Keraamisia termostaatteja

Tässä aamukahvilla. Eilen join aamukahvini bussissa kauniista keraamisesta termosmukista. Löysin sen kesällä Tallinnasta jostakin sievästä sisustusliikkeestä. Tätä edelsi kuitenkin vuoden mittainen etsiskelyprosessi: Ei niin kovin aktiivinen, mutta pidin kuitenkin silmäni auki. Tavoitteenani oli löytää termosmuki, joka miellyttää riittävästi silmää ja on toimiva. Sagaformin mukit olivat usein ainoita, joita kaupanhyllyt sisälsivät. Niitäkin tutkailin ja pohdiskelin monet kerrat, mutta totesin että kuviot ovat liian selkeitä ja graafisia enkä halunnut värien räiskyvän liikaa. Mainio ajatus oli maalata posliiniväreillä tuo ensimmäisen rivin ensimmäinen, eli tyhjä, termosmuki omannäköiseksi. Miksi tämä idea hiipui? Laiskuus kai. (Huomhuomhuom! Hyvä joululahjaidea)

Tallinnasta mukaan tarttui siis tämä hempeällä kukkakuosilla varustettu yksilö. Pidän siitä, mutta täytynee myöntää etten silti ole aivan täysin ihan täydellisen tyytyväinen kuitenkaan. Helsinki kun koitti, niin bussimatkoista tuli kuitenkin ajankohtaisia ja kahvia oli saatava take away-meiningillä. Kukapa osaa kertoa, mistä löytyy se ihan oikeasti täydellinen?

7 kommenttia

 1. Anonymous 2.9.2011

  En osaa kertoa, mutta kysympähän vaan. Kuka tarvitsee täydellistä termosmukia?

  Vastaa
 2. Henriikka 2.9.2011

  ahhaaa, elämässä pitää olla tavoitteita. Ja jos käyttää termosmukia vähintään kerran päivässä, niin mukavahan sen on olla hyvä ja kiva.

  Vastaa
 3. jjehna 2.9.2011

  niinkin hurjasta shoppailumekasta kuin Tokmanni löytyy ainakin jonkunlaisia! täydellisestä en niin tiedä :-)

  Vastaa
 4. Henriikka 2.9.2011

  hei toi oli jees vinkki. nenä kohti halpahalleja.

  Vastaa
 5. Anonymous 2.9.2011

  ite oon ihastellu kirppiksillä semmosia vanhoja lasten muovitermareita. kippari-kalle -kuvioisia ja muita. en nyt kyllä jaksa ettiä havainnollistavaa kuvaa. http://kuvat2.huuto.net/b/cb/d663091c16540b15f6e45be72f6d5-orig.jpg no kyä mää ny jaksoinki. mutta en oo sit ostanu kun en jaksa luennoille mitään kuitenkaan raahata!
  -maunokas taas

  Vastaa
 6. Jossu 4.9.2011

  Hei ihan vietävän suloinen blogi sulla! :) jään kyllä ehdottomasti seurailemaan

  http://sillysugarednuts.blogspot.com/

  Vastaa
 7. Henriikka 4.9.2011

  AAAA! nuo lasten termarit! Jos löytyisi ehjä ja sellainen, jossa ei oo hirvittävän pinttynyttä hajua tai väriä, niin bueno. Kiitos vinkistä! Luentoja ammattikorkeessa ei varsinaisesti ole, mutta kaikki tunnit ja ryhmäprokkikset kaipaa kyllä kunnon kahvivermeet.

  Ja jossu kiva kuulla, minäkin käyn tsekkailemassa omaa blogias.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.