Onnea uuteen kotiin !

henriikankukat

Olen kuitti. Täysi kuitti. Koko päivä meni muuttaessa ja kun viideltä istuimme Teollisuuskadun mäkkäriin muuttoporukan kiitosaterialle, tuntui helpottuneelta. Toisaalta jouduin tilaamaan kaksi suurta höyryävää teetä, sillä muuton vastaisena yönä nousi sopivasti kuume ja kurkkuni sijaan voisi yhtä lailla laittaa kaktuksen. Päänsärky yltyy ja paleltaa, mutta ainakin tavarat ovat nyt uudessa kodissa ja Arabianrannan asunnon avaimet luovutettu seuraaville, onnekkaille asukeille.

Luin juuri artikkelin siitä, mitä pitäisi tehdä ensimmäisten 24 tunnin sisällä uudessa asunnossa. Vastoin kaikkia sääntöjä, päätimme karata ystäville yökylään. Siinä menee jo helposti ensimmäiset 12 tuntia. Uuden kotimme katto on vain niin korkealle, ettemme ylettyneet laittamaan lamppuja paikoilleen. Parempi siis hipsiä paikalle aamulla ja aloittaa raivaustyö. Jätimme myös sänkymme kierrätyskeskukseen ja tällä hetkellä reilun 40 neliön lattiapinta-ala on niin täynnä pahvilaatikoita, ettemme kovin helpolla raivaisi vaatimattomille patjoillemme tilaa.

Mikä muutosta tekee niin spesiaalin? Tämä uusi koti on meidän ihkaoma, ensiasuntomme. Vihreäkattoinen koti, josta aiomme luoda onnellisten majapaikan. Ystävät saavat aina tulla kylään ja jäädä yöksi. Leivon hyvällä tuulella naapureille omenapiirakkaa. Eikä kahvi maistu missään muualla paremmalta.

My home is where my coffee is.
(Aamukahvilla-Henriikka)

Hi hi hii.

-Henriikka

Kuva: Refinery29

17 kommenttia

 1. Jonna Vaa 30.12.2015

  Ihanaa onnea uuteen kotiin! <3 <3 <3

  Vastaa
 2. No totta vie onnea uuteen kotiin! ?

  Omasta muutosta aikaa jo lähemmäs kaksi kuukautta, mutta vasta nyt viimein alkaa näyttää kodilta, enää yksi laatikko purkamatta ?
  Muuttaminen on raskasta, mutta samalla ihanaa. Uusi alku silloin tällöin, tavalla tai toisella, tekee harvinaisen hyvää :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.1.2016

   Kiitos kiitos kiitos. Ja rankintahan on se, ettei ekaksi voi purkaa kaikkia kivoja sisustuslaatikoita vaan pitää etsiä tarpeelliset, tylsät tavarat.

   Ja oot oikeassa, muutos ja uusi alku on lähes aina hyvä juttu.

   Vastaa
 3. saaras 31.12.2015

  Valtavasti Onnea, Rakkautta ja Siunausta uuteen kotiin ja Uuteen Vuoteen! Parane pian! ♥

  Vastaa
  • Henriikka 2.1.2016

   Kiitos. Onni, rakkaus, siunaus, uudenvuoden- ja paranemistoivotukset vastaanotettu.

   Vastaa
 4. Anu 31.12.2015

  Onnea uuteen ja ekaan omaan kotiin! Meidän muutosta omaan ekaan kotiin tulee kohta kaksi vuotta täyteen, mutta on se vaan niin oma koti ja ihana, että ei mitään rajaa :) Rakkaudella valittu, ostettu ja rempattu (ja rempataan vielä vähän lisää).

  Vastaa
  • Henriikka 2.1.2016

   Meistä ei ole remppaamaan, mutta hatunnosto teille, jotka siihenkin vielä jaksatte. Katsoin kyllä blogistasi, että aikamoisen taitava olet muutenkin käsistäsi. Vau.

   Vastaa
 5. Marie 31.12.2015

  Hurjasti onnea uuteen ja omaan kotiin! :)

  Vastaa
 6. Valtavasti onnea uuteen kotiin ja yhtä paljon onnea vuodelle 2016!

  Vastaa
  • Henriikka 2.1.2016

   Sitä samaa sinulle. Ja hei, kiitos kun olet jaksanut kommentoida niin ahkerasti viime vuonna. Tuokoon 2016 sitä samaa intoa !

   Vastaa
 7. silja 31.12.2015

  Onnea omaan kotiinne sekä uuteen vuoteen 2016!
  Oon seurannu sun blogia jo hyvän aikaa ja nyt on pakko kommentoida.ü Luin hetki sitten Eeva Kolun blogin loppumisesta ja sitä seurannut eka ajatus oli että toivottavasti tämä sinun blogi ei lopu koskaan!! :) <3
  Osaat tuoda kirjoituksiisi ihanan tunnelman ja jotenkin sellasta tuttua fiilistä, tää on mun rauhan tyyssija! :D
  Kiitos blogistasi!

  Vastaa
  • Henriikka 2.1.2016

   Hello siellä Silja (Silja on kyllä kaunis nimi, oon aina ajatellut niin).

   Olipa niin kauniisti koottuja sanoja, että ihan vetisiksi menivät tämän kipeän naikkosen silmät. Kiitos <3

   Ja voi että, vaikka harmittaakin vietävästi Eevan blogin lopetus, niin tuntuupa kivalta kuulla, että voin oikeasti jotain piristää tällä blogillani noin. Tai antaa rauhaa, vielä parempi.

   Vastaa
 8. Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Mielelläni tulen joskus kyläilemään :).

  Vastaa
  • Henriikka 2.1.2016

   No totta hitsissä tulet! <3 Teen hummusta ja siemennäkkileipää.

   Vastaa
 9. […] ensimmäisen ihkaoman asuntomme tupaantuliaisia. Ostimme viime marraskuussa viikkorahoillamme pienen kaksion keskustasta ja muutimme siihen uuden vuoden aaton aattona. Nukuimme neljä kuukautta lattialla, kunnes saimme […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.