Kirkkaankeltainen Carolina

Inspiraatiokenttäni ylettyy koko elämän levyiseksi: tuijotan kaikkea sellaisten visuaalisten silmälasien läpi. Kun jotain kiinnostavaa ilmenee esimerkiksi kadulla, elokuvassa, telkkarissa tai oikeastaan ihan missä vain, niin suoristan selkäni ja keskityn tarkemmin. Perjantai-iltani on viime viikkoina kulunut Voice of Finlandin parissa ja sitäkin ohjelmaa tuijotin visuaalisella syynällä. Maailman sympaattisin Carolina Storrank pysäytti sydämeni. Kirkkaankeltainen bleiseri, turkoosi kauluspaita ja pinkit huulet. Mikä nainen.

Toisista ihmisistä tulee samantien sellainen olo, että he ovat varmasti tosielämässäkin valloittavia ja sydämellisiä. Carolina teki ruudun kautta minuun lähtemättömästi sellaisen tunteen. Ja jos ruuminosia voisi vaihdella, niin kuin leikkisästi aina sanotaan, niin ottaisin samantien nuo silmät.

Ei päässyt harmikseni Carolina jatkoon, vaan kaksintaistelut vei hämmentävässä haalarissa esiintynyt Regina. Olisin valinnut toisin, mutta eihän tuosta Michaelista muutenkaan ota selvää. Olen usein enemmän Elastisen, tuon jättivauvan, kanssa samaa mieltä. Ostoslistalleni kirjautui joka tapauksessa suurikokoisin kirjaimin: TIPUNKELTAINEN BLEISERI.

Carolinan karsintabiisin voi katsoa täältä.
Kaksintaistelun voi katsoa täältä.

Letkeetä lauantaita. Meillä on täällä viikonloppureissulla Jannen pikkuveikka, 10 vuotta. Illalliseksi purkkihernekeittoa hänen toiveestaan.

-Henriikka

PS. Lumoanin Pop Up -kauppa vielä sunnuntaihin klo 16 asti Lasipalatsilla.

6 kommenttia

 1. roosaliina. 2.3.2013

  haha, toi oli kyllä mainio! ja reginan haalari hämmentävä.

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2013

   AGREE, AGREE. Mutta hyvin lauloi Reginakin, ei vaan ihan yhtä hyvin.

   Vastaa
 2. Lady of the Mess 2.3.2013

  Vaikka Michael on minusta aivan mahtava tyyppi, on tänä vuonna tullut pari sellaista valintaa, että tekisi mieli tukistaa. Carolinan tiputtaminen oli yksi niistä.

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2013

   Michael on outo ja huikee. Nauroin niin kovasti sun ”tukistaa” sanavalinnalle. Sitä miestä oliskin aika helppo tukistaa.

   Vastaa
 3. Anonymous 3.3.2013

  hei oho, mulla on tallessa screenshotti kyseisestä asusta myös, ihana tyttö ja ihana takki!

  Vastaa
  • Henriikka 5.3.2013

   HAHAHA ihan mahtava sattuma! Screenshotit kunniaan todellakin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.