Ihanat verkkarit

Miltei aina ollessani kirpputorilla katsastan vanhojen verkkatakkien- ja tuulipukujen rivistön. Niin mäheetä löytää joku vanhalla logolla varustettu retro-adidas tai mintunvihreä vanha niken tuulipuku. Näille löydöille parhaimpia ovat kirpputorit, joissa on vaatteet on lajiteltu: verkkatakit tähän, pipot tänne, farkut tuonne… Toisaalta itsepalvelu-kirppiksillä kaikki verkkis-fanit eivät välttämättä ole löytäneet apajille. Puolensa ja puolensa niinkuin aina, omani löysin Valtterin kirppikseltä (kaikki löytöni taitavat olla sieltä..) myyjältä, joka hieman häpeissään katsoi takkiaan, kun kysyin sen hintaa. Kakkosella taisi irrota tämä kyseinen, olisin ollut valmis maksamaan siitä vaikka parikymppiä. Hyvä näin. 
Tänään tahdoin asustella ja yhdistellä asuni mahdollisimman neutraalisti, jotta verkkarihupparin värit pääsisivät oikeuksiinsa. Mustat pillit ja maiharit, olalle nahkainen ja suhteellisen unisex laukku. Korvissa tönöttivät punaiset napit ja tukka roikkui löysästi ponnarilla.
Kauniita unia muuserot ja pahoitteluni siitä, että näytän kuvassa aivan 13-vuotiaalta. Kamera yllättää toisinaan paljastaen sisäisen minäni. Nyt tanssista uuvahtaneena syömään jugurttia ja sit nukkumaan.
Henriikka

8 kommenttia

 1. Suvi 8.9.2011

  Kaikki verkkatakit esittelyyn kiiiitos! :D Voin sit tehdä omasta puolestani kans haha.

  Vastaa
 2. Henriikka 8.9.2011

  DIILI! oikee haaste. Pistän tulee, kunhan ehdin. Jään odottelee koleeta takkiriviä.

  Vastaa
 3. Ankkuli 8.9.2011

  Hirveällä inspiraatiolla lähdin tänään kirppikselle löytöjä etsimään kun innostuin noista sun löydöistä, juuri jotain tommosta isoa verkkatakkia (on muuten pirun hyvän näkönen tuo löytämäsi, ikinä ei tahdo löytyä tommosta sopivan isoamuttapientä kokoa) ja anorakkia etsiskelen, Lohjalla just asun niin täälä on ihan hyvät kirpparit. Takkeja en löytäny mutta niidenkin edestä kaikkea muuta..hupsan. :) Tulipas _löytö_sana täyteinen kommentti!

  Vastaa
 4. Henriikka 9.9.2011

  Hei Ankkuli, good job. Kyllä ne verkkarit ja anorakitkin vielä löytää kotiisi, mutta saitpa ainakin kokea sitä kuuluisaa kirpparitunnelmaa eikös. Mitäs tarttui mukaan?

  Lohja kuulostaa just sellaselta mestalta, että kirpputorit on pullollaan kaikkea ihanaa ja hylättyä.

  Vastaa
 5. Ankkuli 10.9.2011

  Mukaan tarttui ihana kipling-merkkinen lörtsy selkäreppu, tavallinen musta bleiseri(1e?!) ja punaset nahkasaappaat pienillä inkkariyksityiskohdilla, en oo ikinä ennen löytäny kivoja kenkiä oikeessa koossa!

  Juu Lohjalla on kirppareilla aika useinkin jotai kivoja pieniä ihmeitä, koska täälä aika harva ymmärtää käydä niitä etsimässä. Näin pienessä kylässä ihmiset ei myöskää oikein uskalla siirtyä mukavuusalueelta ja ostaa mitään erikoisempia vaatteita, joten ne jää kirppareilla rekkeihin killumaan (meidän kirppis-hifistelijöiden onneksi) :)

  Vastaa
 6. Henriikka 10.9.2011

  Ah kuinka hyvältä kuulostaa löydökset. Punaset nahkasaappaat etenkin!

  Mun täytyy tulla joskus Lohjalle sinne kuuluisille kirpputoreille. Varo vaan, kun tuun valloittamaan Lohjan kuuman keskustan ja vien kaikki aarteet nenäsi edestä.

  Vastaa
 7. Sebastian 30.10.2016

  Hei! löytyykö sulta vielä tota hienoo adidas hupparia? jos löytyy niin oisko myytävänä? :)

  Vastaa
  • Henriikka 31.10.2016

   Moi! On mulla itse asiassa toi vielä. Laita mulle vaikka maililla sun hintatarjous. En ollut ajatellut myydä, mutta miksenpä voisikin, jos joku ihan erikseen kysyy.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.