Pearl Orange ja ruskea nahkatakki

Ihana mieheni sisko, ELI NATO ELI KÄLY, sanoi kerran kerrassaan ihanasta kiharapilvestään, että hän kokee sen olevan asuste tietyissä tilanteissa. Että kun on hiukset huomiotaherättävät, niin ei tarvitse välttämättä sen suurempia hakea vaatetuksella tai koruilla. Sama tunne valtasi minutkin, kun kannoin kiharakeesiäni viikonloppuna. Tuntui siltä, että neutraalinsävyiset ja yksinkertaiset vaatteet sointuvat kaikista parhaiten, kun kyse oli kuitenkin vain tavallisesta sunnuntai-päivästä Kouvolassa.
Carlingsin mustat Jegginssit, kirpputorin pikkumyy-kengät ja siskolta lainattu ruskea nahkatakki. Kaulaan löysästi roikkumaan viininpunainen huivi ja päälle harmaa paita (tämä on yksi parhaista ja monikäyttöisimmistä ostoksistani, kaikessa tylsyydessään). Yksityiskohdan loi vielä Taiwanista ostamani suuri risti, joka roikkuu metalliketjusta.
Huuliini sutaisin MaxFactorin helmiäispunaa: nro 21 Perl Orange. Kun huuleet maalasi ensin marjapuuron punaisella huultenrajauskynällä, niin lopputulos on punertava. Liiat huulipunat painan aina vessapaperin palaan, ettei koko ajan tarvitse pohtia onko huuleni siirtyneet muutaman sentin jonnekkin suuntaan tai kiilteleekö hampaassani herttainen läiskä.

 Kouvola oli sympaattinen betonimörskä, niin kuin aina. Kadut olivat tyhjiä, niin kuin aina sunnuntai-aamuisin. Äitin keittämä kahvi maistui, ja sisarusten seura oli huonoa ja ihanaa: Yrittänyt laitettiin Monopolyssa ja ollessani liian suorasuinen, sain sukan suuhuni.

Hyvää torstaipäivää.

Henriikka

Ps. Indiedaysin lokakuun lookit on valittu. Arvatkaapa, kuka pääsi osingoille? Huraa! Tästä lisää myöhemmin.

7 kommenttia

 1. Anonymous 10.11.2011

  Kouvola on niin ihana kaupunki, mun mielestä sillä on kaunis sielu vaikka ulkoisesti se onkin harmaata ankeushelvettiä.

  Muuten, onnea look-menestyksestä, toivon todella että sun blogi saavuttaa ansaitsemansa huippusuosion :)

  -maunokas

  Vastaa
 2. annie 10.11.2011

  Sulla on ihan mieletön taito näyttää hyvältä kuvassa ku kuvassa. Tosi käheen näkönen tukka, melkeen tekee itsekin mieli kokeilla. Mulla vaan on sen verran paksu ja pitkä tukka että naurattaa ajatella millanen afro siitä syntyis. Ehkä joku päivä

  Vastaa
 3. astral 10.11.2011

  ihan mahtava risti ja ihan älyttömän suloiset kengät! ja tietysti mahtava blogi. olen lueskellut jo pitkään :>

  Vastaa
 4. Anonymous 10.11.2011

  näytät taas kuvissa todella hyvälle!
  kivan erilainen kampaus ja muutenkin <3
  nasu86

  Vastaa
 5. Henriikka 11.11.2011

  Maunokas: Olet kyllä mysteeri nimimerkkisi kanssa. Kiitos paljon, look-ylläri oli kyl sikakiva arjen keskelle. Itseki pidän Kouvolasta, tuntuu että siellä on turvallista ja kiva henki.

  Annie ja Nasu86: oivoi kun tietäisitte totuuden. Keskimäärin yksi kahdestatoista kuvasta onnistuu, joukkoon mahtuu ain vaikka mitä kauheuksia. Mutta kiitos! Ihana että mahtuu edes ne muutama onnistunut kuva.

  Astral: Astral, mukava että ilmiannoit itsesi ja olemassaolosi. Ja kiitos paljon!

  Vastaa
 6. Inka 11.11.2011

  Toi tukka on HIENO! Valitettavasti mulla on tukkaa niin paljon etten uskalla tehdä tuollaista operaatiota. T. kammo vieläkin niistä ysärin kreppirautakokeiluista jotka viisinkertaisti mun pään koon :DD

  Vastaa
 7. Henriikka 13.11.2011

  Kiitos Inka! Sun täytyy koklaa tätä joskus, kun tiedät että sulla on vapaapäivä tulossa. Voit yllättyä vaikka positiivisesti.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.