Äärelä -design

Kotimaisia nuoria lahjakkuuksia tulisi ehdottomasti tukea: osaajia löytyy vaikka miten paljon ja miltä aloilta. Elina Äärelä on nuori vaatealan lupaus, jota voi ihailla niin suunnittelu- ja käsityötaitojen, symppis-blogin, kuin muun kaiken luovuuden&innovatiivisuuden takia. Olin jo suht kauan harkinnut tilaavani hänen omista vaatemallistoistaan jonkun helmen, päätös vaatekappaleesta vain oli niin hurjan vaikea. Päätökseni sain kuitenkin tehtyä, kun sydämeni vei ihana kirjekuorihuppari: mustaaan perushuppariin on ommeltu iso punainen kirjekuori. Huppari on persoonallinen ja leikkisä, ikään kuin pilke silmäkulmassa suunniteltu. Se olisi helppo yhdistää vaikka minkä kanssa ja toisaalta se sopisi niin kotoilu-paidaksi kuin menopäiviin. Niinpä laitoin tilauksen menemään ja näinä päivinä saan ylpeästi kantaa postipaitaani. 
Tämä on hyvä sunnuntai. Taas kerran. Kuvissa näyttää, ettei minulla olisi jalassa kuin sukkahousut. Se johtunee siitä, että ylävinkkeli piilottaa sopivasti nahkasortsini, jotka vannon kuitenkin jalassani olevan.
Käykääpä tutustumassa Elinan mallistoihin osoitteessa:
Ja hänen herttaista blogiaan voi lueskella täällä:
Ja parastahan on, ettei tätä naista tarvitse edes tukea sympatiasyistä, sellaisista joiden johdosta naapurin lasten tekemään sitruunamehua ostetaan tai ovelta-ovelle-karkkirasioita-myyvät-koululaisryhmät saavat tuottonsa, vaan vaatteet on ihan ihka oikeasti erittäin koleita ja uniikkeja. Taas kerran iskee päälle Justin Bieber -kompleksi: miten voikaan lahjakkaita nuoria ihmisiä olla maailma (JA SUOMI) pullollaan? Ja minä täällä kuin vain nördään ja pyöriskelen tutuissa pikku kuvioissani. 
Olen kyllä varsin tyytyväinen tähänkin. Pusss och kram.
Henriikka

4 kommenttia

 1. annie 16.10.2011

  Ite tykkään kans Äärelän mallistoista ja toivon että jossain vaiheessa rahaa säästyy sen verran että vois investoida niihin. Oon ihan hulluna kaikkiin väreihin ja väriyhdistelmiin, joten sopis mulle loistavasti.

  Jännät korvikset muuten !

  Vastaa
 2. Henriikka 16.10.2011

  Oijoi on kyllä ihan helmiä. Ja itse asiassa minusta hinnatkaan ei oo kovin korkealla, etenkin joskus kun alet iskee. Toivottavasti löydät jonkun aarteen kaikkien kivojen kuteiden keskeltä.

  Ja joo korvikset on Etiopiasta, pullonkorkeista litistetyt.

  Vastaa
 3. Anonymous 16.10.2011

  tykkään hurjasti. sinusta ja äärelästä.

  Vastaa
 4. Henriikka 17.10.2011

  jesjeees meitä on monta. En siis tarkoita heitä, jotka pitävät minusta, vaan Äärelästä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.