Blogikirppis auki!

Ohoi ohoi ystävät. Nyt se on sitten tapahtunut, nimittäin aamukahvilla-blogikirppis aukesi ensimmäisine myytävine tuotteineen tänään. Viimesyksyinen päähänpisto kokoaikaisesta, jatkuvasta blogikirppiksestä on saanut konkreettisen muotonsa ja toimii tästä lähin osoitteessa www.aamukahvillakirppis.blogspot.com. Kätevästi sivulle pääsee kuitenkin myös oikeasta sivupalkista löytyvän kuvakkeen kautta. 
Olen niin innoissani, sillä tätä on ollut hauska kyhäillä. Ja on sellainen olo, että monet itsellä käyttämättä jääneet vaatteet ja jutut voivat nyt saada uuden, sopivamman omistajan. Ja ehkä joku voi löytää kirpputorin kautta jonkun uuden lempparinkin. Yritän pitää kirpputorin laadun korkealla ja hinnat järkevinä, kaikkia vanhoja rättejäni en mukaan kisko. Olen kuvannut useita kymmeniä juttuja, joita ripottelen kirppikselle kunhan saan tiedot kirjoitetuksi. Vintin laatikoissa odottaa kuitenkin vielä jokunen laatikko purettavaksi, pysykää siis tutkalla.
Tervetuloa löytämään vanhoja uusia asioita!
-Henriikka

8 kommenttia

 1. Anonymous 22.1.2013

  ihanaa voida käydä kirppiksellä persettään penkistä nostamatta ! :))

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   MAHTAVAA TODELLAKIN. Ei sitä kannata suotta istahtaa ja kannattaa tilata sellainen pieni tuote, ettei tarvi sitä postista pakettina hakea, vaan tulee suoraan kotiin. Pitää maksimoida tuo istumislihasten käyttö.

   Vastaa
 2. Anonymous 22.1.2013

  Komppaan edellistä. Lisää tavaraa vaan tiskille!

  Vastaa
 3. indie by heart 22.1.2013

  Tykkään ! Meen heti kurkkimaan :)

  Satu
  Indie by heart

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Ihmeessä mene! Toivotaan että ajan saatossa löytyisi jotain mieleistä.

   Vastaa
 4. Anonymous 23.1.2013

  Kivoja vaatteita, ei siinä mitään… mutta itselleni kirppisbubjetille on kovin kalliita… itse kun on tottunut ostamaan kirppikseltä aina vaatteen kuin vaatteen alle 4 euron :D

  Vastaa
  • Henriikka 26.1.2013

   Jees, ymmärrän hyvin. Hinnat on sellaiset, joissa on huomioitu se vaiva minkä näen postijuttujen ynnä muun kanssa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.