Pikkusen vähän kivoja astiajuttuja

Arvatkaapa minkä ihanan laatikon Itellan reipas nainen kantoi kotiovelleni saakka?
Tammikuun lopulla vietin mukavan päivän Sagaformin ja parin muun söpön yrityksen merkeissä. Crystal and Deco -tapahtumassa pääsin näkemään ja koklailemaan astia-uutuuksia ihan konkreettisesti. Harkitsin ja pohdiskelin, millaisia juttuja kaappeihin tarvitsisin. Pitkään haaveissa olleet viinilasit lähtivät tilaukseen, kuin myös salaattikulho, pippuri- ja suolasirottimet ja muutama keittiöpyyhe. Käytännöllisiä juttuja, saanpahan kerrankin puolustella ostoksiani tällä perusteella. Se kun on kehno selitys esimerkiksi kirpputorilta ostamalleni toimimattomalle keltaiselle öljylampulle.
Oijoi ja oon kyllä tyytyväinen. En vain raaskisi ottaa juttuja laatikoistaan, mikä on tietysti sen käytännöllisyyden kannalta hitusen kehno juttu. Ehkä puran poksit illalla. Tai ehkä huomenna.
Mukavaa päivää itse kullekin!
Henriikka
Viinilasit/Sagaform-Spectra, Keittiöpyyhkeet/Sagaform-Dandy, Salaattikulho ja sirottimet/Sagaform-Fix

8 kommenttia

 1. nea 2.3.2012

  i h a n i a nuo viinilasit! siis todella ihania.

  Vastaa
  • Henriikka 3.3.2012

   Niin minustakin! (ja vielä tönöttävät söpösti laatikoissaan hih)

   Vastaa
 2. Anonymous 2.3.2012

  Teettekö puoliskosi kanssa hullusti töitä että teillä on varaa tollaisiin!? Upeita :)

  Vastaa
  • Henriikka 3.3.2012

   Kiitos! No ei kyllä tehdä kovinkaan kovasti töitä, itse teen tällä hetkellä parin sadan kuukausipalkalla taidegalleria-sijaisuuksia, Janne keikkailee ja saapi siitä pikkuisen. Mutta eivät nämä niin kovin kalliita olleet, näyttävät arvokkaammilta, mitä ovatkaan. Lisäksi on meillä onneksi säästöjä!

   Vastaa
 3. anni 2.3.2012

  Miekii sain synttäreiden korvilla nuo punaiset Spectrat (en tiijä muistatko, mutta kävin niistä täällä siunki kommenttiboksissa joku aika sitten haaveilemassa :>) ja kiljuin ilosta nähdessäni, mitä paketeista paljastuikaan, viini- ja astiahullu ku taijan olla :D Onnea siis sinnekin ihanuuksista :)

  Vastaa
  • Henriikka 3.3.2012

   JEJEJEJEJEJE onneksi olkoon, että myös sinä sait majoitettua täydellisyydet kaappiisi. Ovatko olleet ahkerassa käytössä?

   Vastaa
 4. Karotar 3.3.2012

  Sagaformilla on niin uskomattoman ihania juttuja, ah! Nuo viinilasit ovat ihan parhautta <3

  Vastaa
  • Henriikka 4.3.2012

   niin ovat! Tosin kokeiluun eivät ole vielä päässeet. Sagaform on kyllä onnistunut, sopivan edullinen ja käytännöllinen, kuitenkin kaunis.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.