Sisustusjuttuja, söpöjä semmosia

Rakastan käydä ihmisten kodeissa. Kodit kertoo niin paljon ihmisistä itsestään, heidän persoonistaan, tavoistaan, olemuksistaan. On aivan ihana kierrättää silmiä jokaisessa pikku yksityiskohdassa, tarkkailla ikkunalautoja, listoja, ovia ja ajan jättämiä kauniita jälkiä. Ihastun kodeissa aina johonkin, ja usein mielikuvitukseni tekee minulle kotiin oikeudet: Alan pohtimaan missä minä lösöttäisin työpäivän jälkeen ja missä minä säilyttäisin vaatteitani. Semmoisia ihmiset, no ainakin minä, vain ovat: Mitä lähempänä omaa napaa, sitä lähempänä mukavuusaluetta. No ei se ihan noin karua onneksi ole, mutta asioita on helpompi kuvitella, jos asettaa itsensä niiden keskelle. 
Ollessani yökylässä ystävälläni Bealla, iski minuun taas suurensuuri ihastus. Se valon määrä ja taju yhdistää vain muutamia asioita toisiina. Rakastan vanhoja, kämäsiä vessoja ja niiden sopivan korneja kaakeleita. Istuttavat ammeetkin saavat anteeksi, jos niitä ympäröivät ihanat, vanhat kaakelit. Huomaan, että oma sisustukseni on runsasta ja rönsyilevää, mutta saan kuitenkin usein inspiraatiota seesteisistä asunnoista. Tässä on teillekin muutama kuva tästä rauhan tyyssijasta.
Peace and LOVE. 
Henriikka

6 kommenttia

 1. ALINA 13.10.2011

  I like!

  Vastaa
 2. Henriikka 13.10.2011

  no minä myös! vaikken uskokkaan että noi höyheniset uninappaajat toimii. hoohho.

  Vastaa
 3. Anonymous 13.10.2011

  haha ihana tuo suihkuamme vai mikä ikinä onkaan:D

  Vastaa
 4. Henriikka 13.10.2011

  Istuttava amme….. Jonkun suunnittelijan neronleimaus taannoisina kulta-aikoina. hihi.

  Vastaa
 5. Anonymous 17.10.2011

  BEA!!!<3

  Vastaa
 6. Henriikka 17.10.2011

  uijuiii bea on iha mieletön muija!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.