Manse calling!

10427330_10152753876822972_5077480281751351380_n

Aamulehtikin sen tietää, mihin sitä ollaan tänään matkalla. Pääsen taas pitkästä aikaa Tampereelle (pitkästä ja pitkästä, jouluna oltiin) ja osallistun ensimmäistä kertaa siellä järjestettävään bloggaajatapahtumaan. 10 bloggaajaa haahuilee Mansessa Idan ja Majn houstaamana, luullakseni huippuretki.

Tiedän, ettei kaikilla teistä ole varmastikaan kiinnostusta sille, missä bloggaajat milloinkin pyörivät (itse asiassa en ole siitä itsekään niin kovin kiinnostunut), mutta ajattelin monen ilahtuvan vähintään siitä, että kerrankin Helsinki-keskeisyydestä on hetkeksi irrotettu. Kaikki kun tuppaa tapahtumaan täällä kehä kolkun sisällä. Vaikka itselleni Tampere on hyvinkin tuttu, Janne kun on Kangasalta kotoisin ja käynyt Tampereella lukionsa, on meidänkin viikonloppujengin joukosta varmasti niitäkin, keille kaupunki on tuikituntematon.

Vielä kovin pitkälle ei olla päästy, Tampere kun on Turun lisäksi se toisiksi tapahtumarikkain kaupunki Helsingin jälkeen. Babysteps, babysteps. Toivon, että kesällä voisin ottaa auton, junan tai onnibussin alle ja hurauttaa myös muualle Suomea kirjoittamaan kotimaan matkustusvinkkejä: Rauma, Vaasa, Rovaniemi, Utsjoki, Joensuu… ja kaikki leppoisat pikkukylät matkan varrella. Kyllä Suomi on hieno.

-Henriikka

Ps. Tampereella mukana Ida, Maj, Riikka, Minttu, Noora, Nadja, Saara, Maiju, Veera, Nelliina ja Henna

6 kommenttia

 1. Vasabo 20.2.2015

  VAASAAN!

  Vastaa
  • Henriikka 1.3.2015

   Vasabo <3 Kyllä todella pitäisi. Olen kuullut siitä paljon hyvää (ja että siellä on hyviä kirppiksiä).

   Vastaa
 2. CURIOUSNOORA 20.2.2015

  Hei huamenna nähään hei! <3

  Vastaa
 3. Roosa 20.2.2015

  Joensuu mainittu! Jos tarviit vinkkejä tästä ihanasta kaupungista niin niitä löytyy :) Ilosaarirock nyt on aivan omaa luokkaansa, mutta täältä löytyy kaikkea muutakin ihanaa!

  Vastaa
  • Henriikka 1.3.2015

   Joensuu, tuo rakkauden kaupunki. Sukua löytyy sieltä, joten eiköhän juna taas sinne tuo joku kaunis päivä. Toivotaan. Ilosaari on koettu joskus viitisen vuotta sitten, mutta haluisin tutustua kaupunkiin ihan kaupunkina.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.