Kun kamera ei rakasta (osa 4)

_MG_1267 kopio

Ylläolevassa kuvassa Stigin vaimo on juhlatuulella. Hurmaava muija on matkalla pilettämään kera takana komeilevan Nissan Sunnyn.

Tässä tulisi taas kasa epäonnisia kuvia esittelemään ehointa minääni. Kamera käy joskus nopeammin kuin naamani ja vartaloni. Olen hohottanut pitkään monille kuville, miten saatankin olla niin näyttävä? Ja nämä hetket ovat niitä, joista on yritetty tallentaa onnistuneita kuvia. Millaisia kuvia tulisikaan ilman hyvien kuvien tavoitetta?

Enjoy!

IMG_1316 kopio IMG_0899 kopio _MG_3287 kopio _MG_1976 kopio _MG_1961 kopio _MG_1616 kopio _MG_1244 kopio _MG_1221 kopio _MG_1060 kopio _MG_1080 kopio _MG_1136 kopio _MG_1157 kopio _MG_1179 kopio _MG_1050 kopio _MG_1042 kopio _MG_0768 kopio _MG_0680 kopio _MG_0550 kopio _MG_0224 kopio

Viimeisessä kuvassa istun Kiasmassa. Teimme blogiyhteistyötä uudistuneen Kiasman kanssa ja pääsimme kiertämään näyttelyn ennakkoon. Näytän vetävän ruokaa naamani sellaisella tahdilla, että olisin juuri nääntynyt pari edellistä kuukautta. Muut varmaan siemailevat kuplajuomaa sievästi kuvan rajauksen ulkopuolella. Taitaa opiskelijakortin lähestyvä vanhentuminen laittaa popsimaan varastoon.

”Kun kamera ei rakasta”-postauksista tuli hauska pikkuilmiö kaksi vuotta sitten, kun julkaisin ensimmäisen sarjan. Moni bloggaaja jakoi kehnoja kuviaan sosiaalisessa mediassa. Jätän bittiavaruuteen mieluummin tällaisen kuvan itsestäni kuin sellaisen, jossa otan itseni aivan liian vakavasti.

– Henriikka

Ps. Aiemmin julkaistut ”Kun kamera ei rakasta”-kirjoitukset: osa 1, osa 2, osa 3

6 kommenttia

 1. Dorit 19.7.2015

  IHANIA Henriikka, nää on huikeita! Mäkin hihitin, kielikuvat lemppareita! :D

  Vastaa
  • Henriikka 29.7.2015

   Hahaha hihittely on välillä vallan jees, oikeastaan lähes aina.

   Vastaa
 2. Hanna 22.7.2015

  Huhhei. Hekottelen täällä sen verran äänekkäästi näille kuville, että on kaikkien onni, että satuin lukemaan tämän postauksen kotona ja yksin. Tää sarja on ihana, seuraavaa taas innokkaasti odotellessa. Tähän samaan syssyyn kehun vielä teidän matkaa ja sen dokumentointia; oli ihana lukea seikkailuistanne ja nyt kutkuttaa entistä enemmän lähteä kohti tuntematonta Siperiaa. Kiitos siis tästä matkakuumeesta, Henriikka (ja Rosa Liksom)!

  Vastaa
  • Henriikka 29.7.2015

   Viidennessä osassa on jo muutama kuva valmiina, helmiä odottelessa siis

   Ja todella kiva kuulla, että reissujutut innosti. Niiden oli tarkoituskin. Toivon, että pääset pian kohti tuntematonta.

   Vastaa
 3. s 25.7.2015

  Älä nyt, tunnen stigin oikeen vaimon ja se on ihana!

  Vastaa
  • Henriikka 29.7.2015

   Mutta jos se ei olisi ihana, niin se näyttäisi tuolta niin kuin minä ekassa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.