Mummorilleissä

Joskus nuorempana haaveilin silmälaseista ja hammasraudoista. Enää en kummistakaan, sillä toffeen syöminen olisi hankalampaa rautojen kanssa ja lasejakin saa nykyisin vaikka minkämoisia vahvuuksitta ja huomattavasti huokeammalla hinnalla, mitä pitäisi pulittaa normirilleistä. Ja pitäähän sitä nyt omaa näköään arvostaa, mummona voi sitten ostaa lukulasit, kun silmät rupeaa roikkumaan ulos kuopistaan. Tänään kuitenkin päässäni keikkuivat H&M:n femman nollatoleranssi-lasit.
Taannoin kirjoitin hartaan pyynnön paitani silittämisestä. Silloin oli kaunis syyskuu. Mutta nyt joulukuun puolen välin lähestyessä sain vihdoin aikaiseksi tarttua silitysrautaan, kun myös verhot tarvitsivat ehostusta. Unohdin silittää nappirivistön vahvikeosan, mutta muuten paita pääsi rypyistään. En tiedä kuinka moni on ollut blogini matkassa tästä edellämainitusta kirjoituksesta lähtien, ehkäpä joku. Nyt on kuitenkin paita saatu käyttöön.

Paidan kaveriksi nappasin hupullisen, mustan nahkatakkini. Sen sain viime vuonna joululahjaksi Jannelta ja luotettavan tietoni mukaan se on Jyväskylän kaupasta nimeltä .Beyond, joka ei tosin enää myy naistenvaatteita. Takin merkki on joka tapauksessa Nikita. Siskoni vanhat boyfriend-pökät ja Biancon mustat nilkkurit tasapainottivat toisiaan ja loivat mukavasti asuun sekä äijää että muijaa. Niistä kumpaistakinhan (mikä sana!) minä kuteissani miltei aina edustan. Korvissani roikkuivat JC:n ristikorvikset, toinen hitusen toista pikkuruisempi.

Ja perinteisesti jättihuivi hutaistiin kaulan ympärille. Vähän epämääräisesti ja huolettomasti. Kangaskassissa kulkee kaikki hiuslakasta koulukirjoihin. 
Nollarillipöllö, nelisilmä kuittaa ja lähtee leffan katselmuksen pariin. Ai että, huomenna vapaapäivä. Syökää hyvin ja käyttäkää turvavöitä.
Henriikka

6 kommenttia

 1. Laura 11.12.2011

  Mä olen rillien puolestapuhuja. Itselläni ei ole koskaan ollut todellista tarvetta näön puolesta brilleille mutta asuste ne ovat siinä missä statement-kaulakorutkin. Vali vali marma marma ettäkö näyttäisi tyhmältä. Eikä näytä.
  Itse huiputin terkkaa ala-asteella näöntarkastuksessa rillien toivossa- ei onnistunut: omaan kuulemma täydellisen näkökyvyn :D

  Vastaa
 2. julia 11.12.2011

  Söpöt rillit ja ihanat farkut!

  julia-angelika.blogspot.com

  Vastaa
 3. mahtijanne 12.12.2011

  Törkysiistit rillit

  Vastaa
 4. Henriikka 12.12.2011

  Laura: JEs meitä on moneksi. Toisinaan joku oikeasti rillejä tarvitseva on huomauttanut minulle, miten typerää on, että hamuan laseja enkä arvosta näköäni. Kysehän ei ole siitä, vaan asustehankinnasta. Onneksi on sentäs nollalaseja. Nauroin terkkarijutullesi, hahah huippu!

  Julia: Kiiitos julia! Itsekin pidän.

  Janne: I know that you like my style.

  Vastaa
 5. Crystal 21.12.2011

  Ihana tyyli sulla!:—)

  http://www.bloglovin.com/m/3256052/351103215/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmNyeXN0YWxtaXJhbmRhLmJsb2dzcG90LmNvbSUyRjIwMTElMkYxMiUyRmplZS5odG1s

  Vastaa
 6. Henriikka 26.12.2011

  Kiitos Crystal! :-)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.