittamisen salat, tekstejäsi on mukava lukea kun ne eivät ole pelkkää lätinää päivittäisestä asusta (ja jos ovat niin ne ovat tehty pilke silmäkulmassa)

  Kritiikkiä voisin antaa blogin ulkoasusta. Omaa silmääni ei hivele ruskea tausta. Se jotenkin saa blogin vaikuttamaan ahtaalta. Tekstissäkin ruskea väri vaikeuttaa lukemista. Mutta nämäkin miinukset kumoutuvat paneutuessaan blogisi sisältöön ulkoasun sijaan!

  Jatka samaan malliin, oot ihana!

  siljapulla@hotmail.com

  Vastaa
 39. Anonymous 18.12.2011

  Moii! Kommentoinkin jo joskus että olis kiva saada semmonen sun lempiblogit-postaus kun oon ite huono löytämään kivoja blogeja ja vaikutat semmoselta joka vois tykkää samanlaisista kun mä :) varsinkin jos on jotain ei-suomalaisia blogeja niin otan vinkit mielenkiinnolla vastaan. Myös kämppä- ja sisustushommat ois kivoja. Kritiikkiä ulkoasusta mutta jos kerran siihen on tulossa muutos niin ei sit mitää heh. En osaa sanoo muuta sit kun että jatka samaan malliin vaan!
  r.valkeavirta@hotmail.com

  Vastaa
 40. Kati 18.12.2011

  Pidän kuvistasi, eivät ole liian monimutkaisia ja ovat piristäviä, värikkäitä ja niitä on tarpeeksi.

  Sähköpostiosoitteeni löytynee nikkini takaa, jos satun hyvällä säkällä ihanan paidan voittamaan! *drool*

  Vastaa
 41. Anonymous 18.12.2011

  sun blogissa on hyvä fiilis.ja se tarttuu kun sitä lukee! Joululahjaidea-juttu oli ihan mahtava.

  -maj

  Vastaa
 42. Myksy 18.12.2011

  Olen ennenkin sen anonyymina ilmoittanut, mutta Aamukahvilla-blogi on tällä hetkellä yksi suosikeistani. Pidän kirjoitustyylistäsi ja aiheiden monipuolisuudesta. Monopoli tekstille kymmenentoista plussaa! Eilen pelailin itsekin pikkusisarusteni kanssa (jotain ihme telepaatti peliä), kun tulin jouluksi kotiin. Huonostihan se päättyi, kun piru vie hävisin!
  Ulkoasu on mielestäni juuri blogin henkeen sopiva, joten en lähtisi sitä ainakaan kovin radigaalisti (vai kirjotetaanko se radikaalisti, tai kenties ratikaalisti :O ) muuttelemaan,

  -Myksy

  Vastaa
 43. Laura 18.12.2011

  Onnittelut 200 lukijan saavutuksesta, iha mieletöntä! :DD
  Ite aloin lukemaan tätä vasta maanantaina ja oon ihan päivittäisesti käyny tsekkaamassa mitäs uutta täällä on. En voi käsittää miten joillakin voi olla aikaa kirjoittaa tänne päivittäin, iteltä se ei onnistuisi ikinä! Mutta lukijana oon nii iloinen, kun pääsee lukemaan lisää!
  + ihanaa kun julkaiset kuvia ja kaikkee kivoja vinkkejä kampaamoista, vaatteista, joulukorteista, sisustamisesta ja mä niin rakastuin tohon kameralahjaideaan! Se oli niin omaperäinen lahja, että pakko toteuttaa jollekkin rakkaalle ystävälle! :)
  – muakaan tää blogin tausta ei nyt kauheesti houkuttele, mutta tykkään kaikista tekstisävyistä ja toi ”aamukahvilla” kuva on todella lämmittävä tällee synkkään aikaan :D

  Vastaa
 44. Julia 18.12.2011

  Haa! It’s the mysterious girl here once again! (Kuten joka päivä. Kjhehe.) Vähän mua kyllä itteä rassais, jos joku kirjottelis mysteerityttö-nimimerkin takaa? Ehkä salaisuus paljastuu nyt!

  No, mitäs. Risuja? Hnnnng.. Onko pakko? Okei, ruusut ainakin ensin. Kuten oon sanonut aiemmin, sun garderobin (siis vaikka ihan kaappeineen kaikkineen) vaihtaisin ilomielin omaani. (Ja edelleen olen idioottivarma että itse ajattelisit samoin.. Muahahah. Eiku. En usko olevani kauhean väärässä. Et saisi Fiorella-farkkuja vaihdossa. :-D)

  Sulla on ihanan monipuolinen ja vaihteleva tyyli, ja sun valtavirrasta poikkeava ajatus- ja arvomaailma kiehtoo! Lisäksi sun miekkosellakin on oikein mainio tyyli ja mainio bändi. Et paljasta kerralla liikaa vaan jätät paljon arvailun varaan, ja siksi kiinnostus pysyy yllä! Postaustoiveita? Ääh, liikaa. Kaikki mistä et ole vielä postannut! (Ärsyttävän ympäripyöreetä, I KNOOOW)

  Voi kun tuli kauhea kiire yhtäkkiä ei millään kerkeä kirjoittaa niitä 0,0056 risuja.

  Vastaa
 45. vilma 18.12.2011

  + sul on omaperäinen tyyli kirjottaa
  + ja sun kirjotustapa on myös hauska:D
  + tosi hyvät kuvat :)
  + sul on tosi hieno tyyli

  ja mä en oikeesti keksi mitään risuja:D ja tää ulkoasukin on sellanen sun tyylinen :)

  vilma—_@hotmail.com

  Vastaa
 46. Kesätyttö 18.12.2011

  tääl yks sun blogiin koukuttunu haluu kiittää ja melkein kumartaa blogin pitäjää! teksti on sujuvaa,kuvat mahottoman hienoja, kaikki tiptop ja risuja en anna koska en jaksa lähtee metsään niitä keräilee!

  en yhtää ihmettele miten toi sun lukijamäärä on bongahtanu taivaisiin tosta vaa; oot ansainnu sen!

  elikkä siis kesatytonblogi@gmail.com ja mukana arvonnassa ollaan :))

  kesätyttö kiittää ja kumartaa; jatkahan samaan malliin ni pidät mutki ilosena :)

  Vastaa
 47. Anonymous 18.12.2011

  Musta tää ulkoasu on aika jees, varsinki banneri on soma ja alunperin ihan sen takia lähdin kelailemaan alaspäin ja jäin seuraaman blogiasi. Lisäksi on ihanaa että päivität niin usein, eivätkä postaukset ole turhanpäiväisiä vaan jaksat nähdä niiden eteen vaivaa. Sekä se, että tekstiä on paljon, ja kirjoitat selkeää ja mukavaa juttua AINA.
  Toivoisin, että jatkossa meininki pysyisi samanlaisena, ja että edelleenkin moni ihan arkinen asia vois olla huomioinnin ja ilon aihe. Siis ihan niinku nyt.
  Jos pakko on kehittää jotain risuja (tää on rehellisesti sanottuna tosi vaikeeta) niin tee-tää-itse ja askartelujuttuja on liian vähän. Ne on mun lemppareita heti arkisten pikkuasioiden jälkeen.

  -myy
  (redukka@gmail.com)

  Vastaa
 48. insku 18.12.2011

  Upea palkinto, on aivan pakko osallistua! Ja onnea 200 lukija johdosta. Voin sanoa, et oon niin totaalisen koukussa sun blogiin. En tiiä mistä sen löysin, mutta siitä asti oon varmasti lukenu jokaisen merkinnän! Sulla on ihan upee tyyli, joka on sun omas. Samoin kirjottaessa. Koko blogi on ihan sun omanlainen, ja siitä tykkään. Sulla löytyy tota luovuutta ilmeisesti monissa asioissa, ja on tosi kiva lukee muitaki juttuja ku vaatteista. Esim. se kynsipostaus, jossa neuvoit miten tehdään sanomalehtikynnet, tai nuo joululahja ideat. Sulla on myös tosi hyvä tahti näitä postauksia kirjottaessa! Tykkään myös ite käydä paljon kirppareilla, ja siks tykkään tosi paljon lueskella mitä sieltä muut löytää :-) Sun blogi on ehdottomasti yks parhaista mun lukemista! Ja sitten ku oot sinne kotiis kotiutunu, nii olis tosi kiva saada postausta sun kodistas!

  Ja en nyt keksi mitään paranneltavaa, tykkään oikeastaan ihan kaikesta.. Samaan malliin vaan!

  intsu.puskala@hotmail.com

  kiitos!

  Vastaa
 49. Salla 18.12.2011

  Lukijat eivät ole erehtyneet! Mielestäni jaat itseäsi ihailtavasti: juuri niin, että persoonastasi saa käsityksen, mutta ei tule tunne sosiaalipornosta. Tässä olisi monelle opeteltavaa.

  Ethän muuta ulkoasua liikaa – tämä poikkeaa mukavasti muista!

  Vastaa
 50. Tanja Talvikettu 18.12.2011

  Tänään törmäsin ensimmäistä kertaa blogiisi ja täytyy sanoa että lukijaksi jää. Kuvat blogissasi ovat luonnollisia ja todella eläväisiä. En ole keksinyt mitään negatiivista vielä, sillä rrrakastuin tähän ensi silmäyksellä :)

  tanjamorte@gmail.com

  Vastaa
 51. annna 18.12.2011

  negatiivista sanottavaa ei oikeestaan ole, blogisi on ihana! kuvat blogissa on selkeitä ja yhdistelet ihasti erilaisia vaatteita (:

  annriss@hotmail.com

  Vastaa
 52. Inka 18.12.2011

  Tykkään sun tyylistä noin yleisesti ja kirpparilöytöjä kadehdin aina säännöllisin väliajoin. Asukokonaisuudet ei yleensä kokonaisuuksina aina nappaa, mutta kivoja vinkkejä oon saanut silti. Ja ihanan monipuolisia juttuja täällä on, I like :)

  Vastaa
 53. vaula 18.12.2011

  voi mulla olis vaan ruusuja nyt!:D sulla on ihan sika jees blogi mitä on tosi kiva seurata ja sulla on sellane oma tyyli josta oon tosi kateellinen koska sulle sopii varmaanki kaikki vaatteet!!:o oikeastaan tää on nykyään mun suosikkiblogi just sen takia et aina odottaa innolla et minkälainen postaus tulee seuraavaks:)

  vaula@korhoset.net

  Vastaa
 54. Nopsukka 18.12.2011

  En ole vielä kamalan kauan ehtinyt blogiasi seurailla, mutta hirveen kivan oot siitä tehnyt näin puolentoista viikon perusteella! Vaikutat ihanalta persoonalta ja blogisi on hyvällä tavalla erilainen! :) Sulla on myös siisti tyyli! Jos jotain muuttaisin, niin se olisi tuo banneri, mutta kerroitkin, että ulkoasuun on tulossa muutosta, joten ei siitä sen enempää. Olisi tosi kiva tietää susta enemmänkin, vaikka sellasia nippelimäisiä pikkufaktoja. :-) (törkeen siisti arvonta tosiaankin!)
  sirufon(at)hotmail.com

  Vastaa
 55. Anonymous 18.12.2011

  tosi hauskan erilainen blogi, susta saa niin iloisen ja aidon kuvan ja kiva lukea iloista tekstiä iloisten kuvien kanssa! jes!
  ja aivan ihania nuo printtipaidat, tilaus todellakin lähtee vaikka arvonnassa ei tälläkertaa voittoa tulisikaan :)

  elzu90@gmail.com

  Vastaa
 56. pandalapsi 18.12.2011

  + tykkään ulkoasusta ja linkkien väri on kiva
  + sulla on ihana ja tosi mielenkiintoinen pukeutumistyyli
  + kuvat on aina tarkkoja ja hienoja
  + kirjoitustyylisi on tosi sujuva ja hauska

  – tykkäisin lukea enemmän sisustusjuttuja ja saada vaihtelua vaatepostauksiin

  :)

  Vastaa
 57. mari 18.12.2011

  En keksi mitään miinusta tästä blogista! Vahingossa eksyin ja tykästyin saman tien. Tyylisi on mahtava, kirjoitat kivasti ja kuvat esim. tupareista oli hirmu tunnelmallisia! Jatka vaan samallai. (:

  marinaadi@gmail.com

  Vastaa
 58. Ella 18.12.2011

  Mikä teitä vaivaa! Tää ulkoasuhan on just kiva. :C Ville Niemelle terveisiä vaan, kuka lie.

  Vastaa
 59. julia 18.12.2011

  Voi itku, miten ihanaa. Pakko saada toi keskimmäinen paita = love <3

  Risut:
  – ”Tunnisteet” juttu tuossa sivulla on tosi ärsyttävä.
  – Linkkien sininen fontti ei myöskään ole kauhean kiva.

  Ruusut:
  + Sun huumorintaju. Postaukset naurattaa
  + Omalaatuinen ulkoasu, muilla ei ole samanlaista.
  + Useissa blogeissa katson vain kuvat, sun tekstit on pakko lukea.
  + Postaat tarpeeksi usein.
  + Oot itse niin sympaattinen ja omaperäinen, että ootan aina innolla sun postauksia.

  juliakerkela@gmail.com

  Vastaa
 60. Lenni 18.12.2011

  AAATTTSSIWeNGAAA!oon ettiny vaikka kuinka kauan sellasta the täydellistä printtipaitaa, tietämättä kuiteskaan tarkemmin et miltä se näyttää ym, muutta tuosa se nyt olis! tuo ihanan söpö murjottava karhu siis! pakko saada, ihan oikeesti, pakko! (tai sit se on vana pakko ostaa ips-ostoksena isäni sanoin, eli ihan pakko saada ostoksena) mutta eka koitan kehuu sua ja blogias maasta taivaisiin koska miinuksia täsä ei oo.

  löysin tän sun blogis öö ehkä syyskuussa tai joskus silloin moumoun kommenttiboksin kautta ja se hetki on ollu yks mun elämäni onnellisimmista hetkistä! (no siis, ainaki näin blogirintamalla)

  En vaan kestä kuinka sulonen ja omaperänen tytsy oot! Vaikutatte miehes kans todellatodella symppikseltä pariskunnalta ja toi teidän letkeys-aijaijaij, muut vois vaan kattoo vierestä ja tehdä perässä. (mutta onneks eivät tajua tehä noin, niin loistat niitten yläpuolella neroudellas)

  Vielä muutama sana sun pukeutumisestas, että rakastan omaperäsyyttäs ja sitä, kuinka hyödynnät kirppareita ja löydät vieläpä aina ne kuolattavat ylicoolit aarteet sieltä! Ne etiopiasta(?) tuodut korvikset on ispannu mua ihan hirveenä, ja haluaisin ainaki koittaa tehä joitaki samanmoisia.

  sit vielä tämmönen btw ja offthetopic juttu, mutta oli jotenki kivaa ja hassua huomata kun tykkään aina päivitellä sitä kuinka maailma on niiiin pieni, et meillä on tavallaan yhteinen tuttukin, silleen outoa ku asun täällä megalandella ja sä siellä sivistyksen puolella.

  ps. se postaus teijän häistä oli ihan liian ihana. ootte vaan niin loistavia. pus pus

  pps. pahoittelen kommenttiboksis raiskaamista tämmösellä hehtaariviestillä, mut ei sille ny minkään voi ku oot niin sulo.

  jenni.nissila@hotmail.com

  Vastaa
 61. Arrkku 18.12.2011

  Oon aika uus lukija mutta mutta sun kirjotustapa on aivan törkeen kiva ja ihastuin sun blogiin ehkä just siks. Risut on vielä lumen alla piilossa :) Ei näy ei.

  arrkku@live.fi

  Vastaa
 62. Ninja 18.12.2011

  Noi on aivan ihania, ihan iskee valinnan vaikeus, wau :D

  Löysin sun blogin vähää aikaa sitten ihan vahingossa oiskohan ollu Indiedaysin lookbookista. Huomasin heti, että sulla on omanlainen tyylisi, ja se saikin mut kurkkaamaan sun blogin. Jäin koukkuun!

  Sulla on niin ihanan erilainen bloggaustyyli, joka silti viehättää. Voin vaan katella kateellisena noita sun ihania vaatteita, kuvia ja kirppislöytöjä.

  Et myöskään anna kuvaa, että elämäsi olisi täydellistä, vaan bloggaat realistisesti, mielenkiintoisesti ja persoonallisesti. Postaat tarpeeksi usein tarpeeksi erilaisia postauksia! Tykkääntykkääntykkään.

  Vastaa
 63. Saara 18.12.2011

  Aikaisemmin jo mainitsin, että hain reese witherspoonin nimellä jotain tiettyä juttua ja googlen ensimmäiseksi linkiksi ponnahti blogisi!
  Lueskelin muutamia vanhoja postauksia ja sitten uudempia…heti jäin koukkuun!

  Kirjoitustapasi on aivan mahtava ja sitä on kiva lueskella. Tyyli- ja tuunausvinkkisi pistetään aina korvan taa :)

  …karhupaita vei sydämeni!

  saarasola@hotmail.com

  Vastaa
 64. Anonymous 18.12.2011

  Ruusuja annan aitoudestasi, positiivisuudesta,
  kirpparimielestäsi ja suuresta sydämestäsi.
  Ja en edes suostu antamaan risuja koska sitten joutuisin ne vallan keksimään ja ne olisivat ihan satua vain. Joten pysy sellaisena kuin olet.

  Hoo

  Vastaa
 65. Roosa 18.12.2011

  jejee, oon kattellu noita paitoja ja printtejä sillä silmällä jo jonkin aikaa, jospa kerrankin arpaonni suosisi! :–)

  tykkään lukea tätä, koska sun kirjoitustyyli on hauska ja oot selkeesti luova tyyppi, kun keksit aina kaikkea hauskaa, esim. viinipullonkorkkikorvikset on suunnitelmissa toteuttaa tässä joskus! :))

  Vastaa
 66. l a u r a 18.12.2011

  Löysin tän blogisi varmaan muutamia kuukausia sitten, ja oot kyllä noussu yhdeks mun suosikkikirjottajista! Postaukset on mukavan pituisia, kivasti kuvia eikä mitään 10 000 merkin pituisia avautumisia asioista, mitkä milloinkin ärsyttää, ahdistaa tai ilahduttaa. En jaksa lukea sellaista, sulla on sopivan etäinen ote ja pysyt asiassa (siis muoti/tyyli, lifestyle, sisustus jne.). Vaikutat lisäks kivalta jalat maassa -tyypiltä! Kaikenlaiset vinkit ja tee-se-itse -jutut (esim. nyt adventtiaikaan tulleet joululahja- ja kortti-ideat) on hauskoja! Ja myös toteutuskelposia eli ei liian vaikeita hehheh. Lisäks ihana Helsinki näyttää kuvissasi kauneimmat puolensa!

  Jouduin selaamaan sata sivua taakse päin, kun yritin miettiä risuja… Löysin muutaman ärsyttävän ”otan samasta asusta 10 kuvaa eri asennoissta” -postauksia, mutta niitäkin oli ehkä kaksi, joka ei riitä kunnon risuiksi. Itse en ole mikään ruokaohjeiden ystävä, sillä en ikinä saa aikaiseksi kokata mitään blogissa näkemääni ruokaa.. Mutta tämähän on vaan mun oma mielipide, monet varmaan tykkääkin. Tää ei nyt oo kauheen rakentava kommentti, kun en keksi mitään kohennettavaa.

  Blogin nimestä vielä; aivan ihana! Mikä voisikaan olla kutsuvampi nimi, kuin aamukahvilla?

  T. Laura
  @: laura_lahin[at]hotmail.com

  Vastaa
 67. Anonymous 18.12.2011

  Tosi ihana blogi, löysin tän joku par kuukautta sitten…kuvat varsinkin on onnistuneita, toivottavasti panostat niihin jatkossakin! :)

  T:Anna

  uimari@hotmail.com

  Vastaa
 68. tuuli 18.12.2011

  Moikkamoi! Eksyin tänne joskus MouMou-blogin kautta
  ja siitä lähtien oon lueskellu.

  Ruusuja: Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli, sellanen aito ja raikas, ja sun tyyli on ihanan omaperäinen. Kirppisjutuista tykkään aina lukea! Blogin ulkoasu on kans kiva.

  Risuja: Vaikeeta keksiä… Yks asia tuli mieleen, nimittäin fontti sais mun puolesta olla vähän suurempi, olis helpompi lukea.

  Hyvää joulunodotusta!
  (ainii ja sähköposti tuuli.turunen11@gmail.com)

  Vastaa
 69. emilia 18.12.2011

  elinabethin blogista sut joskus bongasin kun lukijoita oli vielä alle 50 ja nousit heti listan kärkeen ! :) sun blogis on nii vallottava ja omanlainen-nii, että sun luontees ja asentees kuvastuu sun teksteistä :) ainoo miinus mitä tulee mieleen on ”asiapostaukset” kuten malleja koskevat ja niistä kertovat pitkät tekstit, ne skippaan yleensä :) mut muuten superjees !

  ja nimimerkillä mut löydän ja pysyn ajantasalla ;)

  Vastaa
 70. emilia 18.12.2011

  sorry, löydäT*

  Vastaa
 71. sänna- 18.12.2011

  En edes muista mitä kautta tänne eksyin joskus tossa alkusyksystä, mutta samantien aamukahvilla pääsi suosikki-palkkiin ja vakituiseen selailuun!

  Ruusuja täytyy antaa omaperäisestä tyylistä kirjoittaa, mahtavista kuvista joita löytyy joka postauksesta, sopivan usein ilmestyvistä postauksista ja ennen kaikkea tyylin inspiroinnista! Varsinkin noi sun kirppislöydöt pakottaa mutkin vähintään kerran viikossa hipsimään sinne kirpputorille siinä toivossa että tämmösen tuppukylänkin kirpparilta vielä jonain päivänä löytäis jotain aivan ihanata.

  Risuja sitten hmm ainakin joissain postauksissa olisin kovasti kaivannut tietoa siitä mistä olet vaatteesi ostanut. Pakko myöntää että en nyt muista oletko niitä joissakin postauksissa maininnutkin mutta semmosta tosiaan jäin kaipailemaan.

  Ja pakko sanoa vielä että aivan ihanan näköisiä nuo paidat! Voi olla että päädyn itsekin tilaamaan jonkun noista vaikken mitään voittaisikaan. Oon innostunut jotenkin hirveesti tästä ajatuksista että kannattaa tämmösiä tuntemattomia uraansa alottelevia suomalaisia suunnittelijoita!

  sanna.20@hotmail.com

  Vastaa
 72. Satu 18.12.2011

  Pari kuukautta sitten jonkun toisen blogin kautta tänne eksyin ja siitä asti olen seuraillut.

  Ruusuja: Omaleimainen tyyli kirjoittaa, positiivinen asenne, jutuissa on aina jotain oikeaa sisältöä, ulkoasu on hyvä

  Risuja: Pikkaisen isompi fontti ois jees :)

  sinisilmatytto(at)hotmail.com

  Vastaa
 73. neitiR 18.12.2011

  Mä rrrakastan tätä sunnuntai-iltojen pelastajaa! Ihan mahtavaa lukea ja inspiroitua väsäileen ja tuunaileen omista rojuista aarteita! Plus, että rupeaa arvostamaan kirppareita ihan uudelta kantilta. Ihanaa kuinka jaat niin paljon, kirjotat tosi hyvää tekstiä ja oot vielä somakin. Hihi, oot blogimaailman idoli!
  mut hei pliis pois toi sanatunnistusHOMPPELI ku laittaa kommenttia! EI MITÄÄN JÄRKEÄ vie multa kliimaksit kokonaan :((

  Vastaa
 74. maijuti 18.12.2011

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 75. Matty 18.12.2011

  Ison halauksen täydeltä annan sulle ruusuja kirjoitustavastasi sillä se vangitsee lukemaan koko postauksen aina loppuun, postauksissasi on muksa määrä kuvia ja ne on kaikki omalla tyylillään taiteellisia. Myös se että tuot sopivasti uutta ja vanhaa juttuihisi esim. kirppis löydöt ja hiusniksisi! Erityisesti oon tykänny niistä ja sun askartelu postauksista koska niistä on ite saanu vähän ideoita ittellenikin :-)
  Kun nyt oikein mietin noita risuja niin ulkomuotoa voisi hieman fiksailla ehkä enemmän sun persoonasi mukaiseksi. Ja aina en välillä noista mallipostauksista niin oo ollu innoissani mut on hyvä et ne saa myös arvostusta uralleen!

  Olis kiva lukea täältä vaikkapa siitä että miten suunnittelet jotkut teemapippalot kun tyksin tosi paljos siitä sun hääpostauksesta!
  :-)

  mu_u_m@hotmail.com

  Vastaa
 76. Elina 18.12.2011

  Minua on joka kerta piristäneet kaikista eniten sinun kirjoitustyylisi ja herisevä huumori. Olen ahkera blogien lukija, mutta monista selailen vain äkkiä kuvat läpi kö teksti niin tökkii. Tämän plokin kohdalla on toisin.

  Ihmettelen tosin valtaisaa aktiivisuuttasi, sillä en itse meinaa aina pysyä perässä kun päivityksiä tulee niin tiheään tahtiin. Alussa melkein ahdistuin kun en välipäivinä kerennyt tarkistaa ja seuraavalla kerralla sivullesi kurkatessani uusia juttuja olikin jo kolme ja kilometrin verran tekstitulvaa.

  Itseäni kiinnostivat tänä vuonna kirppislöydöt, tuunaukset ja askartelut eniten. Kiitos myös viimeaikaisista lahjaideoista sekä aitoudesta! Onnea ensi vuodelle!

  luotonen.elina@googlemail.com
  http://thatturnip.blogspot.com/

  Vastaa
 77. Laura 18.12.2011

  Eksyn tänne sinun takiasi! Olet aito ja siitä päätellen ihana. Lässynlässynlää.

  outflow@live.fi

  http://beforewegettooold.blogspot.com/

  Vastaa
 78. Ankkuli 19.12.2011

  Ei voi olla totta, just pari päivää takaperin bongasin nuo sivut netistä ja jämähdin kuolailemaan tota maatuskapaitaa!

  Aiemminkin oon varmasti sulle ruusuja heitellyt mutta tässä nyt sitten terälehdet kasaan haravoituina: Kirjoitustapasi, juttusi ja tyylisi eroaa huomattavasti muista blogeista. Saan inspiraatiota kuvistasi ja vaatteistasi (sait aikaan aika kovan joka-päivä-kirpparille-huuman mulle just sillon kun rupesin tätä lukemaan, matti lähetti terveisiä kukkarosta). Myös sisustusideat ja muut tuommoset pienet yksityiskohdat on jääny mieleen, kohtan on pakko hommata bulgariajugurtti-korvikset ja kymmeniä metrejä räsymattoa. PAkko.
  Usein myös yllätän itteni hykertelemästä ääneen jutuillesi.
  Valtavasti plussaa siitä miten usein päivittelet blogia ja vastaat aina kivasti kommentteihin.
  Sinänsä risuja en nyt osaa sanoa, mutta ehdotuksena olis kiva kuulla enemmän tuosta sun vapaaehtoityö reissusta! Itseä on se kiinnostanut ja sunkin rohkaisevat sanat on kannustanut mua tekemään enemmän töitä toteuttaeksani haaveen.

  Aivan törkeen mahtavan upeen siistiä miten järjestät lukijoille tämmösen kilpailun, onhan se ihan eri juttu kun ei oo sponsorit tyrkyttämässä tuotteitaan näytille vaan omakustanteisesti suot meille tämmösen kivan joulu kilvan, kiitoksia!
  :)

  anskurajamaki@suomi24.fi

  Vastaa
 79. Laapa 19.12.2011

  Tykkään persoonallisesta tyylistäsi kirjoittaa ja pukeutua, kuvat ovat hyvin otettuja blogissasi.

  Laapalaura@gmail.com
  Laapalaura.blogspot.com

  Vastaa
 80. Anonymous 19.12.2011

  Sun blogi on tällä hetkellä mun lemppari (oikeastaan siitä lähtien, kun löysin sen syyskuussa), koska:
  1. Tyttö sä oot tähti! eli persoonasi valloittaa.
  2. Osaat kirjoittaa! olet oikeasti viihdyttävä. Pilkut ja yhdyssanat aina oikein. Hehe ärsyttää jos ei ole :D
  3. Olet oma ittes! kai? toivottavasti? Feikkaat ainakin hyvin, jos et ole. Vaikutat niin luonnolliselta.
  4. Sisältö! aina kiinnostavaa luettavaa. Kerrot oikeasti kiinnostavia juttuja elämästäs. Voin samaistua.

  En oikeastaan keksi mitään postaustoiveita. Enkä risuja. Tää on hyvä just tällasena! Kiitos!

  Larppe

  Vastaa
 81. karoliina 19.12.2011

  En osaa muita risuja antaa kuin ulkoasun… =) Ruusuja omaperäisyydestä, kivoista kuvista ja jutuista. En oo vielä kauaa sun blogia lukenut, mutta tää on kyllä noussut yhdeksi mun lemppareista =)

  sleepingsoulmate@gmail.com

  Vastaa
 82. Eve 19.12.2011

  +aktiivisuus
  +ihania vinkkejä(esimm ne joululahjavinkit ;))
  + mahtava tyyli kirjoittaa
  +paljon luettavaa
  -ulkoasu voisi olla vaaleampi, vaikka ei tämä tummempikaan kummoisempi ole!

  eveliina.vartiainen@gmail.com

  Vastaa
 83. hannnays 19.12.2011

  sun blogi nousi heti suosikiksi kun löysin tämän. siun kuvat ja jutut on aivan mielettömiä, näitä voi aina katsoa ja lukea uudestaan ja uudestaan. oot persoonallinen ja omalaatuinen.

  ainoa miinus tulee ulkoasusta. tämä on jotenkin niin tumma. ulkoasu voisi olla ihan vaan pelkistetty ja vaalea.

  hannnays@hotmail.com

  Vastaa
 84. Anonymous 19.12.2011

  Ihastuin blogisi nimeen ihan ensimmäisenä ja sitten ’klik’, ooooo vau. Ihana blogi. Blogisi saa hyvälle tuulelle!
  Miinusta sitte hieman synkähköt sävyt ulkoasussa, mutta se ei menoa haittaa!
  iiu_13@hotmail.com

  Vastaa
 85. LP 19.12.2011

  Ensinnäkin, en kuulu näihin 200 lukijaan (vielä, parin klikkauksen päästä kylläkin), koska löysin tänne vasta tänään. Kuitenkin pikainen lueskelutuokio (…krhm…näin yhdeltä istumalta oon jo kolmannella sivulla) paljastaa, että miksi sulla on noi kaikki lukijat!

  + tosi esteettisiä ja hienoja kuvia
  + oma tyyli kirjoittaa, asiallinen mutta hauska ja rempseä olematta kuitenkaan mitenkään kuiva tai sellainen muka-hauska
  + mielenkiintoiset postausaiheet, hää-postaus oli ensimmäinen, minkä luin ja voi apua. mäkin haluan naimisiin, kunhan eka se puolisoehdokas löytyis…

  – miksen oo löytäny tänne aikasemmin! se kyllä taitaa olla ihan oma vika, mutta toisaalta myös ainut asia mikä blogissasi ärsyttää. haha.

  ihanaa joulunodotusta <3

  t. leifhgay@hotmail.com

  Vastaa
 86. Amanda 19.12.2011

  Ryhdyin vasta äskettäin lukijaksi mutta ihastuin ensisilmäyksellä! Varmasti tulen pläräämään blogisi läpi loppuun asti, mutta hääpostaus oli aivan ihastuttava. :-)

  amandamoi@hotmail.com

  Vastaa
 87. jutta majs 19.12.2011

  Persoonallisuus, luonnonläheisyys, aitous, koko blogin tunnelma ja ajatus siitä että ”mäkin haluun!” – ne sai mut lukemaan sun blogia ja pysymään edelleenkin.
  Risuja, niitä mä vain en keksimälläkään keksi. Edes ulkoasusta, se on sopiva tähän blogiin!

  Vastaa
 88. Anonymous 19.12.2011

  Olen seurannun blogiasi aktiivisesti koko syksyn. Erityisesti kuvasi ovat innoittavia ja hauskoja. Ja kuten monessa edellisessä viestissä on jo tullut esille tyylisi kirjoittaa on mukaansa tempaava ja rullaava. Blogin ja tekstin ulkoasussa olisi tosi parannettavaa. Erityisesti kirjoitetun tekstin luettavuutta voisi parantaa esim. riviväliä suurentamalla ja tekstin tasauksella.

  Jatka samaan malliin!

  amkuutti@student.uef.fi

  -AM

  Vastaa
 89. Emmau 19.12.2011

  Olen seurannut sun blogiasi heti alkuajoista. Taisin olla kuudes lukija jopa! Olet aivan ihanan aktiivinen kirjoittaja ja aina kirpparilla katselen vaatteita ja mietin katsoessani jotain kulahtanutta höttöpaitaa että sinä kyllä näyttäisit tässäkin aivan upealta. Ainoana miinuksena sanoisin ulkoasun, se on nimittäin vähän tönkkö. Varsinkin banneri.

  emma.hi@windowslive.com

  Vastaa
 90. elisa 19.12.2011

  Sun blogis on jotenkin erittäin raikas kaikkien niiden muiden keskellä joita seuraan! Oot saanu mut innostumaan pukeutumisesta ihan uudella tavalla.
  Mutta. Miksei sinun kaltaisiasi ole enemmän? Tottakai on hienoa, että on vain yksi sinä, mutta kun pitäisi olla tämänkaltaista lukemista joka hetki!

  Jatka vaan samoilla urilla!

  Vastaa
 91. Ame 19.12.2011

  Olen samaa mieltä muidenkin kanssa siitä, että blogisi raikas sisältö ja pliisu ulkoasu eivät ihan mätsää yhteen, mutta kun kerran sanoit jo vaihtavasi taustakuvat ja muut, luulen blogisi paranevan huimasti! :) Hyviä jatkoja!!

  liila-neito@hotmail.com

  Vastaa
 92. Marianna 19.12.2011

  Pus Henska! Ihanaa kun olet jaksanut olla näin superahkera tän blogin kanssa. Kuten oon useampaan kertaan toitottanut, on kiva tietää sun elämästä edes jotain vaikka sitten blogin kautta.

  Mitäs Rakentavaa Kritiikkiä sitten… Mun mielestäni postausaktiivisuus ei saisi mennä asiasisällön edelle. Jos ei ehdi kirjoittaa oikeaa postausta tai laittaa omia kuvia, pelkät tervehdyksellä linkitetyt netistä poimitut kuvat eivät lämmitä. Ei oikeasti haittaa, vaikka joka päivä ei saisikaan postattua. :D Parempi panostaa jokaiseen kunnolla ja postata vähän harvemmin. Ei kauniissa kuvissa muuten mitään, mutta se on vähän pettymys aina kun ensin on silleen jeee uus juttu ja sitten siinä ei olekaan mitään sun henkilökohtaisia asioita tai kuvia. Nyyh kuinka vakavaa.

  Oot maailman ihanin Henriikka. <3

  (Minä muuten myös pidän tästä ulkoasusta paljon. Uskon kuitenkin, että et voi tuolla taiteellisella silmällä mennä metsään.)

  marianna.penttila@jyu.fi

  Vastaa
 93. Anonymous 19.12.2011

  Ruusuiksi
  +blogin omaperäisyys:) Täällä ei ole ihan sitä samaa peruskauraa kuin muissa blogeissa.
  +Ihanat kuvat!

  Risuiksi, näitä oli vaikea keksiä…
  -Ehkä tämä tumma ulkoasu! Jokin vähän vaaleampi ja selkeämpi olisi kivempi?

  Mukavaa joulunodotusta!

  aakaa123@luukku.com

  Vastaa
 94. noppa 19.12.2011

  Oe voe. Risuja en oikeasti keksi yhtäkään. Oot hauskaa luettavaa, erilainen ku muut. Tykkään ehkä eniten juuri siitä, erilaisuudesta. Ja on kyllä kuitenkin ihan Henskan näköstä juttua ja tyyliä, että aitous kanssa on ihanaa. En ossoo sanoa muuta, ku poksuta samalla fiiliksellä etiä päin !

  noppa_@windowslive.com

  Vastaa
 95. taruu 19.12.2011

  Oon seurannu sun blogia siitä lähtien kun tänne ekan kerran eksyin ja oon ihan koukussa. Sulla on tosi ihana kirjoitus tyyli, et mun mielestä yritä liikaa ja oot oma ittes. Sun tyyli on IHANA ja rakastan miten yhdistelet kaikkee mitä ei pakolti itte tulis kokeiltua. Kuvatkin on aivan upeita, niitä vaan reilusti!:) saan myös paljon piristystä arkeen ja kaikkea hauskoja ideoita tät lueskellessa elikkä jatka samaan malliin, blogis on ihana!:)

  t.vanhapelto@gmail.com

  Vastaa
 96. Saa-ra 20.12.2011

  heips!

  oon aikasemmin ollu enempi blogisurffailija, mut tää sun jotenki koukuttaa niin että luen tätä jo aamukahvilla – ja päiväkahvilla ja iltakahvilla ja välillä jopa kahvien välissä. parhautta on just tän jutun kaltaiset päivitykset, joista voi bongata jotain siistii jota ei ois ehkä koskaan muuten löytäny! risuiks voisin mainita sen että tätä lukiessa oma vaatekaappi tuntuu aina tarvitsevan päivitystä sekä omat päivän vaatevalinnat jotenki mielikuvituksettomilta.. selvää alemmuuskompleksia siis, hahh!

  nii ja erityisplussa sille silloin tällöin päivityksissä nähdylle ”Goodnight, you princes of Maine, you kings of New England” lainaukselle, Irving on mun suosikkikirjailija!

  Vastaa
 97. Anonymous 20.12.2011

  Eksyin tänne vahingossa MouMoun blogista vajaa kuukausi sitten ja ihastuin! Sulla on tämmönen ihana hyväntuulinen blogi, jossa ei koko ajan ole esillä uutena shoppailu vaan löydät kirppiksiltä kaikkea kivaa ja kokeilet rohkeasti eri juttuja. Ja olen saanu huippuja vinkkejä: kalsaribileet, bussilukemista kynsiin ja vinyylikulho. Oot ihana <3

  tilda.vanilla@gmail.com

  Vastaa
 98. Anonymous 20.12.2011

  Kuukausia sitten eksyin blogiisi, eikä minulla ole mitään hajua mistä tänne löysin. :D Innostuin blogistasi ja tavastasi kirjoittaa sitä niin rennosti, samalla itsesi ollessa niin aidon oloinen. Samalta seisomalta luinkin blogiasi pitkään, yksikseni täällä iltahämäriin saakka. Ja se oli kyllä hyvä että olin yksinäni, sillä minua ois pidetty varmaan ihan kahjona. Vähät väliä suupielet oli korvissa asti ja sitten taas rävähdin ääneen nauramaan. Kiitoksia tästä. :)

  Jotenkin blogistasi tulee sellainen olo, että voi kun minäkin pääsisin elämään elämääsi(ei sillä, en aio ahdistella tms. :D). Ja toisaalta taas osaan samaistua sinuun ihan kympillä. Blogisi on siis ollut enemmänkin kuin mieluinen, ja tämä poikkeaa niin paljon muista blogeista, ainoastaan hyvällä tavalla. Risusia minä en nyt kyllä sinulle keksi vaikka kuinka päätäni vaivaan.. :)

  Kaikista mieluisampana tässä blogissasi pidän siitä, että sinä heittäydyt joka hetkeen. Uskallat laittaa itsestäsi vaikka minkälaista kuvaa, isot pointsit siitä! Muistan sen sinun ja siskos naamanvääntelykuvatussessiot, heti rupeaa itseänikin hymyilyttämään. :)

  BlueSoul
  unihiekkaa@gmail.com

  Vastaa
 99. Marleena 20.12.2011

  Löysin blogisi sattumalta. Tykkään ja ulkoasusta myös. Selkeä. Kiva osallistua myös arvontaan, vaikka harvoin voitan!

  Vastaa
 100. Kirsi 20.12.2011

  Löysin blogisi vasta pari päivää sitten, mutta koukutuin niin että oli pakko heti lukea aivan kaikki postaukset ! Tykkään hirveästi sun rennosta ja turhia jäykistelemättömästä kirjoitustyylistä ja asenteesta elämään :) Kuvat on tosi eloisia ja lämminhenkisiä, niitä on ihana katsella. Musta on ihanaa myös se, miten monipuolinen sun blogisi on: tyylijuttuja, käytännön vinkkejä ja omaa elämää sopivassa suhteessa.
  Toivoisin ehkä vähän lisää näitä näpertely vinkkejä, esim noi viimesimmät kultaelukat oli huiput ! Pidä tää blogi omannäkösenäs niin hyvin menee :)

  Vastaa
 101. Anonymous 20.12.2011

  Löysin blogin joskus loppukesän jo hieman syksyisinä päivinä :) Siitä lähtien aina tätä lukiessa sisälle on tullut sellainen oranssinpunainen olo, lämmin!

  Kuvat ovat ihania ja vaihtelevia. Uskon, että blogi näyttää juuri sinulta, eikä vain blogi-alter egoltasi. Tuntuu kuin lukisin vanhaa kunnon päiväkirjaa. Pidän tästä maanläheisestä ulkoasusta, sillä se ei ole kliininen vaan vähän ”suttuinen” hyvällä tapaa ja syleilevä. Ehkä tausta voisi olla erilainen, jotenkin bannerintyylinen, pehmeä.
  Olisi kiva nähdä enemmän kuvia esimerkiksi eläämäsi ihmisistä.

  Pidä tää. Toivottavasti luot edelleenkin oranssinpunaisia tunteita :)

  tammy

  Vastaa
 102. Minna 20.12.2011

  Löysin sun blogin joskus alkusyksystä ja siitä, asti oon tänne vaa palannu aina uudestaa ja uudestaa. Paitsi nyt olin vahingos unohtanu tän blogin joksku viikoks :O

  Sä saat multa paaaaaaljon ruusuja! Tää sun blogis vaan on niin ihana, ehkä ihanin tällä hetkellä. Tykkään tän blogin kotikutoisuudesta ja siitä, että tää tuo rennon ja levollisen tunnelman. Tätä lukiessa tekee mieli laittaa villasukat jalkaan ja ottaa se kahvikuppi kätee ja heittäytyä rennosti sohvalle; niin kuin usein teenkin. Tykkään sun näpertelyistä, omaperäisyydestä, kirppislöydöistä, väreistä, kuvista ja sun hymysta :)

  Risuja en sulle osaa antaa, sori vaan :D

  Vastaa
 103. Anonymous 20.12.2011

  Löysin tänne sun blogiin aika vasta ja heti pääsit lukulistalle :)

  +positiivinen elämänasenne ja sen näkyminen kirjoituksissa
  +hienot kuvat
  +sulla on paljon hyviä ideoita ja monipuolisesti juttuja
  +ripeä päivitystahti
  +personaallinen tyyli ja kirppislöytöjen esittely

  Huonoja puolia en oikeastaan edes keksi

  -peetu

  Vastaa
 104. Suvi 21.12.2011

  Ensinnäkin vaikutat sellaselta elämäniloiselta ihanalta ihmiseltä josta saa pelkän blogin kautta jo sellaisen fiiliksen että ”vau oispa siistiä tutustua tohon mimmiin”. Tyyli on juuri sua eikä ketään muuta. Tykkään hurjasti kaikista diy-jutuista mitä oot laittanu. Niitä ei voi ikinä olla liikaa. Ja no tietysti änärijutut (edelleen kade laukuista)! Kuvat on aina laadukkaita ja ihastelen niissä välillä näkyviä pieniä kuvakulmakikkailuja. Postauksen saa aina vähintään hymyn naamalle, usein jopa naurattaa.

  Hmm risuja ensin meinasin että liian nopee postaustahti meikäläisen makuun, mutta toisaalta se takaa sen että aina on hyvää luettavaa. Kotijuttuja lisää ja ja mä en oikeesti tiedä. Tykkään tästä ihan hurjasti näin. Kiinnostais myös millasta musiikkia kuuntelet.

  Vastaa
 105. Anonymous 21.12.2011

  Sun kuvat on mainioita (asut ja kaikki) sekä myös kirjoitustyyli hauska ja mukaansatempaava! Jutut ovat myös kivan kotoisan oloisia ja rentoja. Vaihtelevuus on hyvä juttu eli paljo asiaa eri aihepiireistä löytyy sekä hyviä ideoita kans.
  hmm hmm ja en keksi kehitettävää. en sitte millään!

  elisaa89@gmail.com

  Vastaa
 106. Anonymous 21.12.2011

  Aaah mitä ihania paitoja! Koko vuoden oon yrittäny löytää paitaa söpöllä ja omaperäisellä printillä, mutta jokasessa tuntuu lukevan vaan jotain diipadaapaa. Kuitenkin,tästä blogista ensimmäisinä tulee mieleen sanat elämänilosuus ja raikkaus. en ole lukenut blogiasi pitkään, mutta olen jo nyt ihan koukussa! Ja vielä se että sulla on kaikkia ihania pikkuvinkkejä, kuten ne itsetehdyt joululahjat!
  Apua ja niitä risuja…öh ei tuu mitään, lupaan tulla kertomaan jos joskus jotain keksin (tuskin keksin) :)
  -rosa

  Vastaa
 107. Anonymous 21.12.2011

  Löysin tän blogin vasta aivan äskettäin PITKÄN blogien lukemistauon jälkeen. Alkoi jotenkin ärsyttää, kun monet blogit ovat vain toistensa kopioita, mutta ruusuja yksilöllisyydestä. Rento ja letkeä blogi muutenkin, juuri minun makuuni. Risuja en osaa sanoa VIELÄ, kun en ole niin kauaa ollut lukijana, mutta ainakin tällä näppituntemalla- Jatka samaan malliin :)
  -Greta

  ka.hetta@gmail.com
  (näin vuoden lopussa olisi kiva kuulla, missä ollaan onnistuttu ja mitä vois kehittää. Pohdi ajatuksella, olisi kiva. Ulkoasuun on tulossa muutosta enikeis, joten jotain muuta. Myös juttuvinkit ovat erittäin tervetulleita.)

  Vastaa
 108. Kirsi 21.12.2011

  Oi tää on nyt samalla ensimmäinen kommenttini. En muista mitä kautta tänne blogiin löysin, mutta se eka postaus jonka luin.. se sanomalehtikynsijutska! Oli pakko lukea vähän lisää ja uneton yöni menikin niin mukavasti, että liityin lukijaksi. Ruusuja siitä että tää blogi on olemassa! Risuihin ei oo tähän mennessä ollut aihetta, mutta diy-juttuja saisi olla enemmänkin :)

  Vastaa
 109. Hanna 21.12.2011

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  Vastaa
 110. Hanna 21.12.2011

  Vou mitä paitoja!! Löysin sun blogin pari päivää sitten, kun Elina oli linkittänyt blogiinsa ton sun hääpostauksen ja siitä inspiroituneena innostuin lukemaan tätä lisääkin ja tykästyin niii paljon kaikkeen! Sun asuista ja kampauksista sain heti ideoita omaankin pukeutumiseen, kaikki nää piparinkoristelu, paketointivinkit ja monet muut on tosi kivoja ja kirjotukset yleensäkin. Oon käyny nyt parin päivän aikana jo monta kertaa kattomassa, että ootko kirjottanu jo jotain uutta. Tykkään tositosi paljon enkä ainakaan vielä näin vastarakastuneena keksi mitään valitettavaa!!

  ja kommentoin nyt uudestaan, ku unohdin äsken ton sähköpostiosotteen hhannahei@hotmail.com :)

  Vastaa
 111. Daphnion 21.12.2011

  Blogisi on aivan hurmaava. Sellainen hyvän mielen -blogi. Tykkään lukea rentoja blogeja ja tämä on juuri sellainen. Risuiksi en oikeastikaan keksi mitään muuta kuin taustan, joka ei minua miellytä. :)

  laura.honkala (ät) gmail.com

  Vastaa
 112. Veera 21.12.2011

  oon tässä yrittänyt keksiä jotakin risuja, mutta ei mulla oo antaa sellasia: mää vaan tykkään tästä sinun blogista kovin!

  mutta jos nyt lähden pohtimaan ajatuksella ois kiva jos…niin olis kiva jos kertoisit vaikka sun lempparipaikoista suomessa ja ulkomailla :)

  Vastaa
 113. Matilda 22.12.2011

  Löysin blogisi, kun hain bloggerin blogihaussa muoti blogia. Olen myös monesti lookbookia seuratessani törmännut juuri sun ihaniin vaatteisiin ja ihanaan tyyliin. Silloin kuin löysin tämän luin koko blogin samana iltana, et arvaakkaan kauan meni aikaa, mutta nautin lukemastani. Sun blogissa on tyyliä ja sun tyyli on aivan sairaan kiva. Risuja en keksi koska mun mielestä sun blogi on TÄYDELLINEN.! :) Kirjoita lisää, luen mielelläni! :)

  Vastaa
 114. Anonymous 22.12.2011

  HOLLA!
  Ruusuja ekaks, mielestäni meidän tyylitaju natsaa, joten fiilistelen useimpia juttuja, joita päällesi vedät tai duunaat. Se on harvinaista se kuule!
  Risut, no ne tulee tän blogin värimaailmasta. Mua tää ruskee ispiroi lähinnä vessassa käymiseen, mitä en pidä kovinkaan suurena plussana. Pystyt parempaan.

  Peace.

  malla.murtomaki@uta.fi

  Vastaa
 115. Anonymous 22.12.2011

  No ohhoh!
  En kauaa oo vielä blogiasi ehtiny seurailla mutta jotenki kyllä kirjotat aeevan ihanasti ja kirppisdyykkaustaitos on kateutta herättäviä! Niinku kyllä tyyliski. Inspaa ja semmottii.

  Kai sitä joku risuki pittäis keksiä, tosiaan tää tausta ei välttämättä ihan kaikista ihanteellisin ole mutta eikö se sisältö lopulta oo se jolla oli sitä merkitystä. Luulen näin.

  piis aut

  -bambi
  koetan väijyskellä aktiivisesti ku en tuota mailia haluais ehkä kummiskaa tähän. :shifty:

  Vastaa
 116. Katriina 22.12.2011

  Sulla on todella kauniita kuvia – oon ihan uusi lukija, joten en ole oikeasti ehtinyt lähes yhtään lukemaan tekstejäsi (vaikka nekin ovat tietenkin upeasti kirjoitettuja – muuten en ehkä edes seuraisi blogiasi :)!

  Kuitenkin; kaunista tekstiä, kaunis blogi ja kaunis tyttö! En keksi kyllä mitään huonoa sanottavaa :) Hyväääää jouluaaa!

  Vastaa
 117. Jennuu 22.12.2011

  Toisin kun useat muut kommentoijat, pidän ulkoasusta! Ei se tosin kovin jouluinen ole, mutta silti.
  Tässäpä olisi muut risut ja ruusut:
  +Ihanat kuvat
  +Persoonallinen tyyli
  +Hauska kirjoitustyyli
  +Positiivinen asenne
  +Tiheä postaus tahti

  -Tosi vaikee keksiä miinuksia!

  Ps. Tosi sulosia noi printti paidat :)

  Sähköposti: Tyttonen96@gmail.com

  Vastaa
 118. Annika 22.12.2011

  sun blogi on ihan tositosi kiva! kirjottelet kaikista kivoista jutuista ja annat cooleja sisustusvinkkejä. myös sun tyyli on älyttömän kiva, sulla on ihania vaatteita, teet mahtavia kirppislöytöjä ja sun järjestämien juhlien pukukoodit on söpöjä <3

  ainoo miinus just ehkä on tää sun blogin ulkoasu, se ei anna tästä blogista niin kivaa kuvaa mitä tää oikeesti on

  annnjika@hotmail.com

  ps. haluaisin että tekisit joskus jotain ruokapostauksia :—)

  Vastaa
 119. Anonymous 22.12.2011

  Hullun maukas blogi, ehdottomasti lemppari! Tykkään, koska kirjotat monipuolisesti kaikista jutuista ja sillai hullun rennosti. ja sun tyyli on myös hyperupea! Myös sun aitous iskee, blogin kautta ainakin saa käsityksen et toteutat itseäsi täysillä ja uskallat innostua oudoista ideoista ja se on upea piirre ihmisessä!!1 ja yksi parhaista asioista on postaustahtisi, en ymmärrä kuinka jaksat ja saat päivittäin näin laatudasta juttua aikaan. miinuksia nyt en oikein osaa sanoa, vaan kuin että kaipaisin pirteämpää/eloisampaa ulkoasua :)

  -kuukaro

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.