Hiuspaatosta.. blablabla blaa…

Kriisi kriisi kriisi. Ei kovin suuri, mutta pieni. Avauduin joulukuussa hiusteni värjäilystä ja yrityksestä saada oma värini takaisin (täällä). Vaaleisiin hiuksiin alkoi kasvaa tummaa juurta ja tummaan vaaleaa, suuret on ongelmat. Luulin jo löytäneeni kultaisen keskitien, MUTTA mitä! Nyt ”ei minkään värisillä” hiuksilla luulin saavuttaneeni pysyvän rauhan ja että törkeennäköisen palikka-juuren aika olisi ohi. Oletin omistavani juuri sen perinteisen suomalaisen hiussävyn: vanhan villasukan- ja maantien värisen.. ja musta se on äärettömän kaunis väri. Mutta minne katosi päivät? Seuraavasta yököttävästä oksettavasta juurikasvu-kuvasta huomaa, että midimidi väri on haalentunut täysin ja sieltähän puskee ihan vaaleaa hiusta.
Suoraan sanottuna en haluisi käyttää hiuksiini niin paljon rahaa, kuin mitä hintataso täällä Helsingissä vaatisi. Vakaavaraisena voisin antaa mennä, mutta nyt pitää jostakin nipistellä. Tarkoitus oli saada oma väri takaisin, että värjäilyä ei tarvisi. Mutta jos se kerran on niin hankalaa, niin täytyypi kehittää uusi strategia..
Hiusmallina on halpaa! Minäpä tsekkailin vähä netistä paikkoja ja kipaisin Kamppiin Wellan toimistolle hiusmalli-hakuihin. Minulle varattiin helmikuulle aika ja saan uuden värin hiuksiini. Tämähän kävi näppärästi ja ehkä kouluttajat ja koulutettavat hyötyvät minusta jotakin. Molempi parempi. Sitäpaitsi hiuksethan on uusiutuva luonnonvara ja jos niiden laittelu kerran on ilmaista, niin voishan sitä harkita jotain muutakin kuin sitä maantietä. Ei mitään radikaalia, mutta katsellaas nyt mitä ne tahtoo mun päälle tehdä.
Nyt telkkarin eteen kuolaamaan Emma-gaalan kledjuja ja showta!
Henriikka
Ps. Jos joku muukin innostui, niin eiköhän kelkkaan mahdu. Lisätietoja facebookista.

 

8 kommenttia

 1. ida 20.1.2012

  mulla on hieman outo ”kammo” ja tää varmaan kuulostaa tosi hassulta mutta mua ällöttää kattoo tuollaisia ”päänahka” kuvia :D

  mutta ei siinä, onnea hiustenvärjäilyihin! :)

  Vastaa
  • Henriikka 21.1.2012

   Mieti miten paljon sua ällöttäisi, jos tuolla seassa näkyisi hilsettä. Tai vilisi pieniä matoja :–)

   Vastaa
 2. Malla 21.1.2012

  Oih. Olen aina haaveillut punaisesta tukasta, mutta toteutus tyssää aina ajatukseen juurikasvusta… Olen liian pihi, kun pitäisi värjätä aina uudestaan ja uudestaan! Sitten ei auta kuin sinnitellä tällä omalla ruskealla.. Tai värittömällä, kuten muut nätisti sanovat. Tarkoittaako se sitten maantienväristä? Mene ja tiedä.. Tuo hiusmalli-idea oli kuitenkin aika loistava, vähänkö olet viksu! :D

  Vastaa
  • Henriikka 21.1.2012

   Hei kamoon, kyllähän sun nyt hyvänen aika pitää kokeilla, jos oot kerran haaveillut! Ain pitää kokeilla. Itsellänikin on ollut punaiset ja oranssit ja hopeat ja vaikka mitkä, ei pidä jäädä liika pitkään harkitsemaan. Ja sinäkin voit mennä hiusmalliksi, niin halvaksi tulee!

   Vastaa
 3. Suvi 21.1.2012

  Mun elämä on pelastunu kun kasvatin oman värini :D Tai siis ei tarvi stressata tukkaa yhtään. Välillä tietty tulee hetkellisiä ”olispa siisti kun ois punanen tukka” päähänpistoja mutta sitten aina mietin että rauhotutaas ainakin viikon ajan ja siinä ajassa unohdan asian. Ja sain ikuisuus traumat kun olin joskus yläasteella hiusmallina ja mua kutsutaan sen seurauksena edelleen välillä fitness-suviksi (tukka siis oli suoraa kuin fitness ohjaajien hiusmuoti katalogista.)

  Kuulostipa negatiiviselta. On mulla siis hyviäkin hiusmallikokeuksia mutta toi oli ehkä mieleenpainuvin (ylläri). :D

  Vastaa
  • Henriikka 23.1.2012

   ei oo totta, purskahdan varmaan kohta itkuun ja soitan sinne, etten oo tulossa. Saas nähdä mitä tapahtuu. ONNEKSI mä kuitenkin ilmoittauduin vain värimalliksi, joten itse leikkaukseen he eivät voi vaikuttaa. Ja jos tulee karseeta, niin voihan sitä sitten itse värjätä päälle. Oon luottavaisin ja uteliain mielin hihah.

   Nään varmaan painajaisia kommentistasi, thanks dude.

   Vastaa
 4. ROOSA 22.1.2012

  Hei ihana toi paita!! Mistä se on? :)

  Vastaa
  • Henriikka 23.1.2012

   Kiitos paljon. Valitettavasti se on niinkin kaukaa kuin Taiwanista, niin lukijat eivät ehkä kykene ihan lähipäivinä hankkimaan samanlaista.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.