Valmis Olympus-stailaus: farkkua ja ruutua

Muutama viikko sitten hain blogissani malleja stailattavakseni Olympus-kampanjan merkeissä. Kampanjassa kuusi bloggaajaa stailasivat lukijat PEN E-PL7-kameroiden mukaan. Hakemuksia oli reilusti yli 200, joten valitettavasti vain muutama hakijoista mahtui mukaan.

Nyt olisi aika julkistaa lopputulos ja aloittaa äänestys!

En itse joutunut päättämään stailattavaani, mistä olin helpottunut. Mutta mikä mainio yllätys olikaan, että sain stailattavakseni pitkäaikaisen lukijani, maailman suloisimman Pajun. Asiasta teki vielä astetta kivemman se, että olemme aika lailla samankokoiset. On huomattavasti helpompi stailata ihmistä, jonka mitat ovat itselle tutut. Ja kun tyylistäkin löytyy huomattava määrä yhtymäkohtia, on toisen pukeminen helpompaa.

DSC_0117 (kopio) OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_0131 (kopio)

Viime maanantainen stailausilta oli huippu. Kävimme ensin etsimässä sopivat vaatteet Objectilta, jonka jälkeen hyrräsimme raitiovaunulla Kuvaamoon, ja Paju pääsi Satun meikattavaksi ja Markon kuvattavaksi. Boyfriend-farkut ja ruutuhuivi olivat kaiken lähtökohta, mutta halusin ehdottomasti paljaat nilkat ja second hand -henkisyyden rinnalle klassisen, tyylikkään nahkalaukun. Meikkiin toivoin luonnollisuutta, mutta vahvoja kulmia ja silmiä sekä paljon volyymia hiuksiin.

DSC_0135 (kopio)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paju oli kameran edessä niin kaunis ja luonnollinen. Toivoin hammashymyä (yllätys, yllätys) ja saimmekin valloittavan kuvan ikuistettua viralliseksi kisakuvaksi. Nyt olisi vuorossa suosikkikuvien äänestys, jossa äänestäneiden kesken arvotaan sama Olympuksen kamera.

Virallinen kisakuva ja äänestys löytyy täältä:
www.yourstyle.refashion.fi

Ääniä Pajulle! Hooray! Eikö ole ihana kuva?

– Henriikka

Ps. Verkkokaupassa on meneillään kameran joulutarjous, jossa saa kaupan päälle Harri Koskisen Mini Block -valaisimen.

HUOM! BLOGI SIIRTYY 1.12. LÄHTIEN OSOITTEESEEN WWW.AAMUKAHVILLA.FI

7 kommenttia

 1. ida365 9.11.2014

  NO oioi, kaks lempparitypyä siellä! :-* Ja vitsit Paju näyttää kauniilta näissä ja staili on oikein luonteva ja onnistunut! Klikkailempa äänestämään ;-)

  Vastaa
 2. Lissu 10.11.2014

  Very nice!!

  Vastaa
 3. CURIOUSNOORA 10.11.2014

  Ihana!! <3

  Vastaa
 4. […] Henriikka postauksessaan kertoi, me bloggaajat emme itse tienneet, kuka kisaan osallistuneista lukijoista meille […]

  Vastaa
 5. Henriikka 20.11.2014

  Thank you Lissu <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.