Päivän kolme tärkeintä

_MG_1948 kopio

Lauantai. Pitäisi kai olla vihreäpunaisessa kuplassa krebaamassa, mutta minä olen nukahtamisen partaalla kotona. Toisaalta pääni kylllä nuokkuu kuin pahimmassa moshpitissä, joten kai tämä on melkein jo kreisibailaamista. Suloinen kummityttö on kylässä, mutta ei meinaa saada unta, kun tamperelaisena suree Tapparan kohtaloa. Taitaa onneksi olla Ilveksen tyttöjä enemmän, joten vähän myös vahingonilo kaihertaa pikkuista sydäntä. Tiukkaa taistoa oli, mutta Oululle rehdit onnentoivotukset.

Miksi ihmeessä kirjoitan jääkiekosta?

_MG_1927 kopio
_MG_1871 kopio
_MG_1849 kopio

Oikeastaan pystyn tällä hetkellä miettimään vain unta. Kuinka pääsen sukeltamaan ihaniin lakanoihin ja anastamaan univelat takaisin, jota riiviöherättäjäni minulle viime yönä kerrytti (ks. uusin instakuva).

Olen huomannut, että oman sänkyni ajattelemisesta on tullut minulle ansa. Jos kaveri kysyy kiinnostavalle klubikeikalle tai keskustaan kahvittelemaan, en voi sekuntiakaan kelata maailman parasta petiäni, tai kieltäydyn samantien kohteliaasti. Tuuletetut, kauniit petivaatteet ja makkari valkoiset pellavaverhot, mmmmm. Kunnon unet on taivas maan päällä.

_MG_1910 kopio

Jääkiekon ja nukkumisen rinnalle voisin kolmanneksi aiheeksi nostaa muuttamisen. Muutimme tänään ystäviämme maailman suloisimpaan, linnunpöntön näköiseen taloon. Kasasin kolme tuntia pöytää. Muuttohommat turhauttaa etukäteen ja palkitsee jälkikäteen. Muutto on aina sellainen projekti, jossa näkee työn tulokset heti, ja yhteishenki on parhaimmillaan ihan katossa. Siltä tuntui tänäänkin ja nyt voi hyvillä mielin uneksia unista.

Nyt paloittelen hunajamelonin ja nappaan suuhuni muutaman amerikkalaisen pastillin.
Iloista lauantaita.

– Henriikka

bomber/adidas StellaSport, farkut/Tiger of Sweden, aurinkolasit/Mahonki, kengät ja paita/second hand

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.