Välipäivien lööba

Menolippu, Ihmistenpuolue, metsäretket, paksu riisipuuro ja valvominen joka ilta vähintään kahteen. Makarooneista askartelemani joulukoristeet, vanhan vaarin kanssa vitsailu ja isän sylissä noköttäminen, Jannen syliin nukahtaminen. Joulu on taas tältä vuodelta ohi. Älkää pelätkö, tähän loppui sen fiilistely. Paitsi tietenkin lahjojen, sehän se parasta joulussa on. Sehän se joulun tuo. Ymmärtäkää sarkasmiani ja ottakaa lomasta ilo irti, jos sellaista riittää. Jaksaisko sitä alennusmyynteihin? Onko kellään vinkkejä, mitä sieltä kannattais onkia?

Henriikka

5 kommenttia

 1. Anniina 27.12.2011

  Menolippu on paras peli ikinä!

  Vastaa
 2. Anonymous 27.12.2011

  ihmistenpuolue paras ohjelma ikinä! :D ps. joulu on ihmisen parasta aikaa. Ja Jesse ihmisen paras kaveri

  Vastaa
 3. Korvistyttö 28.12.2011

  alennusmyynnit ahdistaa. ehkä jotain koruja halvalla voisin käydä hankkimassa, jos uskallan. kirpparit kiersin eilen ja kierrän varmasti useaan otteeseen täs lähipäivien aikana.

  siulla on hurjan kaunis äiti.

  Vastaa
 4. Sini 28.12.2011

  Voi että! Löysin blogisi sattumalta tänään ja tässä samalla kertaa olen sen myöskin lukenut lopusta alkuun :) Enkä tiedä mitä tässä täytyisi eniten hehkuttaa..

  Kirjoitat ihanan persoonallisesti, tuntuu että mikä vaan vaate näyttää hyvältä sun päällä tai sitten se on toi asenne millä niitä vaatteita kannat..? :> + Oon kateellinen, että voit noin vaan lainailla Jannen vaatteita! Täällä osoitteessa ollaan poikaystävän kanssa niin eri kokoluokkaa, että tosiaan telttaretkistä puhutaan jos jotain aion lainata.

  No ja tietysti kun Idän Ihmeitä on kuunnellut jo pienen tovin, niin tuohan se tähän ihan erilaista kontrastia, jos näin voi sanoo :D Ehdottomasti aion lukea jatkossakin!

  Vastaa
 5. Henriikka 28.12.2011

  Anniina: Mun täytyy myöntää, etten omista mielipidettä asiasta, sillä ompelin tyynyjä muiden pelatessa. Ehkä opettelen ensi jouluna, hih. Muut kun niin kehuivat.

  Anonyymi: You’re so right! Hyvvee joulua.

  Korvistypy: NIIN ON- äiti on mieletön. Ehkäpä skippaan alennusmyynnit, kun en mitään tarvitse (paitsi juoksutrikoot, lenkkarit, tiukat farkut ja ehkä talvitakin).. Kirppikset kyllä houkuttavat myös minua. huomenna siis kangasalan kirppis! Ootko itse löytänyt mitään?

  Sini: Ihana viesti, kiva että olit oikein jaksanut panostaa ja kirjoittaa kunnolla. Ei oo totta, alusta loppuun on kyllä ihan todella pitkästi. Et olekaan paljon muuta ehtinyt, ehkä muutaman suklaapalan. Idän Ihmeet on huikee ja Janne samoin. Ja jos Jannen vaatekaappi ei ole se ykkösasia, niin melkein hihah.

  Tule toistekin tottakai, oot tervetullut!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.