Double top jeans -pakko saada.

Olenko outo vai outo? Aivoihini on tunkeutunut kuva double top -farkuista, Rihannan River Islandille suunnittelemasta mallistosta. Tämä on jotain hämärän ja nerokkaan välimaastoa, sillä toisaalta tulee mieleen huippusuunnittelijoiden luonnokset ja toisaalta snoukkapoikien pöksyt puolitangossa. Kai tästä löytyy ainakin jälkimmäisestä jotain viitteitä, sillä toiset snoukkamiekkosethan ompelevat lisäkekalsarinreunat toppahousuihinsa, jotta laudalla voi sitten viilettää tyylikkäämpänä. Mutta väittäisin kuitenkin myös viitteitä upeaan suunnitteluun löytyvän. 
Monesta kaupasta nämä ovat jo loppu, mutta minähän tässä mietinkin, että kuinka tällaiset väkertäisi itse? Miten tuollainen tuplameininki onnistuu? Kannattaisiko olla napilliset farkut, vai onnistuisiko vetskareilla yhtä lailla? Vai kannattaisiko lähteä vai etsimään, mistä uudet saisi hankittua?

Joka tapauksessa Rihanna on musta upeannäköinen nainen. Ja milteinpä epäilyttävänä kommenttina kirjoitettakoon, että vallan kaunis napa. Sitten nuo suuret kiharat, satunnaisen harkitut helyt ranteessa ja tumma huulipuna. Ainoastaan pitkähköt, terävät kynnet ovat yksityiskohta, jolle joudun pyörittämään tiukasti päätäni.
Mutta takaisin farkkuihin, mistä tämä projekti kannattaisi aloittaa? Vai kannattaisiko?
Henriikka
Ps. Jackpotin takkiarvonnan voittaja on arvottu ja voittajaksi selviytyi nimimerkki ”Siili”. Kiitos kaikille osallistuneille, teitä oli niin mukavan paljon. Yritän juuri järjestellä lähiviikoille jotakin uutta ylläriä.
Kuvat: handbag.com
shefinds.com

14 kommenttia

 1. Nessa 18.3.2013

  Ihanat <3 !! Tollaset miekii haluun :D !!

  Vastaa
  • Henriikka 27.3.2013

   Hahah, ensi kesänä yhtäkkiä kaikilla onki tällaiset byysat.

   Vastaa
 2. Anonymous 18.3.2013

  Nuo näyttää just semmosilta ihanilta rennoilta farkuilta mitä etin!

  -Naava

  Vastaa
 3. Anonymous 18.3.2013

  Helppohan nuo olisi väsätä. Kunhan leikkaa ylemmistä sopivan soiron ja ompelee kiinni alempiin vaikka samasta kohtaa samanvärisellä langalla missä kulkee alempien ylin sauma, niin tulee huomaamaton tuunaus. Eikä vetoketjun pitäisi olla mikään ongelma. Ja kun farkkuja on kirppareilla pilvin pimein puoli-ilmaiseksi, niin ei tässä ylhäältä putoa. -armi

  Vastaa
  • Henriikka 27.3.2013

   Oikeassa kyllä olet. Ehkä pitäisi vaan tarttua tuumasta toimeen ja yrittää. Ehk ensimmäisistä ei tulis mun lempparit, mutta jos vaikka toisista. Aloittelija-ompelija saa paljon anteeksi.

   Vastaa
 4. Sisko 18.3.2013

  Oooh, tämä idea pitää varmaan kopioida joku päivä, kunhan ensin täydelliset muokattavat farkut tulevat vastaan. Aloin tässä miettimään, että eihän molempien farkkujen tarvitse välttämättä olla vetoketjullisia tai napillisia, jos haara laskeutuu tarpeeksi alas. Alemman sepaluksen voisi siis jopa ommella umpeen, kun farkut kerran ovat muutenkin löysän malliset ja helpot puettavat.

  Vastaa
  • Henriikka 27.3.2013

   Hei hyviä vinkkejä! niin kuin jo ylempänä kommentoin, niin kohtahan meillä on kaikilla tällaiset pökät- Hyvä niin.

   Vastaa
 5. Mi Mi Mendine 19.3.2013

  Rihanna on kyllä järjettömän inspiroiva……. ihana nainen<3

  xx
  MI MI MENDINE

  Vastaa
 6. Anonymous 19.3.2013

  Mamafarkuissa on ikäänkuin oikean sepaluksen näköinen feikkisepalus ja vyötärönauhan tilalla on se vatsavenyke – voisiko sellaisista saada tuunattua, kun venykkeen tilalle laittaisi vyötärönauhan? Materiaalia piisaa kirppareilla… :)

  Vastaa
  • Henriikka 27.3.2013

   Aaa totta! Semmoinen oliskin superkätevä. Luulisi löytyvän kirppikseltä tosiaan. Kiitos vinkistä.

   Vastaa
 7. Elli 21.3.2013

  Nämä on hienot! vaikken normaalisti niin vaatteiden perään hehkutakkaan :)

  Vastaa
  • Henriikka 27.3.2013

   Jep, joskus sitä vaan löytää lempparinsa, vaikka aihe ei sinänsä oliskaan omin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.