Birds birds birds

IMG_6332 (kopio)

Tekis mieli rullata ikkuna auki ja huutaa koko maailmalle: ”Keväääääääääät!” Ollaan Jannen kanssa kevätretkellä, aurinko porottaa ja linnut laulaa melkein sisälle autoon saakka. 1990-vuoden Ukin vanhasta Nissanista on moneksi, ja vanhan c-kasetin kautta saa kuulumaan kauittimista The Bird and the Bee. Sopivalla rähinällä, tietysti. Ei pidä nosta volyymia liian korkealle tai sanoista ei saa tätäkään vähää selvää.

Odotan kesää, kun voi huristella hiljaa maanteitä ja kiertää Suomea. Menolippu Mombasaan -tyylillä. Voi poiketa pikkukylien kirpputoreilla ja syödä jokaiselta kiskalta jäätelöä. Suomen kesä on niin mystisen ihana, koska se on niin surullisen lyhyt. Paras aloittaa haaveilu.

IMG_6403 (kopio)

Kirkkaanoranssi bleiseri on yksi kesävaatteistani. Keskellä synkeää talvea se tuntui vaikealta kaivaa vaatekaapista, mutta huomasin kaipaavani sitä heti auringon palattua tonteille. Poola Katarynan puinen lintukoru ja sininen mekko loivat takin kanssa kunnon kesäkombon. Ainoat hyvin-vähän-kesäiset asiat rajoittuvat hiuksiin ja ihoon. Ne vaikuttavat kilpailevan siitä, miten syvän harmaan sävyn voi saavuttaa. Oi aurinko, tule ja tuo edes muutama pisama.

IMG_6459 (kopio)IMG_6348 (kopio)

Olen aivan kevään vietävissä nyt. Suunnittelen tulevan kesän kaupunkikierroksia ja paikkoja, joissa haluan käydä. On konsertteja, festareita, taidenäyttelyitä ja kahviloita. Ja vähintään kerran kesässä kesäteatteri. Ja sinne hirveästi eväitä ja termarikahvia.

Pian saapuvat myös kaupunginosatapahtumat, kun pihakirppikset ja kyläjuhlat valtaavat kaupungin. Pitääkin laatia kalenteri tänne viime vuoden tapaan. Peace and Love.

– Henriikka

mekko, kengät/second hand, bleiseri/GT, koru/Poola Kataryna

13 kommenttia

 1. Naava 6.4.2014

  hihihi luin vahingossa että Tennarikahvia…

  Huikee asu taas! tuo sininen mekko on ihana <3

  Vastaa
  • Henriikka 10.4.2014

   Tennarikahvi kuulostaa aika myrkyltä. Ja juu, tuo sininen mekko sopii yllättävän hyvin, vaikka onkin vähän kinkkisen mittainen lyhyille jaloilleni. Kiitos.

   Vastaa
 2. marianna 6.4.2014

  Suomen suvi on kyllä kieltämättä suloinen, mutta niin lyhyt. Oman kesäni vietän töitä paiskien. Aamulla kukon laulun aikaan töihin ja illalla aikaisin nukkumaan. Mutta ehkä siinäkin on hyvät puolensa. Mutta ehkä sinne kalenteriin johonkin väliin saa tungettua juurikin noita ihania kaupunkikierroksia. :)

  Vastaa
  • Henriikka 10.4.2014

   On siinä hyvät puolensa. Esimerkiksi yksi suuri plussa on se, että silloin kaupunkikierroksella on ihan oikeasti varaa ostaa se jäätelö.

   Vastaa
 3. Pieni lintu 6.4.2014

  Pieni Lintu fanittaa kaikenlaisia lintujutskia! :)

  Vastaa
  • Henriikka 10.4.2014

   No arvata saattaa! suosittelen tuota lintukorua kyllä niin lämpimästi.

   Vastaa
 4. säppä 6.4.2014

  Hei ois kiva jos laatisit! Ei ehkä tulis tänä vuonna missattua ihan kaikkia kivoja juttuja. :D Käpylän kyläjuhlat on parhautta!

  Vastaa
  • Henriikka 10.4.2014

   Yritän ehtiä ennen kevätrundin alkamista. Vielä kun löytäisin kaikki infot. Käpylän kyläjuhlia odotellessa, viime vuonna ne olivatkin tauolla.

   Vastaa
 5. Stadin Style 7.4.2014

  Nice pics! Like your blazer!
  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

  Vastaa
 6. Nadja 12.4.2014

  Oot ihan pikku Myy =))

  Vastaa
  • Henriikka 14.4.2014

   Vai että Pikku Myy? Haha. Mutta Myyllähän on vihaiset silmät, enkö mä ole aika lempeä tapaus?

   Vastaa
   • Nadja 29.4.2014

    Lempeä Pikku Myy =) Tuli vain muusta luukista mieleen, ei silmistä lain =))

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.