Kissamekko kakkonen

_MG_0548 kopio

Pukeuduin lähes tasan kaksi vuotta sitten kissamekkoon. Se oli musta, jossa oli valkoisia kissoja. Enää minulla ei ole sitä, tuttuni piti siitä paljon ja myin sen hänelle parista lantista.

Oli kissamekon kokoinen aukko vaatekaapissa. Mikä neuvoksi? Kissamekko kakkonen. Kermanvalkoinen ja kellohameinen. Ilahduttava ja vähän liian söpö. Poola Katarynan uusinta mallistoa.

_MG_0531 kopio_MG_0561 kopio_MG_0530 kopio

Pyörähtelin eilen kissamekossa elokuun toiseksi viimeistä päivää. Lähdimme Jannen kanssa treffeille konserttia kuulemaan ja Janne poimi minulle kadulta vaalenpunaisen, vähän kulahtaneen kukan asusteeksi. Polvet olivat mustelmilla ja jalkaterät sujautettu vikkelästi puukenkiin, huoletonta ja helppoa.

Hameen alla oli piilossa lyhyet pyöräilysortsit, sillä mikään ei ole rasittavampaa kuin varoa vilauttelua.

Herra ratikkakuski katsoi pitkään ja tuimasti, kun otimme kuvia raitiovaunukiskojen päällä. Mutta varmistimme oikealta, vasemmalta ja vielä kerran vasemmalta ja oikealta, etteivät lapset nää ja ota meistä mallia. Toivoin vaaleanpunaisen pallokukan olevan jättitikkari, mutta toiveistani huolimatta se pysyi pensaastaan pudonneena kukkaisoksana.

_MG_0540 kopio_MG_0581 kopio

Minusta tämä toinen kissamekko on entistä parempi. Ja alkusyksyinen ja loppukesäinen minä alkukesäistä ehdampi. On päässyt jotenkin mieli virkistymään ja hipiä ottamaan muutaman pisaman.

Olen saanut itseni muutamana päivänä kiinni itse teosta: en ole juuri lainkaan skeptinen juuri millekään, vaikka uskokaa tai älkää, suhtaudun moniin asiohin pienellä varauksella. Ilmeisesti kohti valuva syksy saa minusta parhaat puolet esiin.

Dippadappadaa ja sitä rataa.

– Henriikka

mekko / Poola Kataryna, takki & kengät / second hand

12 kommenttia

 1. Kaisa 1.9.2015

  Saanen sanoa,että olet kerrassaan valloittava.

  Vastaa
 2. Kerttu 1.9.2015

  Kuolailin samaa mekkoa poolakatarynan nettisivuilla! Vielä kun hinta ei hipoisi pilviä!
  Ehkä veronpalautusrahoilla sitten……… ;)

  Vastaa
  • Henriikka 5.9.2015

   Minäkin ihastuin tähän, kun ensimmäisiä kertoja katselin nettisivuilla. Toivottavasti tulisi jossain vaiheessa joku varteenotettava alennus, niin ei tarvitsisi ihan niin paljon kukkaron kevetä.

   Vastaa
 3. Hurmaava kissamekko! <3

  Vastaa
 4. Helmi 1.9.2015

  Mekko sopii sulle kuin nenä päähän!

  Vastaa
  • Henriikka 5.9.2015

   Hih, kiitos Helmi. Tässä mekossa on kiva viilettää Helsingin katuja.

   Vastaa
 5. HANNA 2.9.2015

  Ihana toi neljäs kuva! Tulee ihan mieleen häät :D Niin ja iso peukku Poola Katarynalle! Meikä on lintukorvisten suurkuluttaja.

  Vastaa
  • Henriikka 5.9.2015

   Totta, voisi kyllä olla hääkuvamateriaalia.

   Ja minäkin annan Poolalle ison peukun. Mikä uskomaton nainen.

   Vastaa
 6. Anna-Kaisa 2.9.2015

  Mekko on kerrassaan ihana! Osaatko sanoa, millainen on mekkojen koko? Olen miettinyt oman mekon tilaamista, mutta en pääse sovittamaan mekkoja mihinkään, joten oikea koko vähän arveluttaa.

  Vastaa
  • Henriikka 5.9.2015

   Kiitos Anna-Kaisa. Minäkin pidän tästä hurjan paljon.

   Sanoisin, että todella perus mitoitus. Itse olen aina lähes kokoa 36 (joskus harvoin 34) ja tuo mekko on juurikin 36. Kokoa 34 kokeilin myös, mutta se oli liian pieni.

   Toivottavasti osuu koko oikeaan, jos päätät tilata.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.