7 random faktaa

Minut on miljoonasti haastettu 7 random faktaa itsestäni -haasteeseen. Olen ollut laiska, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni. Tässä tulisi, nauttikaa turhista faktoista.

 1. Olen hypännyt Benjin. Kyllä vain, Kaivarissa vuonna 2009. En ole muistanut leijua tällä, joten nyt on korkea aika.

2. Minulla on kummallinen fetissi Valion bulgarialaiseen ja turkkilaiseen jugurttiin. Sen lisäksi, että rakastan makua, niin rakastan myös niitä purkkeja. Tiskaan ne syötyäni, ja tällä hetkellä ne koristavat vessan kaappejamme.

3. Kasvoni kolme luomea ovat suorassa rivissä.  Erittäin rändöm.

4. Luonnolliset kulmakarvani näkyvät ainoastaan kesäisin. Ja vielä paremmin loppukesästä, sillä olen niin vaalea, että ainoa tapa saada ne näkyviin on ruskettua. Mukavat kaksi valkoista palkkia jäävät sitten hohtamaan silmien yläpuolelle.

5. Ilmainen karkki on jees. Viides fakta onkin koominen arjen tarina: Olin muutama viikko sitten FilmTownissa perinteiseen tapaani. Myyjä laittoi karkkia hyllyihin, mutta vahingossa tiputti yhden laatikoista ryminällä alas ja suklaanapit levisivät lattialle. Myyjä haki rikkalapion, mutta huomasin samalla itse kysyväni, että jos kerään lattikarkit pussiin, niin saanko pitää ne. Ilmaista karkkia, lattian kautta.

6. Leivoin viime viikolla mustikka-mansikkapiirakkaa. 


Ainekset:
– Valmis murotaikina
– Vanilja mausterahka
– Kananmuna
– 1/2 dl sokeria
Toimi näin: Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Levitä marjat taikinan päälle. Sekoita muut ainekset ja kaada seos marjojen sekaan. Paista 200-225 asteessa. 

7. Omistan geenihauiksen. Kyllä. Kuulitte oikein. Olen inhonnut sitä pienen ikäni, mutta iän myötä olen yrittänyt ottaa sen huumorin kanssa. Jos kokisin minkäänlaista kiinnostusta fitness-alalle, olisivat mahdollisuuteni varmaan suhteellisen hyvät.

8. Pakko laittaa vielä kasikin: En sovi aurinkoon.

Nyt saa nauraa. En aio haastaa ketään, jottei kenenkään toisen tarvitsisi kokea huonoa omaatuntoa aikaansaamattomuudestaan. 
Eilen vietin elämäni juhlat, joista lisää huomenna. 
-Henriikka

22 kommenttia

 1. eeva 21.7.2012

  oi bulgarian jogurtti! parasta ikinä!

  terveisin toinen purkkien ja erityisesti kansien keräilijä.

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   Mä en ikinä onnistu saamaan niitä kansia irti ilman hajoittamista, nyyh.

   Vastaa
 2. ida 21.7.2012

  mun unelma ois hypätä benjihyppy. ei vaan oo osunu kohalle sopivaa aikaa eikä paikkaa.

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   Kaivarissa taitaapi olla Suomen korkein, 150 m ja se on siellä läpi kesän. Woooow.

   Vastaa
 3. Anna 21.7.2012

  On kyl aikamoinen hauis sulla! Miä en sais tommosta treenaamallakaan.

  Pakko sanoo kyl, et repesin kevyesti vikan kuvan katsottuani… :D ”lievästi päivettynyt”…

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   Lievästi friikin näköinen ruskea pökäle… Mutta niin, toivottavasti oma hauiksenikaan ei kasvaisi tuosta enää.

   Vastaa
 4. Ira 21.7.2012

  wouuuu mikä haba oon aika kade jopa! melkee yhtä komee ku toi vika kuva :D

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   Aivan järkyttäviä molemmat, sanon minä. Hah.

   Vastaa
 5. tuijavee 21.7.2012

  järjetön toi geenihaukkari!!! :DDD

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   NIIN ON. miksi juuri hauis? Miksei vaikka jäätäviä pyllylihaksia?

   Vastaa
 6. Milla Jasmin 21.7.2012

  Ilmainen karkki on parasta.

  Vastaa
 7. Aura 21.7.2012

  Samaistun lievästi kohtaan seitsemän, mulla on geeniolkapäät! Ja lisäksi taipumusta saada niskani jumiin ja päänsärkyä siitä, ja urheilu ja yläselän treenaaminen vähentää päänsärkyä, mutta ei hirveästi kavenna niitä muutenkin aika leveitä hartioita… Onneksi tällei teini-iän jälkeen alkaa jo vähän arvostaa sitä, että halutessaan voi näyttää siltä kuin urheilisi!

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   Mitä rajua, geeniolkapäät! Kyllä meidän nyt kannattaa valittaa, kun ollaan liian urheilullisiksi synnytty. Kjahahaha. Ehkä pitäisi arvostaa, mutta vaikeaa, kun hauis kasvaa minkä kerkiää.

   Vastaa
 8. Anonymous 22.7.2012

  anteeks ko kyselen tätä uuestaan, mutta missä on se postaus missä on niitä hääkuvia!! en muista missä sitä kysyin nii en löyä nyt mistää :D

  Vastaa
 9. petra 22.7.2012

  Oh voi että voidaan vaihtaa käsivarsia!! Haluun tuon haban. mul ei tuu mitää vaik oon pelannu 10v lentopalloa ja salil käyny vaik mite mont vuotta:D:D olet ihana<3

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   Kuule, jos se olis mahdollista noin niinkui biologisesti ja fyysisesti yms, niin vaihtaisin oikein mielelläni. Odotellaan, että tiede kehittyy..

   Vastaa
 10. Karotar 22.7.2012

  Hoooh, ihan mahtava tuo geenihauis-kuva, omistan itse samanlaisen geenin, joka on suoraan periytynyt äidiltäni! :D Jos vain menenkin kuntosalille hieman nojailemaan laitteisiin niin johan alkaa hauis kasvaa ja jos yhtään enempi puntteja jaksan alkaa nostelemaan niin alkaa jo H&M:n ja monien muiden ketjuvaateliikkeiden t-paitojen hihat kiristää! :D On tää kaamee ongelma, härregyyyd!

  Vastaa
  • Henriikka 23.7.2012

   Sama täällä hahah! Varsinkin pikkumekoista alkaa hihat kiristämään. Onneksi meillä ei kuitenkaan taida olla tämän universumin inhottavin kriisi, vaikka voisivat nuo kädet tuosta pikkuisen kaventua.

   Vastaa
  • Karotar 23.7.2012

   Hehe, tuttua tuttua! :D Nojuu siis en tosiaan ihan barrikadeille tämän asian takia nousisi, mutta joskus saa hämmentäviä kommentteja että oho, oot sitte vähä puntilla käyny. Joo-o, tai sit en :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.