Kinkkua tarjolla

Minua saa pian hyvällä omallatunnolla osoittaa syyttävällä sormella, sillä olen juuri sellainen, jota papat bussissa kauhistellen katselevat ilmojen lämmetessä: ”Hyvä tyttö, vielä ei ole noin lämmin sää”. Minä en välitä, mitä muut juoruilevat, sillä mieli on iloinen ja Golf-virta pauhaa voimalla. 
Sitä paitsi tärkeintä kai on, ettei palele. En minäkään missä narubikineissä ole haahuillut ympäri kaupunkia (ja tuskin koskaan haahuilenkaan, polttaritkin menivät jo). Se on sinänsä jännä ilmiö, että jos pukee mustat, ohuet sukkahousut, niin kukaan ei kiinnitä minkäänlaista huomiota. Sitten kun laittaa ne läpinäkyvät, niin huh huh kuinka kansa kohahtaa. Antaa kohahtaa, elämän suurimpia ilojahan on olla huomion keskipisteenä (löytäkää lauseesta sarkasmi.. ja kuitenkin huumorin taakse piilotettu totuuden jyvä).
Tänä sukkahousupäivänä tulin erittäin tietoiseksi pattipolvistani, länkisääristäni ja siitä, ettei jalkojani oikein gasellin koiviksi voi kutsua. Eivät ainakaan ole pituudella pilattu. Toisaalta voinhan häpeän sijaan on olla ylpeä siitä, että jo lukiossa erään luokkakaverini isä kutsui minua ”murakka-reisiseksi blondiksi”, kun nimeni ei muistunut mieleen. Ilo irti. Sortsipukuni koki ensiaskeleensa, ja takin sentään pidin vielä päälläni: armeijakuosinen pikkupoikien takki on sulkeutunut suosiooni. Sekä takki, että maiharit ovat aika lailla tuota maanpuolustus-tyyliä: kumpaisessakin on kuitenkin nähtävissä pehmennystä ja jopa naisellisuutta. Ei tässä sotapojaksi olla ryhtymässä.
Järkyttikö tarjolla ollut kinkku liikaa? Ei huolta, siveellisenä pyrin pitäytymään parhaani mukaan. Mikään ei ole oksettavampaa, kuin tuoda pukeutumisessaan mauttomasta lihaa tiskiin. Pois se minusta. Tulkoon kuitenkin kesä ja kunnon sortsikelit.
Henriikka
takki, kengät/kirppis, sortsihaalari/JC, neuletakki/Anttila

15 kommenttia

 1. Anonymous 19.5.2012

  Mulla oli farkuissa kuuma :-D Sortsit ois kelvannu. Pitkähihainen tuli kyllä tarpeeseen. Papat ei tainneet ymmärtää että kukin tarkenee ja palelee omaan tahtiin.

  -AT

  Ps. Kinkut kunniaan! Ja kankut myös!

  Vastaa
 2. Anonymous 19.5.2012

  Ja lukutaito kunniaan kans! Luin tekstisi uudestaan ja huomasin ettei kukaan pappa sanonut sulle mitään. Itse keksit kaiken sinä senkin :-D

  -AT

  Vastaa
  • Henriikka 21.5.2012

   Haha, tämän nimenomaisen papan keksin. Katseet kuitenkin kertoivat mielenliikkeistä. Pidetään me sortsikansa yhtä, antaa kylmäveristen valittaa! Kinkkuja ja kankkuja, hurraaa.

   Vastaa
 3. Lusikka 19.5.2012

  Kateellisena tuijottelen noita siun kenkiäsi! Ja hyvä, että on joku rohkea, joka uskaltaa aloittaa kunnon shortsimeiningin ilman sukkiksia, koska kaikki tahtoisivat kumminkin pukeutua jo niin!

  Vastaa
  • Henriikka 21.5.2012

   HUH ilman sukkiksia en sentään vielä kuljeskellut, mutta ilman mustia sukkahousuja ensi kerran. Ja jes nuo kengät, kiitos.

   Vastaa
 4. Korvistyttö 20.5.2012

  mitä ihmettä, murakkareisinen blondi :-D murakka? murea? kengät on megakivat ja haalari!

  Vastaa
  • Henriikka 21.5.2012

   MURAKKA. eikö oo jäätävä sana? Kiitos korvis, haalareista kiitos JC:n alemyynneille.

   Vastaa
 5. kiliippari 20.5.2012

  Hieman samaa olen itse pohtinut, kuin sinä tuossa mustat sukkikset – vaaleat sukkikset asiassa. Minä olen ihmetellyt miksi alusvaatteet (rintaliivit ja alushousut) ovat paheksuttavampi asia kuin bikinit, jotka usein paljastavat jopa enemmän kuin normaalit rintaliivit. Ja lähinnä olen miettinyt miksi pikkupikku bikineissä rannalla käyskentely ei ole yhtään siveetöntä, mutta jos rintaliivit vilkkuvat paidan kauluksesta tai topin kainaloista, sitä kummastellaan ja pidetään niin siveettömänä.. Mutta kenties se on näitä syvälle mielenpohjukoihin jääneitä ennakkokäsitteitä.. Samalla laillahan ne tummat sukkahousut peittävät kuin vaaleatkin, jos sama paksuusluokka kyseessä. :D

  PS. Olipa veikeä lempinimi! :)

  PPS. Ei ole liian kylmä shortseille.. Itsekin olen jo käyskennellyt lyhytlahkeisissa, ihan pohjoisemmassakin kuin siellä Helsingissä.. :D

  Vastaa
  • Henriikka 21.5.2012

   Noi onn kyllä kummallisia kysymyksiä. Varmaankin kyse on aika paljon miljööstä.. Saunassa hyväksytään alastomuus, mutta kaupungilla ei. Rannalla hyväksytään bikinit, mutta synttärijuhlilla ei. Ehkä vilkkuvat alusvaatteet rannalla olisivat vähemmän huomiotaherättäviä kuin shoppailukierroksella.

   Vastaa
 6. Ronja & Petra 20.5.2012

  ihanat noi kengät ;> oon aina unelmoinut tollasista <3
  ps. sait just uuden lukijan ;)

  -ronja
  http://www.ronjjau.blogspot.com

  Vastaa
  • Henriikka 21.5.2012

   toivottavasti löydät pian sellaiset! ahkeraa metsästystä vain. Ja tervetuloa lukijajoukkoon ihanaan!

   Vastaa
 7. Kultalintu 21.5.2012

  Ihana teksti,oot verbaalisesti lahjakas:D

  Vastaa
  • Henriikka 21.5.2012

   Hei mukava kuulla, teksti onkin tärkeetä itselleni. Kiidos!

   Vastaa
 8. eevi 21.5.2012

  aivan ihana tuo farkkuhaalari ! rakastuin:> !

  Vastaa
  • Henriikka 25.5.2012

   Oi kiitos. Hyvä siinä on pomppia elämää eteenpäin!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.