Euron takki.

Kiitos Vastuunkantajat Ry:n kirpputorille Hämeentielle, Paavalin kirkon huudeille. Teette hyvää työtä ja vielä myytte kunnon kledjuja halvalla. Löysin leopardikuvioisen puolitoppatakin VITSI EUROLLA. Ihan mielissäni kannoin sen tiskille. Kaikki vaatteet, lukuunottamatta kunnon toppatakit ja kengät, myydään euron kipalehintaan. 
Ja toi takki, onhan toi nyt hullun bile. Eihän se mikään pörröinen, trendikäs leopardi-tekoturkki ole, vaan retroa mummonvanhaa tavaraa, mutta sitä parempi. Vaikkakin pörröinenkin kelpaisi. Kangas on ommeltu tikaten salmiakeille, napit on päällystetty samalla kankaalla, kuin itse takkikin. Ei mitään turhia muotoonompeluja, vaan perinteisesti teltta-/laatikko-tyyliin. Nappaako?
Pakko lopetella, kun luennolla kökötän ja Flow-festareiden tuottaja kertoo duunistaan. Sikamielenkiintosta. Onha se nyt mieletön kokonaisuus koko fest, ja mitkä kiinnitykset ens vuodelle. Kyllä, sanon minä.
Henriikka

7 kommenttia

 1. Salla 1.12.2011

  Yleensä inhoan eläinkuoseja, mutta tuossa on särmää!

  Vastaa
 2. Anonymous 1.12.2011

  Mie luulen, et se särmä johtuu Henskasta sekä Henskan hymystä, asenteesta ja taidosta kantaa mitä tahansa vaatetta tyylikkäästi. Oot ihana :)

  Vastaa
 3. naisten vaatteet 1.12.2011

  Täytyy myöntää että on todella pirteen näkönen takki!

  Vastaa
 4. Anonymous 1.12.2011

  Ei nappaa. Ihan hirvee takki, mut pakko silti myöntää et euron ostokseksi oikeestaan magee.

  Vastaa
 5. Anonymous 1.12.2011

  voi vitsi nyt taas. teet järkyttävistä vaatteista suloisia ja persoonallisia, kenen tahansa muun päällä ei tääkään takki näyttäis noin vitun hyvältä! mulla on suosikeissa blogikansio, ja oot noussu kyl nyt ylimmäksi, oot se jonka blogin avaan aamuisin ensin, ennen tossa on ollu white trash diseasee ja colour miitä ja nelliinaa sun muuta, mutta oon aika varma et oot kyllä tullu ny jäädäksesi.

  Vastaa
 6. Malla 1.12.2011

  Haa, tuo on on juuri sellainen ryysy, jonka nappaisin hengarista ja ihmettelisin, että onpa ruma! Ehkä sen ostaminen ja päälle pukeminen vaatii kuitenkin sellaista varmuutta, että takkikin muuttuu matkalla. Varsinainen Asennekuosi! :D

  Ja olen yhä katkera noista teidän kirpputoreista… Tosin pikkulinnut ovat laulaneet, että tässäkin takapajulassa olisi uusi paikka! Wuuuuu! :D

  Vastaa
 7. Henriikka 2.12.2011

  Salla: Olin ennen suunnattomasti halpoja eläinkuoseja vastaan, mutta sitten huomasin, että ei se kuosi vaan ne tuotteet. Toisiin se sopii, jos osaa kantaa tietyllä huumorilla.

  Anonyymi: Kuinka hämmentävä kommentti anonyymilta, joka osaa käyttää lempinimeäni ja kehuu hurjasti. Hymyilyttää, kiitos kovasti.

  Naisten vaatteet: Kiitos paljon, niin minustakin. Sopii kaamosmasennuksen torjujaksi.

  Anonyymi: Nauroin kommentilles! Ihan huikee. Sikakiva et uskaltaa sanoo, ettei nappaa. Vaik loppujen lopuks en ollut varma että onko se nyt mielestäs hirvee vai magee.

  Anonyymi: Iha sikakiva kommentti haaha. White trashit ja nelliinat, oi vitsi miljoonanlukijan blogeja, mutta mä sinnittelen! Toivottavasti pystyt pysymään sanoissasi ja minä laadussani.

  Malla: Niin ruma että hieno, eikö? Asenne on ykkönen, voisin näyttää tuossa linnunpelättimeltä tai klovnilta. Elä oo katkera, kun täällä on niin paljon metsästäjiä, et täytyy oikein taistella.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.