Auta Nepalia: Lahjoitathan?

5c6b2e983c6bcf69fe92b096c2824374
Nepalin maanjäristyksen todelliset tuhot ja sen vaikutukset ovat vasta paljastumassa.
Nepalin viranomaiset ja avustusjärjestöt ovat varoittaneet, että kulkutaudit alkavat pian levitä, jos vedenjakelua ja jätehuoltoa ei pian saada kuntoon. Unicefin tietojen mukaan taas lähes miljoonaa lasta kärsii vakavasti maanjäristyksen seurauksista. Suurin huoli on nimeomaan puhtaan veden ja ruoan riittävyys. Virallinen uhriluku nousi eilen 3 200:n, tänään se on noussut tuhannella, lähiviikkoina joudutaan kuulemaan varmasti kasvavista luvuista. Moniin kyliin ei ole vieläkään saatu yhteyttä, sillä maanjäristys on katkaissut tietoyhteyksiä ja maanvyörymät teitä.
Autetaanhan? Mieluiten heti. On turha lukea tätä ja miettiä, että ehtiihän sitä tässä lähipäivinä. Suosittelen tarttumaan toimeen nyt. Jättämään vaikka yhden aikakauslehden tai kahvin ostamatta, syödä viikon vaikka vähän kehnommin. Laittamaan euron, kympin tai satasen sitä oikeasti tarvitseville. Meillä on myös bloggaajien kanssa oma lipas ja keräystavoite. Laitoin äsken oman lahjoitukseni lippaaseen. Kyllähän se kirpaisi, kun olis muka niin paljon muutakin, mutta yhtään en kadu.
Helpoimmalla pääset, kun lähetät tekstiviestin ”SPR” numeroon 16499 ja lahjoitat Punaiselle Ristille 15 €. Jos haluat lahjoittaa eri summan, tai maksaa nettipankin kautta, voit tehdä sen nopeasti ja helposti alla olevaa lipasta klikkaamalla tai täällä.
 Meitä tarvitaan. Kaikkia.
– Henriikka
Ps. Bloggaja/Someaktiivi. Lue täältä kuinka voit auttaa.

Kuva: Fotografias

4 kommenttia

 1. Silja 28.4.2015

  Todellakin tärkeellä asialla oot nyt. Toivottavasti moni tarttuu tähän. Mie sujautin kolikkopussin tyhjäks koululla tänään juurikin tähän apuun.

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Niimpä, toivottavasti mahdollisimman moni ymmärtää, miten arvokkaita pienetkin lantit on tässä tilanteessa.

   Vastaa
 2. hanban 29.4.2015

  pistin pari tekstaria menemään, laittakaahan muutkin :)

  Vastaa
  • Henriikka 4.5.2015

   Kaunis kiitos sinulle. Toimit tärkeän asian puolesta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.