Suomessa sataa kuulemma lunta

Suomessa sataa kuulemma lunta. Uskoisikohan?

Arvatkaa mitä? Täällä ei. Olen kaukana ensilumesta, paratiisisaarella. Kello on 22:50, ja lämpömittari näyttää 28. En tiedä kumpi säätila on absurdimpi: kotikadun ensilumi vai nykyhetkeni.

Kuvissa on Vietnamin Phu Quoc  ja hetkiä tältä päivältä: palmun varjot Sao Beachilla, äitini kerjäämässä minulta kananmunakarkkeja Haribo-pussista, palmunlehtiä yläilmoista ja kolmet flipflopit: eilen omat mustani meinasivat lähteä erään kiinalaisen matkaan, joka oli vahingossa sujauttanut ne omiin jalkoihinsa. Voi sitä anteeksipyytelyn määrää! Kyllä minua hieman huvitti mennä kysymään, mahtavatko jalassa luontevasti istuvat varvassandaalit olla sittenkin minun.

Huomenna palaamme sovellettujen sääntöjen Vietnamista takaisin säännönmukaisemmin toimivaan Singaporeen. Tuntuu melkein kuin kotiin menisi. Nythän minä jo tiedän millaista siellä on! (Ei ensilunta ainakaan)

Kauniita unia.

-Henriikka

5 kommenttia

 1. Smagardi 27.10.2017

  Äidilläsi on hyvä maku, kananmunakarkit ovat yksiä Haribon parhaimmista karkeista! Vain ne persikkaiset menevät niiden ohitse paremmuudessa.

  Vastaa
  • Henriikka 6.11.2017

   Hahahaa, siinä on kyllä kieltämättä erittäin kova kaksikko. Menee munkin listalla ihan kärkeen.

   Vastaa
 2. Anna 1.11.2017

  Moikka!
  Mietin tässä talven lomakohdetta ja phu quoc on yksi vaihtoehdoista. Suosittelisitko ? Kaikki luonnollisesti tykkää ja arvostaa eri asioita, mutta mielelläni kuulisin sinun mielipiteesi asiasta. Olen lukenut ko paikasta niin eriäviä mielipiteitä..toiset ylistää paretiisisaareksi ja toiset taas ovat sitä mieltä että koko saari on yksi iso työmaa. Miten sinä koit sen?

  Kiitos jos jaksat vastailla!

  Anna

  Vastaa
  • Henriikka 1.11.2017

   Moi! Itse tykkäsin ihan tosi paljon. Saari oli selkeästi lähinnä paikallisia varten, mitä arvostan, turistit olivat ainakin nyt off-seasonilla selkeästi vähemmistössä, mutta palveluita kuitenkin löytyi kunnolla. Olimme itse kolme yötä ja koin, että se oli riittävästi. Jos lähtisin vain Vietnamiin, niin yhdistäisin varmaan pari saarta/paikkaa, Quocin ja jonkun toisen. Toisaalta, jos nauttii auringonotosta ja sellaisesta oleilusta vain (toisin kuin minä itse), niin viikko kuluu varmasti tuolla helposti. Eli jos etsit sellaista mielenkiintoisessa välitilassa killuvaa, ei-liian-turistisoitunutta saarta, niin täältä peukku!

   Vastaa
   • Anna 4.11.2017

    Kiitos! ?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.